Theo Rose, vizită surpriză la spital, la două zile după ce a născut. De ce a pregătit sare, zahăr și piper: "Leșinați dacă vă zic!"

 Radulescu Ruxandra
.

Theo Rose, vizită surpriză la spital, la două zile după ce a născut. Pe 14 iunie, la primele ore ale dimineții, Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinții unui băiețel sănătos, pe nume Sasha Ioan. La acest moment, vedeta se reface la spital, alături de micuțul ei. Theo Rose a avut parte de o vizită total neașteptată, pentru care a trebuit să pregătească sare, zahăr și piper, ajutată, desigur, de Anghel Damian.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Theo Rose, vizită surpriză la spital, la două zile după ce a născut. Theo Rose trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții, căci tocmai a devenit mama unui copilaș foarte dorit și așteptat cu mari emoții de toată familia artistei. Theo Rose a născut la data de 14 iunie 2023, un băiețel sănătos pe nume Sasha Ioan, iar în prezent, atât mama, cât și fiul se află încă în maternitate. Theo Rose a împărtășit fanilor că a avut parte de o mare surpriză, la doar două zile după ce născut, când mama ei anunțat-o că va primi o vizită din partea…ursitoarelor. Theo Rose a fost sfătuită să pregătească pe o tăviță zahăr, sare, piper și semințe. Iată cum a decurs întreaga întâmplare.

screenshot-2023-06-15-103109-1screenshot-2023-06-15-103109-1

Theo Rose, vizită surpriză la spital, la două zile după ce a născut

Theo Rose a trăit o întâmplare total neașteptată, în timp ce se află la maternitate, unde se recupereză, alături de fiul ei Sasha Ioan. Vedeta a primit o vizită din partea unor ursitoare, care au venit să-i ureze de bine nou-născutului Sasha Ioan. Theo Rose a trebuit să le întâmpine pe acestea cu o tăviță cu sare, zahăr, piper și semințe.

Citește și: Raluca Diaconu, prima reacție după ce sora ei, Theo Rose, a născut. Ea este nașa lui Sasha Ioan: „Ne-ai pus pe obraji lacrimi de fericire’

Citește și: Lia Bugnar, reacție după ce Anghel Damian și Theo Rose au devenit părinți: „S-a mai născut un copil pe lumea aceasta. El încă are…

„Leșinați dacă vă zic! Îmi dă mama mesaj pe grupul familie și îmi zice să pun pe o tavă niște sare, piper, semințe și zahăr că vin ursitoarele. Eu, bineînțeles, am înțeles repede, am deprins imediat, am trăit la țară în misticism cu totul și m-am conformat. Am sunat să ne aducă un pliculeț de zahăr, a venit, zâmbea doamna asistentă, părea că și ea știe despre ce e vorba, dar mama a zis că vin ursitoarele. Anghel m-a ajutat să pun toate astea așa pe tavă, așa grămăjoare, grămăjoare. Acum s-a întins în pat și m-a întrebat cine sunt ursitoarele', a mărturisit cântăreața pe InstaStory.

Motivul pentru care Theo Rose a suferit o operație de cezariană

Theo Rose a intrat live prin video-call, la emisiunea lui Măruță, de pe PRO TV. Artista este în culmea fericirii că are un băiețel sănătos. Theo a menționat că, deși își dorea să nască natural, medicii au sfătuit-o să facă cezariană, pentru a evita complicațiile.

A fost foarte bine (n.r. – despre naștere), nici nu mă așteptam să fie așa bine. E fericit tare (n.r. – bebelușul), ia uite, a început să gângurească pe aici! Cred că ‘tata o să zică prima dată, că din ce văd, așa, are ochii lui. 09:17 a fost ora exactă a nașterii. Am născut prin cezariană, pentru că așa mi-a indicat doamna doctor. A fost o naștere relaxată! Eu nouă luni de zile m-am pregătit să nasc natural, dar cu puțin timp înainte s-au sesizat niște riscuri. Copilul e mare, e zdravăn, are 3.800 kg și 54 cm. E și înalt, ca taică-su. E foarte cuminte. A dormit până acum, acum probabil că i s-a făcut foame. L-am hrănit deja de două ori.’ a spus Theo Rose în emisiunea moderată de Cătălin Măruță, notează Unica.

Ce cadou a primit fiul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian de la bunica paternă

Theo Rose a povestit, în direct, în emisiunea lui Cătălin Măruță, faptul că bunica lui Sasha, mama lui Anghel Damian, i-a dăruit o piatră prețioasă din Africa de Sud, menită să-l protejeze pe Sasha, să-i poarte noroc.

„Am primit de la mama lui Anghel, de la bunica lui Sasha, un cadou. Am primit o pietricică din Africa de Sud, o piatră prețioasă, ea știe că face acolo niște research-uri pentru animațiile pe care filmează. E o piatră care să-i poarte noroc, să-l protejeze’, a mărturisit emoționată Theo Rose în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță de pe PRO TV.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton