Theo Rose s-a afișat cu ochiul vânăt și umflat: "Trebuia să mi-o iau și eu o dată". Cum a reacționat Anghel Damian

 Dumitrache Laura
.

Theo Rose are o carieră de succes și o familie minunată alături de iubitul ei, Anghel Damian. În urmă cu câteva luni, artista a devenit mamă pentru prima oară, aducând pe lume un băiețel, pe nume Sasha. Cu toate acestea, Theo Rose continuă să se ocupe de proiectele sale și să fie pe micile ecrane. Recent, s-a afișat cu ochiul vânăt și umflat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Theo Rose are o artistă desăvârșită și o actriță talentată. Vedeta joacă rolul principal în serialul Clanul, de pe Pro TV, iar recent și-a îngrijorat fanii după ce a postat o imagine în care apare cu ochiul vânăt și umflat. Iubita lui Anghel Damian le-a povestit internauților cum a ajuns ca ochiul ei să fie vânăt.

theo rosetheo rose

În clipul postat pe Instagram, Theo Rose pare să fi fost lovită de cineva, iar fanii s-au îngrijorat. Chiar și unele vedete de la noi din țară au reacționat la postarea actriței. Iată, de fapt ce s-a întâmplat cu artista în vârstă de 26 de ani!

Citește și: Cum au reacționat antrenorii de la Vocea României după întoarcerea lui Horia Brenciu și ce crede artistul despre Theo Rose: „O să spun doar atât. Chirilă a zis…' / EXCLUSIV

Citește și:Irina Rimes și Theo Rose au lansat o piesă împreună, la scurt timp după ce au avut un schimb de replici acid, la TV: „A fost, de fapt, un scandal între oameni, nu între noi…”

Citește și:CTP, afirmații dure despre scandalul dintre Elena Lasconi și fiica ei: „Profită în mod jegos una de alta pentru afirmare politică. Așchia nu sare departe de trunchi”

Citește și:Elena Merișoreanu, apel către Monica Gabor, să-l ajute pe Irinel Columbeanu, după ce a ajuns la azil: „Dacă nu era Columbeanu, Monica nu era nimic” / EXCLUSIV

Theo Rose s-a afișat cu ochiul vânăt și umflat

Theo Rose nu mai are nevoie de nicio prezentare. Vedeta are o carieră de succes și are multe proiecte în desfășurare. Pe lângă concertele sale, Theo Rose este și actriță și joacă rolul principal în serialul Clanul, de la Pro tv. Recent, artista și-a speriat fanii de pe rețelele de socializare, după ce s-a afișat cu ochiul vânăt și umflat. Iubita lui Anghel Damian le-a explicat fanilor ce s-a întâmplat, de fapt.

Theo Rose a spus că este vorba de un machiaj profesional pentru o secventă din serialul Clanul, unde joacă rolul Verei. „Cum am ajuns în situația asta? Păi e foarte simplu. Filmez pentru Clanul și aveam nevoie de machiajul ăsta. Trebuia să mi-o iau și eu o dată. Abia așteptam secvența asta', a spus Theo Rose pe Instagram.

Actrița le-a arătat internauților și întreg procesul de machiaj, dovedindu-le internauților că nu a pățit nimic și că în realitate este nevătămată. „Femeie bătută! Așa se face un ochi umflat. Vedeți… că nu știați la ce vă ajută educația plastică la școala generală. Uite, la asta! Ca să umflați ochii. Ziceți că nu e nevoie de educație plastică să umfli niște ochi. Ce vorbești?!', a spus Theo Rose.

Cum a reacționat Anghel Damian

Theo Rose este activă în mediul online, acolo unde îi ține la curent pe fani cu tot ce se intâmplă nou în viața ei. După ce a postat câteva imagini în care apare cu ochiul vânăt, internauții s-au speriat și au reacționat. Mai mult, unele vedete s-au declarat și ele speriate. „Pentru o secundă m-am speriat', a scris Levi Elekes. „Și eu', a reacționat Olivia Addams la comentariul iubitului Mirei. „Vai, ce m-am speriat, credeam că e adevărat', a scris un internaut. „Am crezut prima dată că ești bătută', a comentat altcineva.

După ce make-up artistul a terminat machiajul, Theo Rose a mers să îi arate lui Anghel Damian. Acesta a început să râdă când a văzut-o. „Bine. Așa să vedem că e așa (umflat) și după aia Jack Sparrow', a spus Anghel Damian râzând, precizând că urmează să aibă ochiul bandajat. Întrebată de make-up artist cum a reacționat Anghel Damian când a văzut-o, Theo Rose a spus: „Da, a zis că mă ia de nevastă, s-a hotărât'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton