Ți-o mai amintești pe Marina Florea? Cum arată, la 62 de ani, una dintre cele mai frumoase artiste ale anilor 1980

 Oana Pantazi
.

Ți-o mai amintești pe Marina Florea? Uite cum arată, la 62 de ani, una dintre cele mai frumoase artiste din anii 1980! Cei care și-au trăit adolescența și tinerețea în anii de glorie ai epocii socialiste și-a amintesc fără doar și poate pe frumoasa Marina Florea, o adevărată femme fatale a acelor ani. Cu o voce pe măsura frumuseții, artista a făcut furori pe vremuri. Din păcate, azi a cam ieșit din lumina reflectoarelor…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ți-o mai amintești pe Marina Florea? Cum arată, la 62 de ani, una dintre cele mai frumoase artiste din anii 1980. Generațiile trecute și-o amintesc cu siguranță pe Marina Florea, artista cu o voce pe măsura frumuseții. Piesele ei, printre care se numără iconicele Stele perechi, Marea mea iubire, marea, Tu ești destinul meu, Anotimpuri și Iubire, dă-mi aripi să zbor, sunt fredonate de fanii muzicii ușoare și în ziua de azi. Din păcate, Marina Florea nu mai este în prima linie, deși continuă să cânte și azi…

525056_449327291812816_21563001_n525056_449327291812816_21563001_n

Ți-o mai amintești pe Marina Florea? Cum arată, la 62 de ani, una dintre cele mai frumoase artiste ale anilor 1980

Când s-a lansat, Marina Florea a furat inimile tuturor. Blondă, delicată, apărută parcă din peliculele anilor 1940, aspectul ei de divă nu a rămas neobservat. Și cum frumusețea a fost secondată de o voce pe măsură, Marina Florea s-a bucurat de un succes fulminant. Artista s-a lansat în anii 1980 la Festivalul Mamaia, o adevărată pepinieră de talente, la vremea respectivă. De atunci, și-a dedicat toată viața scenei, însă, din păcate, în ultimii ani, ca mulți alți artiști ai anilor 1980, Marina Florea a ieșit din lumina reflectoarelor, chiar dacă în 2018 a lansat albumul „Stele perechi”.

Fanii ei au putut să o vadă însă la concertele susținute în țară alături de Fuego și de Stela Enache, în cadrul proiectului „Gramofonul cu amintiri' pe care l-au înființat împreună, dar și în emisiunea lui Paul Surugiu,„Drag de România mea'.

Citește și: Fuego a împlinit 47 de ani. Ce tort special a primit artistul și ce dorințe are: „Pot să mă declar un om fericit. Am suportat și multe furtuni, dar vreau să…’ / EXCLUSIV

Citește și: Stela Enache, confesiuni tulburătoare despre momentul în care va părăsi această lume: „Vreau doar să mor în mod demn'

Citește și: Nominalizările pentru Premiile Oscar 2024

Deși sunt 40 de ani de când este pe scenă, iar pe 25 ianuarie a împlinit 62 de ani, Marina Florea și-a păstrat nu doar părul blond, ci și prospețimea și zâmbetul cuceritor, rămânând la fel de tonică și de elegantă ca la debut.

De ce nu s-a căsătorit niciodată Marina Florea

Viața de artist nu e deloc ușoară, iar cei care i se dedică în întregime de obicei renunță la viața personală și nu-și fac familii. Deși a fost, cu siguranță curtată, de nenumărați bărbați, ca orice femeie frumoasă, în cele din urmă Marina Florea a ales singurătatea. Mai mult, artista a mărturisit nu consideră statutul de femeie singură un handicap, singurătatea având și ea avantajele ei.

 „După cum spunea o prietenă: dacă o femeie nu s-a măritat pâna la 45 de ani, atunci proastă să fie să se mai mărite după. Eu chiar mă simt bine așa. Singurătatea nu e neapărat o povară, ci poate să fie de-a dreptul un răsfăț', spunea artista, mai demult, într-un interviu.

În plus, Marina Florea a compensat la capitolul familie și prieteni, așa că nu a dus prea mult lipsa unei familii proprii.

„Optimismul şi veselia îmi sunt alimentate şi de iubirea cu care sunt încon­jurată de familia mea, de ma­ma, de fratele şi de cumnata mea, dar şi de cei doi nepoţi şi de prietenii mei.

N-am mulţi prieteni, probabil că-mi ajung degetele de la o mână ca să-i număr, dar ei reprezintă pentru mine un reazem psiho­logic şi emoţional nepreţuit. Unul dintre aceşti pri­eteni este Aurora Andronache, un muzician desăvârşit, una dintre vocile de aur ale Corului Ma­­drigal, unul dintre realizatorii cei mai impor­tanţi de emisiuni din Televiziunea Română şi un om cu-adevărat înţelept şi generos', declara Marina Florea într-un interviu pentru revista Formula As.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton