Theo Rose și Anghel Damian, fotografie de colecție alături de fiul lor: ”S-a ieșit...”. Au mers cu Sasha la primul control oftalmologic

 Calin Maria Bianca
.

Theo Rose și Anghel Damian, fotografie de colecție alături de fiul lor. Au mers cu Sasha la primul control oftalmologic . Theo Rose și Anghel Damian radiază de fericire de când au devenit părinți, însă totodată și-au intrat foarte repede în rolul de mamă și tată. Recent, și-au luat fiul și au mers cu el la un consult oftalmologic, însă înainte de a ajunge în cabinet, nu au uitat să imortalizeze momentul și să facă o fotografie de colecție împreună. Ce-i drept, la ce ținute frumoase au și la cum s-au asortat, nu avea cum să nu iasă un tablou de familie perfect!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Theo Rose și Anghel Damian și-au întemeiat propria lor familie de când artista a născut, astfel că viața lor s-a schimbat radical. Cu siguranță, responsabilitățile lor sunt altele, iar cea mai mare grijă o au acum față de fiul lor, Sasha. Din câte se poate observa pe rețelele de socializare, iubesc să petreacă timp ca o familie, în jurul copilului lor, iar pozele cu care își delectează fanii sunt de-a dreptul impresionante.

copil-theo2-3copil-theo2-3

Citește și: Fiul lui Theo Rose are colici: 'Of, Doamne! Țipă să-l audă lumea…'. Cum se descurcă artista în primele săptămâni după naștere

Citește și: Theo Rose a apelat la ajutorul mamei pentru creșterea copilului: 'Așa trebuie, câte două zile. Că obosesc și ele după două zile'

Citește și: Dana Roba a ajuns din nou la spital, cu alte probleme de sănătate: „Am piciorul foarte umflat”

Citește și: Bianca Neagu, micuța Bibi din telenovela Numai iubirea, s-a căsătorit: „Am trecut la o nouă etapă” / Primele imagini de la cununia civilă

Theo Rose și Anghel Damian, fotografie de colecție alături de fiul lor

Recent, Theo Rose și Anghel Damian au avut grijă să își aleagă cu atenție ținutele, astfel încât să se asorteze ca un cuplu modern ce sunt. Totuși, nu au uitat nici de micuțul Sasha, căruia i-au ales hainele în nuanțe asemănătoare cu ale lor, fiind un tablou de familie perfect. Nu, nu au avut timp de o poză cu un peisaj frumos, ci de una în lift, în care Anghel Damian o pupa pe Theo Rose pe cap, iar ea radia de fericire, ceea ce se poate observa din zâmbetul ei larg și frumos.

Au mers cu Sasha la primul control oftalmologic

Ei bine însă, nu erau singuri, ci însoțiți de nașa micuțului Sasha, Raluca Diaconu. Sora lui Theo Rose a venit cel mai probabil în vizită, pentru a-și vedea nepotul, dar totodată și finul, așa că nu a putut să nu meargă alături de ei la primul control oftalmologic. Theo Rose a imortalizat momentul în care medicul îl consulta pe fiul ei, semn că totul este perfect din spusele acestuia.

De asemenea, mai apoi nu a ezitat și a luat și ea loc pentru un consult, momentul în care medicul i-a spus că o să-i dea un tratament după ce termină cu alăptatul. Theo Rose nu a ezitat și a postat ceea ce medicul a spus atât despre ea, cât și despre fiul ei, pe Instagram, în atenția fanilor.

Theo Rose a apelat la ajutorul mamei pentru creșterea copilului

Theo Rose a postat zilele trecute un clip video cu fiul ei în timp ce plângea și le-a povestit fanilor faptul că se confruntă cu colici. Chiar și așa, situați era sub control din partea frumoasei artiste, însă mama ei a simțit că trebuie să o ajute în aceste zile, așa că i-a făcut o surpriză și a venit la ea pentru a mai sta cu adorabilul ei nepot. Bineînțeles, bucuria a fost la cote maxime pentru Theo Rose, care nu a ezitat să vorbească despre cât de bine este când vin bunicii în vizită și oferă o mână de ajutor. Acum se pare că rolul bunicii a fost înlocuit de mătușa și totodată nașa lui Sasha.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton