Theo Rose și Anghel Damian au fost nași de botez pentru a doua oară. Ce ținute neobișnuite au purtat la ceremonia religioasă

 Calin Maria Bianca
.

Theo Rose și Anghel Damian au fost nași de botez pentru a doua oară weekend-ul acesta, iar bucuria a fost la cote maxime. Cei doi au botezat-o pe fiica verișoarei lui Theo Rose, astfel că a fost nu doar un botez pe cinste, ci și o petrecere, unde familia s-a reunit. Artista și regizorul au fost tot timpul cu zâmbetul pe buze și nu au ezitat, arătând tuturor cât de fericiți sunt împreună. Nu au fost deloc puține ipostazele tandre în care au fost surprinși, dar și cele în care s-au distrat la cote maxime!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Theo Rose și Anghel Damian au fost nași de botez în weekend, însu nu este pentru prima oară când fanii îi văd pe amândoi în această ipostază, în biserică. Cei doi au mai botezat în urmă cu câteva luni o fetiță, astfel că de data aceasta emoțiile nu au mai fost atât de mari, iar acest lucru s-a văzut cu ochiul liber. Artista a împărtășit cu fanii ei cele mai prețioase momente, fără a ascunde în vreun fel acest moment important din viața lor.

whatsapp-image-2023-10-30-at-14.43.29whatsapp-image-2023-10-30-at-14.43.29

Citește și: „Am preferat să-i observ de la distanță. Nu mă voi amesteca'. Ce spune tatăl lui Anghel Damian despre relația regizorului cu Theo Rose și despre nunta lor

Citește și: Ce schimbări importante a făcut Theo Rose în viața ei la 4 luni de când a devenit mamă: „M-am descurcat. Am încercat să mă încurajez singură…„

Citește și: Reacțiile vedetelor după ce Dorian Popa a fost prins drogat la volan: „Carnetul luat pe toată viața. Dacă conduci dezbrăcat…'

Citește și: Mioara Roman a ieșit de la Terapie Intensivă și va fi externată din spital. Oana Roman: „Vom putea să o luăm înapoi în centru'

Theo Rose și Anghel Damian au fost nași de botez pentru a doua oară

Theo Rose și-a luat atribuțiile de nașă în serios, așa că a cumpărat tot ceea ce era necesar pentru copil, de la lumânare, haine și alte detalii mici la fel de importante. Ba mai mult, nu a putut să nu imortalizeze momentul și să nu se fotografieze alături de ea. Ce-i drept, are o finuță superbă, cu un nume unic. Mai concret, micuța creștinată se numește Agatha Elena. La Biserică, nu doar Theo Rose s-a implicat foarte mult, ci și Anghel Damian, care fie ținea copilul, fie lumânare, fiind un cuplu demn de invidiat.

Ce ținute au purtat Anghel Damian și Theo Rose în calitate de nași de botez

Ceremonia de creștinare a venit cu multe emoții și totodată mult entuziasm la pachet, însă a trecut repede, astfel că nașii și toți cei prezenți s-au deplasat apoi către locația superbă unde a avut loc petrecerea de botez. Îmbrăcată într-o rochie maro, lungă și largă, artista a fost numai un zâmbet, de dimineața și până la finalul de petrecerii. De asemenea, Anghel Damian s-a asortat cu ea nu doar la zâmbet, ci și la haine, fiindcă a îmbrăcat un costum olive, cu o maletă bej, care se potrivea din punct de vedere cromatic cu ținuta artistei, însă care totodată ducea pe toată lumea cu gândul la un outfit de birou și nu de naș.

Fiind nașa de botez a fiicei verișoarei sale, la petrecerea de botez au participat toți membrii familiei, începând de la părinții ei, bunica, dar și unii dintre verișori. Artista a întreținut atmosfera și s-a distrat pe cinste, publicând atât imagini și clipuri video cu cei care dansau, cât și cu iubitul ei. Totuși, o poză de la petrecere a atras atenția, fiind vorba despre cea în care Theo Rose apare alături de sora ei și de tatăl lor.

Fetele lu tata ?', a scris în mediul online Raluca Diaconu.

Ce spune tatăl lui Anghel Damian despre relația regizorului cu Theo Rose

Theo Rose și Anghel Damian trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an, iar din rodul iubirii lor a rezultat și un băiețel perfect sănătos. Micuțul Sasha le înseninează zilele părinților săi încă de când a venit pe lumea, fiind un dar minunat. Artista și regizorul și-au intrat repede în rolul de părinți, deși nimeni nu se aștepta ca Theo Rose să anunțe sarcina la scurt timp supă ce și-a oficializat relația cu Anghel Damian. Mulți au comentat despre relația lor, însă ei nu au băgat în seamă gurile răutăcioșilor, având parte de toată susținerea din partea părinților.

„E povestea lor, e viața lor, în care eu nu mă voi amesteca. Sunt și am fost mereu de principiu că atunci când persoanele în cauză sunt puternice, când le leagă sentimente puternice și trainice, atunci acel cuplu va rezista în viață chiar dacă nu-i leagă un certificat, o bucată de hârtie pe care scrie ceva anume sau vreun inel anume, gen verighetă. Am preferat să-i observ de la distanță, din umbră și pot să vă spun că Theo Rose și Anghel mi se par fericiți împreună!’, conchide Laurențiu Damian, pentru CanCan.ro.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton