Theo Rose vrea să își dea fiul la școala de la țară, unde a învățat și ea. Care este motivul: „Cunosc lumea de acolo, oamenii...”

 Tudorache Simona
.

Theo Rose l-ar da pe Sasha la școala de la țară, unde a fost și ea elevă, asta pentru că are încredere în comunitatea de acolo. Solista a început să se gândească încă de pe acum la această etapă. Theo Rose are lângă casă și o școală privată, cu predarea în limba engleză, așa că dacă Sasha nu va merge la cursuri la țară, va studia în mod sigur aici.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Theo Rose are o pasiune pentru muzică și se simte împlinită atunci când urcă pe scenă. de aceea are convingerea că va continua să facă asta și atunci când va excela pe plan financiar. Solista nu și-a abandonat proiectele nici atunci când a fost însărcinată și a luptat pentru a nu pierde ocazii.

theo-78theo-78

Theo Rose vrea să își dea fiul la școala din satul ei

Theo Rose a început să fie extrem de atentă pe ce dă banii, iar asta pentru că se gândește la viitor. „Am început să fiu atentă și prin locurile publice prin care merg, să văd pentru ce plătesc anumite lucruri, îmi pun întrebări de oameni mari acum. Nu că îi calculez (n.r. banii), dar sunt atentă și mă doare inima, pentru că muncesc pentru ei. Eu l-aș da la școală publică pe Sasha, dar la țară, și nu cred că mă lasă inima să fac asta, pentru că cunosc lumea de acolo, oamenii ne știu pe noi și eu am crescut foarte frumos acolo, eu am încredere în comunitatea aia. Acolo l-aș da, dacă ar fi după mine. Avem, în schimb, o școală privată aproape de casa noastră, probabil că acolo o să-l dăm, e în limba engleză. Foarte mult contează și pregătirea de acasă', a declarat Theo Rose în cadrul emisiuni Drive in cu Andrei Niculae.

Theo Rose nu a renunțat la proiecte nici pe perioada sarcinii

Theo Rose admite că a făcut multe sacrificii în perioada sarcinii, s-a aventurat în multe proiecte și a continuat să urce pe scenă, asta pentru a nu pierde oportunități.

„Mai știu artiste care au cântat însărcinate, dar și în ultimele luni am urcat, dar pentru momente scurte de 15-20 de minute. Nu aș mai fi făcut față altfel. A fost o perioadă foarte frumoasă, m-am bucurat de multe reușite, dar am simțit că nu o să pot asta la nesfârșit. Eu am avut un timp scurt la dispoziție în care am putut să fac anumite lucruri și nu-mi pare rău, mă bucur că am tras atunci tare, iar acum mă prioritizez pe mine. Vine un moment de așezare, când îți dai seama ce e succesul cu adevărat', mai spune artista.

Citește și: Ștefan Popescu, totul despre experiența Chefi la cuțite: „Mental îți setezi ideea că trebuie să te ridici la un anumit nivel de așteptări, iar asta poate crea o presiune mare. Reacțiile din online…”. Cum s-a înțeles, de fapt, cu ceilalți trei jurați / EXCLUSIV

Citește și: Nicoleta Nucă s-a despărțit de Alex Ursache, deși aveau planuri de nuntă: „Am ales de comun acord să o luăm pe drumuri diferite. Nu este o decizie impulsivă luată la nervi și supărare, ci…”

Citește și: Diana Dumitrescu și-a schimbat regimul de viață și a slăbit. Ce diagnostic a primit din partea medicilor: „Așa dureri ce am avut, nu mai îmi vine să mănânc, pentru că mi-e frică”

Citește și: Fiul Monicăi Anghel a fost victima bullying-ului: „Diferența o fac părinții. Nu a fost nevoie să mă prind, pentru că el a venit și mi-a spus…'. Cu ce se ocupă acum Aviv / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Gabriela Prisăcariu cu nașii de cununie Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu: „Ei stau la Timișoara și atunci nu prea apucăm să ne vedem foarte des”

Theo Rose va continua să muncească până la final

Theo Rose se simte fericită atunci când urcă pe scenă și va continua să facă asta și atunci când va avea o stare materială foarte bună. „Eu nu am asta cu la un moment dat să nu mai muncesc, să nu mai fac nimic și să mă duc undeva, nu vreau să nu mai muncesc, mi se pare că pot să mă bucur de lucruri din aproape în aproape', adaugă artista.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton