Tily Niculae și Emil Mitrache din serialul La Bloc revin cu un nou proiect: "E ceva super emoționant. Îi mulțumesc Americanului..."

 Dumitrache Laura
.

Tily Niculae și Emil Mitrache din serialul La Bloc revin cu un nou proiect. Cei doi actori s-au reunit și au pus la cale o nouă producție, spre surprinderea fanilor lor. Tily Niculae și Emil Mitrache vor pleca în turneu, fiind protagoniștii unui musical, ce a avut premiera în această toamnă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tily Niculae și Emil Mitrache au făcut parte din distribuția serialului de succes La Bloc, de la Pro tv. Actrița a interpretat-o pe Roxana, iar Emil Mitrache l-a interpretat pe celebrul Americanu. După 16 ani de la terminarea filmărilor, cei doi actori s-au reunit pentru un nou proiect.

la blocla bloc

Recent, Tily Niculae și Emil Mitrache au anunțat că vor reveni cu un nou proiect. Cei doi actori sper că o să cucerească publicul, fiind protagonistii unui recital, ce a avut premiera în această toamnă. De asemenea, cei doi vor pleca în turneu, iar musical-ul va ajunge în întreaga țară.

Citește și: Niculina Stoican și-a dat demisia de la conducerea Ansamblului Maria Tănase: 'M-am eliberat de o povară și vreau liniște. Eu am făcut…' Ce spune Constanttin Enceanu, aflat în scandal cu Niculina Stoican / EXCLUSIV

Citește și:Ce se întâmplă când Adela Popescu și Radu Vâlcan pleacă în vacanță cu cei trei copii: „Nu a fost ușor, cel mai greu este…”

Citește și:Călin Donca, primele declarații după ce a fost eliberat din arest: „Fugim după averi, fugim după lucruri fizice, dar…”. Afaceristul, plasat în arest la domiciliu

Citește și:Cine este Giulia Anghelescu de la America Expresss 2023. Este căsătorită cu Vlad Huidu și au împreună doi copii

Tily Niculae și Emil Mitrache din serialul La Bloc revin cu un nou proiect

Tily Niculae și Emil Mitrache au devenit faimoși odată cu serialul de succes La Bloc, de la Pro tv. Actorul l-a interpretat pe Americanu, iar Tily a jucat-o pe Roxana, amândoi fiind îndrăgiti de telespectatori. După 16 ani de la terminarea filmărilor, Tily Niculae și Emil Mitrache s-au reunit și revin cu un nou proiect. După ce filmările La Bloc s-au terminat, Tily Niculae și Emil Mitrache și-au continuat cariera artistică, dar în ultimii ani au dispărut din lumina reflectoarelor. Actorul s-a reprofilat și a devenit ghid turistic, iar Tily are o emisiune online. Ei bine, după ani de așteptare,fanii actorilor vor avea ocazia de a-i revedea din nou împreună. Cei doi sunt protagonistii unui musical, iar în curând vor pleca în turneu, în întreaga țară.

Pauza a fost de ochii lumii, că pe online am fost prezentă. Dar mă refer, din punct de vedere profesional, al meseriei mele, m-am reîntors pe scenă după 12 ani. Împreună cu Emil Mitrache, cu Americanu, pe care toată lumea îl iubește, jucăm într-un musical absolut superb.Suntem înconjurați de niște colegi extrem de talentați și la anul plecăm în turneu. Am avut premiera în septembrie, este un proiect independent și îi mulțumesc Americanului că a tras de mine să ies din casă. Vreau să zic că a fost copleșitor', a declarat Tily Niculae pentru ego.ro.

Tily Niculae: „Oamenii au crescut cu tine…”

Tily Niculae este super încântată de noul proiect, dar mai ales că alături de ea este si Emil Mitrache. Vedeta a mai spus că deși nu a mai apărut pe micile ecrane de 12 ani, oamenii nu au uitat-o. Aceștia își aduc aminte de Roxana, personajul interpretat de Tily în serialul La Bloc, care însă se difuzează la tv. Actrița susține că este oprită pe stradă și felicitată pentru rolul interpretat.

„Ai sentimentul ăla în care oamenii te opresc pe stradă, și serialul încă se difuzează, și oamenii au crescut cu tine și sunt cu tine în continuare, dar când te reîntorci pe scenă și vezi că oamenii se bucură că te văd, este o energie și ceva super emoționant', a mai spus Tily Niculae.

Tily Niculae mărturisește că va încerca să se bucure de noul proiect, deoarece în perioada serialului La Bloc nu a apucat să se bucure la nivelul la care trebuia. 'Simțeam oboseala pentru că eram și cu facultatea, atunci era frustarea pentru că nu puteam să mă duc și eu pe la bairman, cum se întâmpla, pe la petreceri, toată lumea petrecea, aniversa 18 ani și eu nu eram.Dar acum nu știu dacă m-aș mai angrena într-un proiect de așa mare aventură să spun, pentru că nu este la mâna oricui să stai 18 ore pe platou. Asta o spun din contextul care cumva sunt și copiii acasă și eu sunt cumva între ciocan și nicovală și sunt în această descoperire cu mine în care realizez cumva că da, copiii cresc, dar ce fac și eu, și încă sunt prinsă acolo. Trebuie să mă desprind încet, încet', a mai spus actrița.

Sursa foto:Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton