Theo Rose susține că suferă de burnout, la 6 luni de când a născut: „Nu sunt bine. Tot zic că am obosit, dar nu sunt în stare să...”

 Calin Maria Bianca
.

Theo Rose susține că se confruntă cu sindromul burnout. Theo Rose nu are nevoie de vreo descriere, fiind cunoscută de toată lumea drept una dintre cele mai apreciate și îndrăgite artiste de la noi din țară. Se bucură de un succes colosal pe plan profesional, însă și pe plan personal o duce foarte bine, mai ales de când a devenit mamă. Totuși, se pare că în ultima vreme lucrurile au scăpat puțin de sub control pentru Theo Rose!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Theo Rose nu doar că este mamă cu normă întreagă de câteva luni, ci are în continuare numeroase concerte și evenimente. Mai mult decât atât, se află și în juriul Vocea României și trebuie să filmeze și pentru serialul Clanul de pe Pro TV. Ce-i drept, este extrem de solicitată și are foarte multe lucruri de făcut, astfel că azi, de la primele ore ale dimineții, a făcut un anunț cu care și-a îngrijorat fanii.

care-este-motivul-pentru-care-fiul-lui-theo-rose-nu-a-purtat-inca-de-la-nastere-numele-de-familie-a-lui_9_size20care-este-motivul-pentru-care-fiul-lui-theo-rose-nu-a-purtat-inca-de-la-nastere-numele-de-familie-a-lui_9_size20

Citește și: Theo Rose își alăptează fiul și când e pe platourile de filmare: „Sunt tot timpul cu pompa de alăptat după mine. Toată lumea se oferă să stea cu el”

Citește și: De ce nu arată Theo Rose chipul lui Sasha, fiul ei și al lui Anghel Damian: „Nu suntem absurzi, dar…”

Citește și: Când și-a dat seama Adrian Păduraru că vrea să fie actor și nu medic: „Nu cred că aș fi putut să operez sau să încerc tratamente pe viața oamenilor”

Citește și: Bruce Willis, filmare emoționantă alături de fiica lui. Fanii actorului au fost șocați: „Nu ar trebui să-l vedem așa. Merită liniște și intimitate” / Actorul suferă de afazie

Theo Rose susține că se confruntă cu sindromul burnout, la câteva luni după ce a născut

Theo Rose este destul de activă pe rețelele de socializare, acolo unde se bucură de o mare comunitate de fani. Împărtășește diferite momente amuzante cu ei sau chiar din viața profesională, însă de data aceasta nu s-a mai afișat cu zâmbetul pe buze, ci din contră, a postat un mesaj îngrijorător. Mai concret, artista a mărturisit că suferă de sindromul burnout în aceste momente.

„Bournout… Here I come! Nu sunt bine. Tot zic că am obosit, dar nu sunt în stare să schimb nimic. Corpul și mintea mea sunt în Piața Constituției și se revoltă. Cred că trebuie să fug în altă țară ca politicienii :)))', a scris cântăreața la postarea pe care a făcut-o pe InstaStory.

Pentru cei care nu știu ce este sindromul burnout, acesta reprezintă o stare de epuizare fizică, mentală sau emoțională, de cele mai multe ori asociată cu locul de muncă sau cu situațiile de stres cronice. Acest termen este folosit pentru a descrie o reacție la stresul persistent și îndelungat, în special în contextul profesional, astfel că nu este de mirare că Theo Rose a ajuns să sufere de acest sindrom la cât de multe proiecte are în ultima vreme.

Theo Rose își alăptează fiul și când e pe platourile de filmare

Theo Rose a devenit mamă în luna iunie a acestui an și a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Artista nu a stat acasă prea mult timp după ce a născut, astfel că la doar o lună s-a întors pe platourile de filmare de la Clanul, cât și de la Vocea României. Totuși, pe lângă acestea, era în continuare mamă cu normă întreagă, astfel că deseori Anghel Damian venea cu fiul lor unde se afla ea pentru a-l alăpta la sân.

Sasha mai e adus la filmări pentru alăptare, eu oricum sunt tot timpul cu pompa de alăptat după mine. De câte ori poate fi adus copilul, clar sunt bucuroasă. Pe lângă asta, toată lumea se oferă să stea cu el, să-l țină în brațe, să se joace, n-am niciun stres. Vine copilul, e fericit acolo, e iubit, e răsfățat.

Cred că abia acum îmi place viața mea, să ajungi cu drag acasă de oriunde ai fi, de la filmări, de la concerte, mă gândesc că așa sunt motivată să fac altfel lucrurile, pentru că știu că sunt motivată să ajung acasă la copil, știu că el o să urmărească toate lucrurile astea când va mai crește, va fi curios și sunt super motivată.’, a declarat Theo Rose pentru Spectacola, în urmă cu câteva săptămâni.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton