Tinu Vidaicu, soțul Roxanei Ionescu, a fost Dj la petrecerea de la Padina, unde a avut loc crima odioasă: „Antonia era foarte marcată, chiar plânsă. Cumva, deja ne așteptam să...”

 Calin Maria Bianca
.

Tinu Vidaicu, soțul Roxanei Ionescu, a fost Dj la petrecerea de la Padina, unde a avut loc crima odioasă. De la o petrecere unde toată lumea se distra și se simțea bine, s-a ajuns în doar câteva minute la una dintre cele mai mari tragedii. Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost omorât pe loc prin 20 de lovituri cu maceta, chiar în fața tuturor. Printre invitați se aflau și nume mari din showbiz-ul românesc, precum Alex Velea și Antonia, dar și Tinu Vidaicu, care era Dj.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Imediat după tragedie, Alex Velea a publicat un mesaj pe rețelele de socializare pentru a explica situația și a nu lăsa loc de interpretări. Mai concret, a dezvăluit că deși a participat pentru o vreme, nu era prezent când s-a întâmplat tragicul eveniment, astfel că el și Antonia sunt bine, doar marcați de ceea ce au văzut apoi, când s-a dat vestea șocantă.

alex-velea-1alex-velea-1

Citește și: Alex Velea, primele declarații despre petrecerea la care un bărbat a fost ucis, în Padina: „Încerc să-mi revin din șoc. În momentul în care s-a petrecut tragedia…'

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Gabriela Prisăcariu, cât timp Dani Oțil a filmat în străinătate, pentru Power Couple: „O perioadă extrem de grea și de lungă, greu din punct de vedere moral” / EXCLUSIV

Citește și: Adrian Cioroianu, primele declarații după ce Daniela Nane a anunțat divorțul: „Am văzut ce s-a dat despre povestea asta, dar nu este chiar așa. Noi doi…”. Când s-au separat, de fapt

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat. Cum a recucerit-o afaceristul și cum au fost surprinși de paparazzi: „A plâns, i-a cerut să renunțe la Auday, doctorul care a operat-o, și…'

Tinu Vidaicu, soțul Roxanei Ionescu, a fost Dj la petrecerea de la Padina, unde a avut loc crima odioasă

Recent, Tinu Vidaicu a declarat că el a fost Dj la această petrecere, unde toată lumea se distra și se simțea foarte bine, până la un moment dat. Despre noaptea tragediei, soțul Roxanei Ionescu a povestit că Alex Velea, artistul care a fost audiat ca martor în dosarul crimei din Padina, plecase de la petrecere chiar înainte să aibă loc agresiunea, însă atunci când au aflat vestea și au venit la fața locului, amândoi erau extrem de șocați de ceea ce văd, mai ales Antonia.

Din câte am auzit, nu l-am văzut eu, Alex Velea a plecat la petrecerea de lângă. Tot așa am auzit, cu jumătate de oră înainte să se întâmple toată treaba asta, plecase și el, că îi era foarte somn, începuse și el mult mai devreme ca și noi și cumva el n-a mai participat la toată treaba asta. Toată lumea știa că el nu mai era în momentul acela acolo, deja era la somn, chiar cu jumătate de oră înainte plecase.

Pentru mine a fost o mulțime de oameni pe care nu îi cunoșteam, nu i-am reperat, nu i-am identificat, nu i-am văzut. Antonia era foarte marcată, chiar plânsă. Era foarte sensibilizată de tot ce s-a întâmplat. Alex Velea a spus că nu îi vine să creadă ce s-a întâmplat. Cumva, deja ne așteptam că o să fie o chestie publică în care, dat fiind faptul că toți eram acolo invitați, se vor folosi numele. Din două cuvinte pe care le-am schimbat cu el, el plecase și nu știa nici el exact ce s-a întâmplat', a spus Tinu Vidaicu pentru Antena 3 CNN.

Alex Velea și Alina Eremia au oferit primele declarații

Alex Velea nu și-a dorit să își alarmeze și îngrijoreze fanii, astfel că a povestit imediat pe rețelele de socializare că el și Antonia sunt bine, însă totodată în stare de șoc, fiindcă nu le vine a crede ceea ce s-a întâmplat.

„Salutare tuturor. Încerc să-mi revin din starea de șoc în urma tragediei petrecute aseară la un eveniment la care am participat și eu alături de Antonia. Referitor la informațiile apărute în presă doresc să vă informez că nu am avut nicio legătură cu nefericitul incident. Eu doar am socializat cu toată lumea cum fac de obicei prin prisma meseriei. În momentul în care s-a petrecut tragedia eu eram în camera de hotel, dar am aflat ulterior și am fost șocat. Urăsc violența și altercațiile de orice gen. Nu-mi vine să cred că o seară în care toată lumea se simțea bine s-a terminat așa’, a scris Alex Velea pe InstaStory.

De asemenea, și Alina Eremia le-a transmis fanilor un mesaj. Spre deosebire de Alex Velea și Antonia, se pare că artista nu a fost la această petrecere, ci la cea de lângă, astfel că nu a văzut ceea ce s-a întâmplat, dar este oricum marcată de ce a văzut ulterior pe Internet.

'Din păcate, ce s-a întâmplat aseară este o tragedie. Condoleanțe familiei! Pentru că s-au făcut speculații pe acest subiect în ultimele 24 de ore, precizez: au fost două evenimente în aceeași locație. Eu am fost invitată, alături de prieteni apropiați, la evenimentul organizat la hotel, care s-a terminat în jurul orei 22. Am aflat ce s-a întâmplat la cel de-al doilea eveniment în această dimineață. Informația legată de prezența mea la audieri este falsă, nu am fost prezentă la evenimentul la care s-a întâmplat și nici nu am interacționat cu persoanele implicate', a scris Alina Eremia pe rețelele de socializare.

Crima din Padina: un bărbat de 41 de ani a fost omorât cu maceta

În noaptea de 10 spre 11 februarie a avut loc o crimă șocantă chiar la o petrecere din Padina, județul Dâmbovița. Potrivit informațiilor, persoana bănuită de fapta odioasă ar fi un bărbat în vârstă de 31 de ani, care se află deja în custodia autorităților. Momentan, încă nu se știe care a fost cauza altercației și de ce criminalul l-a omorât pe Anghel Sorin, patronul unei firme de pază, originar din Târgoviște.

Momentan, oamenii legii continuă cercetările pentru a se afla cum s-a ajuns aici, cine este cu adevărat criminalul, dar și în ce circumstanțe s-a întâmplat totul.

Sursă foto: Capturi video / Instagram / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton