Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision, poartă accesorii cumpărate de la reducere: „Nu am niciun motiv să mă ascund, nu cred în etichete” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision, poartă accesorii cumpărate de la reducere. Theodor Andrei ne-a povestit că obișnuiește să poarte bijuterii ieftine, achiziționate la preț redus. Tânărul de 18 ani spune că nu contează brand-ul, ci valoarea pe care tu o dai lucrurilor. Într-un interviu pentru viva.ro, el a mărturisit câți bani a dat pe gablonțurile de la gât.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision, poartă accesorii cumpărate de la reducere. Theodor Andrei poartă bijuterii, dar nu unele scumpe. Dimpotrivă, artistul, care face și teatru, spune că lucrurile au valoarea pe care noi le-o dăm. La gât el poartă niște bijuterii care nu sunt de valoare, dar îl fac să pară cool.

fb_img_1676358899435fb_img_1676358899435

Citește și: Cine e Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023. A participat la X Factor și Vocea României Junior

Citește și: Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023, a fost victima bullying-ului în școală: „Au fost niște lucruri care pe mine m-au afectat foarte tare' / EXCLUSIV

Citește și: Cum a afectat-o pe Lora moartea mamei ei. Și artista a fost suspectă de cancer, în trecut: „Când eram încurajată că totul va fi bine, în următorul moment eram lăsată singură, fix de același om' / EXCLUSIV

Citește și: 24 de întrebări cu Raluca Bădulescu. Cum se înțelege cu fiul ei și care e cea mai mare teamă a vedetei: „La vârsta mea, discut cu el ca și cu un adult' / EXCLUSIV

Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision, poartă accesorii cumpărate de la reducere

Theodor Andrei este un tânăr de 18 ani, nonconformist, care iubește scena. Într-un interviu pentru viva.ro, acesta spune că nu crede în etichete și spune că lucrurile au fix valoarea pe care le-o dăm noi. De aceea, nu ezită să poarte accesorii ieftine, cumpărate de la reducere.

'De obicei, port doar inelul acesta. Mai am un lanț cu numele meu, data de naștere și încă câteva detalii despre mine, pe care îl port mai des. Lanțurile acestea le-am purtat acum, pentru că le-am luat recent. Și nu am niciun motiv să mă ascund. Eu nu cred în etichete și mi se pare că și asta e o regulă foarte importantă în teatru, lumea din care provin și pe care o iubesc din toată inima.

Am învățat că lucrurile au valoarea pe care noi le-o dăm. Și atunci da, poate că îmbrăcat așa și cu toate titlurile pe care le-am primit acum, de ieri până azi, toate chestiile pe care le port par extravagante', a declarat pentru viva.ro, Theodor Andrei, reprezentantul României la concursul Eurovision 2023.

Theodor Andrei: „Lucrurile au valoarea pe care le-o dai tu'

Theodor Andrei este un tânăr nonconformist. Poartă lanțuri mari de scenă, pe care nu se sfiește să spună cât au costat. Reprezentantul României la concursul Eurovision de la Liverpool din luna mai a declarat că lanțurile de la gâtul lui au costat 6,5 lei și le-a achiziționat la reducere.

'Lanțurile acestea au fost la reducere: 6,5 lei. Ele pot să pară cool, dar în momentul în care le faci tu să pară cool, au valoarea pe care le-o dai tu. Și așa funcționează și în scenă. Dacă tu ai în scenă o masă sau o oglindă și o spargi, lucrurile, cum spuneam, lucrurile au valoarea pe care le-o dai tu. Și trebuie să îți asumi. Da, poate ai spart-o intenționat. Ok. E o variantă. Poți să o interpretezi așa, dar dacă ai spart-o accidental? Ce faci cu oglinda aia, că poate apare mai târziu în scenă. Lucrurile chiar au atâta valoare câtă le dăm noi!', a mai declarat Theodor Andrei, pentru viva.ro.

Theodor Andrei a fost victima bullying-ului în școală: „Au fost niște lucruri care pe mine m-au afectat foarte tare' 

Reprezentantul României la concursul Eurovision de anul acesta este dezbrăcat de două ori pe scenă, mai întâi de dansatoare, apoi de dansatori. Tânărul Theodor Andrei susține că în mesajul său este vorba de un război și nu neapărat numai cel al dragostei, întrucât, spune el, oamenii sunt răi. Acesta și-a amintit că în copilărie, la școală, a fost agresat.

‘Se poate redevea un moment, sunt câteva aspecte importante, două dezbrăcări, în momentul cu ‘Degete’. Cele două fete mă dezbracă de cămașă, apoi cei doi băieți. Un alt semnal de alarmă. Nu e vorba doar de războiul dragostei și de războiul între noi. Pentru că noi suntem răi între noi. Eu am fost câțiva ani, în școală, victima bullying-ului și nu o zic ca să mă victimizeze și mai tare… Au fost niște lucruri care pe mine m-au afectat foarte tare. Spun neironic. De aceea, am scris și un musical, care sper să aibă în curând premiera, Aripile jos’, a declarat Theodor Andrei, după ce a câștigat Selecția Națională Eurovision.

Foto: Facebook, TVR

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton