Theo Rose și Anghel Damian sunt născuți la o zi distanță și și-au sărbătorit împreună zilele de naștere: „Unul lângă altul în viață...”/ Imagini superbe cu fiul lor

 Calin Maria Bianca
.

Theo Rose și Anghel Damian, fotografii de colecție împreună cu fiul lor. Ce urare specială i-a făcut artista iubitului ei de ziua lui de naștere. Este motiv de sărbătoare în familia lui Theo Rose și a lui Anghel Damian încă de ieri, 8 august. Cei doi îndrăgostiți sunt născuți la o zi distanță, astfel că dacă ieri sărbătorita zilei a fost frumoasa artistă, azi este rândul îndrăgitului regizor. Iată prin ce fotografii senzaționale au imortalizat cele două zile minunate din viața lor! Fanii au rămas fără cuvinte!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Theo Rose a împlinit pe data de 8 august frumoasa vârstă de 26 de ani, iar azi, pe 9 august, iubitul ei, Anghel Damian a împlinit 32 de ani. Cei doi sunt destul de discreți cu relația lor, astfel că deși povestea lor de dragoste a trecut la un alt nivel și au și un copil împreună, pozele cu ei doi sunt extrem de rare pe conturile lor de socializare. Ei bine însă, spre surprinderea tuturor, de data aceasta artista a postat mai multe fotografii unice alături de iubitul ei și micuțul Sasha!

whatsapp-image-2023-08-09-at-10.18.37whatsapp-image-2023-08-09-at-10.18.37

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian și-au angajat bonă pentru fiul lor: „Formează un cuplu aparte. Mă tem…'. Cum s-a schimbat relația lor de când sunt părinți

Citește și: De ce și-a dus Theo Rose copilul la kinetoterapeut, la nici două luni de la naștere: 'Mi-a lungit copilul. I-am cumpărat haine de 3 luni și el are o lună jumătate…'

Citește și: Cum arată fiica Danielei Crudu, la 4 luni: „Nu-mi imaginez viața fără ea'. Noi imagini cu Daiana

Citește și: Simona Bălănescu și Rareș Dragomir divorțează după 10 ani de căsnicie. Cei doi au depus deja actele / EXCLUSIV

Theo Rose și Anghel Damian sunt născuți la o zi distanță și și-au sărbătorit împreună zilele de naștere

Theo Rose și Anghel Damian nu au postat aproape deloc fotografii cu ei doi, în ipostaze tandre sau romantice, asta deoarece încă de la început au declarat faptul că această poveste de dragoste vor să o țină pentru ei. Au apărut deseori împreună în aceleași story-uri sau cu fiul lor, însă astăzi artista a surprins pe toată lumea care o urmărește în mediul online, după ce a postat mai multe fotografii unice alături de Anghel Damian și fiul lor.

Mai concret, într-un dintre ele, Anghel Damian o ține în brațe senzual, iar privirile lor vorbesc de la sine, pe când în alta sunt îmbrăcați la fel și radiază de fericire unul în preajma altuia, zâmbetul fiind cel mai frumos accesoriu pentru ei.

Ce urare specială i-a făcut artista iubitului ei de ziua lui de naștere

Theo Rose a primit ieri numeroase urări frumoase de ziua ei de naștere, de la toți cei dragi și apropiați, începând de la prieteni, familie și până la marea comunitate de fani, însă pe rețelele de socializare nu a apărut vreun mesaj de la Anghel Damian. Este clar că iubitul ei a ales să facă aceste lucruri speciale în privat, departe de ochii curioșilor, însă frumoasa artistă nu s-a putut abține să nu-i facă o urare specială azi, cu ocazia zilei lui de naștere și să posteze o serie de fotografii neașteptate cu ei.

'Noi suntem 8 și 9. Unul lângă altul în viață și în sărbătoare. Mulțumim pentru urări și gânduri! La mulți ani, tati!', este urarea specială pe care Theo Rose i-a făcut-o lui Anghel Damian cu ocazia zilei lui de naștere.

Theo Rose și Anghel Damian și-au angajat bonă pentru fiul lor

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Theo Rose și Anghel Damian trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ 2 ani de zile. Se iubesc la cote maxime, iar acest lucru se poate vedea pe chipul lor, dar și din acțiunile lor, mai ales că în urmă cu 2 luni au devenit părinți pentru prima dată. Micuțul Sasha le-a schimbat complet viața, astfel că deși amândoi se axează pe plan profesional în prezent, cel mai important este fiul lor, pentru care au angajat și o bonă care să stea cu el când ei lipsesc împreună câteva ore.

„Fiica mea și Anghel își cresc pruncul ca puțin alți părinți. Eu și soția mea suntem foarte mândri de ei! Nu doar fiindcă la mijloc e fiica mea, ci în primul rând pentru că într-adevăr formează un cuplul aparte.

Mama lui Theo ajunge în fiecare weekend la București și stă cu nepoțelul ei. De multe ori o aduc personal, cu mașina. Suntem amândoi cu serviciu încă și nu o putem ajuta mai mult, dar sfârșitul de săptămână e al nostru. În rest, Theo și Anghel au angajat o bonă pentru cel mic!”, a declarat pentru CANCAN.RO, Ioan Diaconu, tatăl îndrăgitei vedete.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton