Theo Rose li s-a plâns fanilor că vrea să slăbească, la o lună după ce a născut: „Nu se închid blugii, trebuie să îmi micșorez talia”

 Calin Maria Bianca
.

Theo Rose li s-a plâns fanilor că vrea să slăbească, la o lună după ce a născut. Theo Rose a devenit mamă pentru prima dată pe 14 iunie, când a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, pe micuțul Sasha. Artista se bucură de această perioadă frumoasă din viața lor din plin, dar totodată nu a putut ascunde faptul că silueta ei nu mai este la fel cum era înainte de a rămâne însărcinată. Mai concret, susține că are de lucrat la talia sa, fiindcă blugii nu o mai încap. Iată ce dezvăluiri a făcut artista cu privire la kilogramele sale!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Theo Rose li s-a plâns fanilor că vrea să slăbească, la o lună după ce a născut. Theo Rose s-a îngrășat destul de mult în perioada sarcinii, iar asta nu o spunem noi, ci chiar ea a dezvăluit pe când era însărcinată. Artista a luat mai bine de 15 kilograme pe perioada celor 9 luni de sarcină, însă imediat cum a născut, se pare că le-a și dat jos. Totuși, deși a revenit la silueta pe care o avea, la abdomen susține că are de lucrat.

copil-theo2-2copil-theo2-2

Citește și: Cum se descurcă Theo Rose ca mamă, la două săptămâni de când a născut: „Din punctul de vedere al oboselii…”

Citește și: Fiul lui Theo Rose are colici: 'Of, Doamne! Țipă să-l audă lumea…'. Cum se descurcă artista în primele săptămâni după naștere

Citește și: Tânărul înjunghiat la Craiova a făcut primii pași. Emanuel este supravegheat zi și noapte de medici și familie

Citește și: Dana Roba trebuie să mai facă cel puțin 3 operații, după ce a fost bătută cu bestialitate de soțul ei: „Nu mai am cutia craniană, nu îmi simt nasul, în frunte am o gaură…'

Theo Rose li s-a plâns fanilor că vrea să slăbească, la o lună după ce a născut

Theo Rose este foarte activă pe rețelele de socializare de când a născut, astfel că își ține fanii la curent în fiecare zi cu ceea ce se întâmplă în viața ei, a micuțului Sasha și a iubitului ei, Anghel Damian. Frumoasa artistă le-a dezvăluit recent fanilor că are probleme cu greutate și cu aspectul fizic. Mai exact, a slăbit și se bucură de kilogramele pe care le avea, însă în continuare a rămas cu kilograme în plus la nivelul abdomenului, astfel că vrea să ia măsuri în privința taliei sale.

‘Trebuie să îmi micșorez talia, că eu purtam 34 la blugi. Atât port adică, că am slăbit. În talie am rămas mai mare, nu se închid blugii în talie încă. Te tragi, nu zic că nu te tragi, dar trebuie să-mi pun ceva ca să mă trag. Nu mai dau banii pe 75 de perechi de blugi. Dar ce am azi cu banii? Am bani, am. Zic așa ca să-mi mai dea Dumnezeu.’, a mai spus Theo Rose pe Instagram.

Ei bine, nu este o mare problemă pentru Theo Rose, mai ales că, de obicei, are o siluetă extrem de frumoasă și nu duce grija kilogramelor în plus. Artista știe deja care este soluția pentru a avea din nou talia mult dorită, explicând că are nevoie să poarte un corset.

Theo Rose: 'Revin la setările din fabrică'

Încă de când era însărcinată și nu născuse, Theo Rose își dorea să slăbească după sarcină, însă să nu dea jos toate kilogramele acumulate, argumentând că îi place cum arată corpul ei în prezent. Totuși, pe lângă acestea, una dintre temerile ei după chiar înainte să nască este și faptul că o să-i dispară pofta aceasta de mâncare și îngrășarea rapidă, pe care a avut-o în timpul sarcinii.

 „E greu să fiu femeie gravidă timp de 9 luni. Mă duc să mănânc pentru că, în sfârșit, îmi place și mie să mănânc și tare îmi e frică că, după ce nasc, revin la setările din fabrică. E singura chestie de care mă bucur cu toată inima mea, că nu știu dacă o să mai țină așa prea mult. În sfârșit îmi place să mănânc și îmi e poftă de mâncare!’, a spus artista înainte de a naște pe Instagram.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton