Theo Rose și Anghel Damian, ipostază romantică după ce au devenit părinți: ”E băiatul lui Theo Rose. Suntem bine și...”. Au mers la primul control cu fiul lor, Sasha

 Calin Maria Bianca
.

Theo Rose și Anghel Damian, ipostază romantică după ce au devenit părinți. Toată lumea știe faptul că zilele trecute Theo Rose a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, astfel că ea și iubitul ei, Anghel Damian, au devenit părinți pentru prima dată. Așa cum era de așteptat, fericirea este la cote maxime pentru ei, dar și pentru familiile lor. Bineînțeles, de aici viața lor se schimbă radical, însă nu și marea iubire dintre ei, pe care azi au împărtășit-o cu fanii lor din mediul online. Iată în ce ipostaze tandre s-au filmat în lift, după ce au fost la primul control cu fiul lor, Sasha!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Theo Rose și Anghel Damian trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an, iar din rodul iubirii lor a rezultat și un băiețel perfect sănătos, care a venit pe lume zilele trecute. Cei doi îndrăgostiți au trecut la nivel următor mai repede decât oricine s-ar fi așteptat, însă lucrurile merg la superlativ pentru ei, în ciuda numeroaselor speculații care n-au încetat să apară încă de la bun început și până în prezent.

theo-anghel-princip-1theo-anghel-princip-1

Theo Rose și Anghel Damian sunt acum mai fericiți ca niciodată, asta după ce micuțul Sasha a apărut în viața lor și i-a făcut părinți pentru prima dată. Radiază de bucurie, mai ales când sunt în prezența lui, dar nu au uitat nici de momentele frumoase în doi. Azi, au fost la un scurt control cu fiul lor și au avut grijă să se îmbrace la fel, ca o familie demnă de invidiat.

Citește și: Theo Rose, vizită surpriză la spital, la două zile după ce a născut. De ce a pregătit sare, zahăr și piper: „Leșinați dacă vă zic!”

Citește și: Theo Rose și fiul ei, Sasha, au fost externați. Ce mesaj i-a transmis artista medicului care a asistat-o la naștere: „Aveam emoții amândouă. După anestezie…'

Citește și: Oana Roman și Adina Buzatu, în plin scandal după moartea lui Stephan Pelger: 'Nu putem să cântărim afecțiunea așa cum cântărim un kg de brânză la piață…'. Ce reproșuri și-au adus

Citește și: Fiul Andreei Ibacka și al lui Cabral a ajuns la spital. Ce a pățit Tiago: „Ca orice părinți, leșinați de grijă'

Theo Rose și Anghel Damian, ipostază romantică după ce au devenit părinți

Bineînțeles, fiindcă tabloul de familie era unul perfect, iar outfit-urile erau impecabile, Theo Rose nu a putut să nu se filmeze cu Anghel Damian, în timp ce erau în lift, doar ei doi. Îmbrăcați cu costume identice, perfecte pentru vremea caldă de afară, celebrul regizor al serialului Clanul de pe Pro TV și-a sărutat pe obraz iubita, iar ea, mai mândră și fericită ca niciodată, a imortalizat momentul. Ce-i drept, fanilor nu le-a fost dat să vadă prea des astfel de clipe romantice cu ei, asta fiindcă au ales să fie destul de discreți până acum.

Theo Rose a fost la control cu micuțul Sasha: 'A luat în greutate deja, îi merge bine'

Ei bine, nu degeaba s-au îmbrăcat frumos toți 3 și asemănător, ca o familie ideală ce sunt, ci pentru prima vizită la control a fiului lor, Sasha. De la mic la mare, și-au luat outfit-ul perfect pentru zilele de vară și cu zâmbetul pe buze au mers la medic pentru a vedea dacă totul merge bine după externarea din spital. Se pare că Theo Rose și Anghel Damian nu au motive de îngrijorare pentru moment, fiindcă totul decurge cum trebuie, iar fiul lor este hidratat și a luat deja în greutate, ceea ce este un semn bun.

„Noi suntem bine, am fost la un control scurt! Ne-am îmbrăcat frumos toți trei. Sasha este bine! E hidratat, a și luat în greutate deja, îi merge bine, bine și e îmbrăcat frumos. E băiatul lui Theo Rose', a declarat cântăreața pe InstaStory.

Theo Rose a născut prin cezariană, deși era pregătită să nască natural

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Theo Rose a fost destul de deschisă cu fanii din mediul online, și nu numai, când a venit vorba despre sarcină. I-a ținut la curent inclusiv cu momentele mai puțin plăcute, când se confrunta cu stări de rău și simptomele specifice sarcinii. De asemenea, a vorbit deseori despre faptul că vrea să nască natural. Se pare însă că medicul i-a spus cu scurt timp înainte de a naște că trebuie să ia în considerare și nașterea prin cezariană, copilul având cordonul ombilical în jurul gătului. Ajunsă la maternitate să nască, medicii au decis ca totul să decurgă prin cezariană pentru a elimina orice risc. Din fericire, atât frumoasa artistă, cât și fiul ei, Sasha, sunt foarte bine în aceste momente.

A fost foarte bine (n.r. – despre naștere), nici nu mă așteptam să fie așa bine. E fericit tare (n.r. – bebelușul), ia uite, a început să gângurească pe aici! Cred că ‘tata o să zică prima dată, că din ce văd, așa, are ochii lui. 09:17 a fost ora exactă a nașterii. Am născut prin cezariană, pentru că așa mi-a indicat doamna doctor. A fost o naștere relaxată! Eu nouă luni de zile m-am pregătit să nasc natural, dar cu puțin timp înainte s-au sesizat niște riscuri. Copilul e mare, e zdravăn, are 3.800 kg și 54 cm. E și înalt, ca taică-su. E foarte cuminte. A dormit până acum, acum probabil că i s-a făcut foame. L-am hrănit deja de două ori.’ a spus Theo Rose în emisiunea moderată de Cătălin Măruță, notează Unica.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton