Tiberiu Dobrică, alias Tibi Meclă din serialul Groapa, detalii neștiute despre carieră și viața lui amoroasă: „E o relație frumoasă. Suntem oarecum la început” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Tiberiu Dobrică, alias Tibi Meclă din serialul Groapa, ne-a dezvăluit câteva detalii neștiute despre carieră și viața lui amoroasă. Tiberiu Dobrică ne-a vorbit pe larg despre rolul din Groapa de la Pro TV, difuzat acum pe VOYO. Actorul a revăzut anumite filme ca să poată fi aproape de lumea criminalității și să joace acest rol. Spune că lumea în care trăiește el nu are nimic în comun cu lumea crimei sau cea interlopă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tiberiu Dobrică, alias Tibi Meclă din serialul Groapa, ne-a oferit câteva detalii neștiute despre carieră și viața lui amoroasă. Tiberiu Dobrică ne-a povestit despre rolul din Groapa de la Pro TV, serial difuzat acum pe VOYO. Tânărul se simte onorat să joace în aceeași peliculă cu mari actori precum George Mihăiță sau Carmen Ivașcu. Acesta a revăzut anumite filme și spune că nu i-a fost simplu să intre în pielea personajului pe care îl joacă.

bst00193-2bst00193-2

Citește și: Fiul Iulianei Marciuc și al lui Adrian Enache joacă în serialul Groapa, de la PRO TV: „Ce emoții avem pentru debutul lui la TV'. În ce episod apare David

Citește și: Serialul Groapa a fost scos din grila Pro TV, după trei episoade difuzate. Ce au decis șefii postului TV: „Ne-am dorit ca toţi cei de acasă să…'

Citește și: Andreea Marin e mândră de iubitul ei. Ce face Adrian Brâncoveanu, în prezent, în Israel: 'Nu i-a lăsat la greu, i-a ghidat și a stat lângă ei cât au avut nevoie…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce au făcut Viorica și Ioniță din Clejani pe platourile de filmare de la 'Modi', producția regizată de Johnny Depp: 'Lumea filmului este fascinantă! A fost acolo și celebrul Al Pacino' / EXCLUSIV

Tiberiu Dobrică, alias Tibi Meclă din serialul Groapa, detalii neștiute despre carieră și viața lui amoroasă

Tiberiu Dobrică joacă rolul personajului Tibi Meclă, mâna dreaptă a lui Sasha, în serialul Groapa, difuzat pe VOYO. Spune că nu i-a fost ușor, dar susține că l-au ajutat foarte mult și filmele pe care le-a revăzut pentru a intra în lumea criminalității. Este onorat că acum joacă în același proiect cu actori mari și speră ca serialul să dureze cât mai mult.

Cum ai reușit să intri în pielea personajului Tibi Meclă, cel ce devine mâna dreaptă a lui Sasha?

N-a fost deloc simplu, lumea în care am trăit și în care trăiesc nu se intersectează deloc cu lumea crimei, cu lumea interlopă. Sigur că pe stradă observăm o groază de lucruri, dar nu știm cum funcționează partea asta a societății. Așa că a trebuit să citesc întreg scenariul, să înțeleg toate personajele, ca să pot să-mi construiesc propriul personaj, astfel încât să fie compatibil cu celelalte.

M-au ajutat foarte mult și filmele pe care le-am revăzut pentru a intra în pielea personajului, filme despre lumea criminalității. Și nu în ultimul rând, experiența de actor în Valea Mută și Villetta con Ospiti m-a ajutat, de asemenea, pentru că în amândouă există această lume.

Tiberiu Dobrică: 'Mă înțeleg foarte bine cu toți colegii'

Ai lucruri în comun cu personajul pe care îl joci?

Am mai fost întrebat asta și de fiecare dată mă amuz când aud întrebarea. Înseamnă că am reușit destul de bine să intru în pielea personajului, că am reușit să dau impresia de autenticitate. Nu, nu prea am lucruri în comun cu personajul. Cu excepția vârstei și a unor valori cum sunt loialitatea și prietenia, nu am lucruri în comun cu Tibi Meclă, viața mea, mediul social în care trăiesc, sunt total diferite de ceea ce reprezintă Groapa.

Cu cine te înțelegi cel mai bine?

Nu pot să spun că mă înțeleg mai bine cu vreun coleg de platou. Mă înțeleg foarte bine cu toți colegii. Pe platoul de filmare suntem, cum am mai spus, ca o familie. Toată lumea muncește din greu pentru ca filmul să iasă cât mai bine. Până la urmă, munca noastră e destinată spectatorilor și pentru a reuși să-i mulțumim lucrul în echipă e esențial. Aș adăuga totuși că am legat o prietenie specială cu Angel Popescu, în serial, tatăl meu, Tache Frizerul.

Tiberiu Dobrică: „Poți sta câteva ora pe platoul de filmare sau o zi întreagă'

Cum este să fii pe platourile de filmare cu mari actori?

Vă dați seama că mă simt extrem de onorat. Și acum sunt emoționat în preajma lor, pentru că îi respect foarte mult, îmi dau seama cât au muncit pentru a-și construi cariera. Sunt pentru mine repere profesionale și mă bucur că am șansa să joc alături de ei. Și, evident, să „fur' meserie de la ei.

A fost greu să te integrezi în echipă?

Absolut deloc. Membrii echipei, atât actorii cât și stafful tehnic, au fost de la început foarte prietenoși. După primele zile de filmare a fost și mai ușoară integrarea, pe măsură ce ne-am cunoscut. M-am simțit și mă simt extrem de bine cu colegii mei, toți sunt profesioniști excelenți.

Cum decurge o zi la filmare?

Zilele de filmare diferă în funcție de scenele care sunt filmate. Sunt zile mai dificile, când consumul fizic și nervos, emoțional, e mai mare, zile când e ceva mai ușor. Poți sta câteva ora pe platoul de filmare sau o zi întreagă, depinde. În orice caz, pregătirea rolului și repetițiile, atunci când e cazul, sunt esențiale. În orice caz, ca de altfel în orice profesie, important e să-ți faci treaba cu plăcere. Talentul nu e suficient, trebuie să muncești foarte mult. 

'Uneori sunt oprit pe stradă și sunt întrebat dacă…'

Cum reacționează oamenii când te văd pe stradă?

Uneori sunt oprit pe stradă și sunt întrebat dacă sunt actorul din Groapa. Îmi cer să facem fotografii împreună, să ne schimbăm numerele de telefon, chestii de genul ăsta. E amuzant și nu ascund că mă bucură foarte mult. Asta înseamnă, în primul rând, că Groapa a prins la public. Și probabil că nici eu n-am trecut neobservat. E, în orice caz, un sentiment plăcut.

Ce îți mai dorești?

Să fiu sănătos, proiectul Groapa să continue cât mai mult timp și, desigur, să joc în cât mai multe alte filme. Profesional, nu-mi doresc să fac altceva.

Cum este relația cu iubita ta? 

E o relație frumoasă. Sigur, suntem oarecum la început, încă ne descoperim reciproc. Îmi dă liniștea de care am nevoie și mă susține în tot ceea ce fac. Asta e foarte important din punctul meu de vedere și sunt norocos că o am lângă mine.

Tiberiu Dobrică are iubită

Este o femeie frumoasă partenera ta. Cum ai cucerit-o?

Asta o întrebați pe ea când stați prima dată de vorbă. Glumesc, desigur. Nu știu cum, lucrurile astea se întâmplă, e vorba despre o scânteie care există sau nu există, indiferent ce faci. Mai important e cum se construiește relația ulterior.

Ești iubitor de animale. Cum se numește patrupedul pe care îl ai și de când îl ai?

Șoșo e un yorkshire care trebuia să fie de talie mică. Așa a crezut și medicul veterinar când l-am dus prima dată la control. Dar a început să crească până am ajuns să spunem că e mioritic, lăbuțele sunt de shih tzu, pe piept are o pată albă de la vreun strămoș bichon, în fine, a ieșit altceva. Dar evident că lucrurile astea sunt neimportante, îl iubim enorm. Are nouă ani și e răsfățatul familiei noastre, ființa care ne oferă în permanență bucurie.

În vacanță ai fost vara aceasta? Unde îți mai dorești să călătorești?

N-am avut o vacanță propriu-zis, am mai furat câte un weekend, pentru că programul profesional a fost destul de încărcat. O să vedem ce facem în perioada sărbătorilor de iarnă, nu știu încă.

De unde pasiunea pentru actorie?

Nu știu să dau un răspuns precis. Când eram mic îmi plăcea să-i observ pe prietenii părinților mei și să-i imit. Se amuzau și ai mei, și prietenii. Am mers apoi la Colegiul Dinu Lipatti, clasa arta actorului, apoi la facultate, am început să joc în filme, plus piesele de teatru din timpul facultății. Pasiunea a crescut încet- încet și acum nu-mi doresc să fac altceva. E foarte dificil, nu e o viață simplă dar sper că voi reuși, nu mă văd făcând altceva.

Tiberiu Dobrică: „Nu aduce anul ce aduce ceasul..'

Cum a fost copilăria ta?

N-aș spune că a fost ceva deosebit. O copilărie obișnuită, ca a multor copii. Școală, distracții, foarte mult sport, concedii cu părinții, vacanțe la bunici. O copilărie frumoasă de care-mi amintesc cu plăcere.

Cu ce noutăți vine toamna aceasta pentru tine?

Mă tem că nu știu să răspund la întrebarea asta. Îmi doresc ca Groapa să continue, evident. Altfel, știți cum se spune, „nu aduce anul ce aduce ceasul'. Și eu sunt foarte curios să văd cu ce noutăți va veni toamna asta.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton