„A durat lupta ei în a-mi intra în grații undeva la un an, doi”. Cum a început relația dintre Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu

 Calin Maria Bianca
.

Tinu Vidaicu, detalii surprinzătoare despre începutul relației cu Roxana Ionescu. Toată lumea știe că cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc în aceste momente. Trăiesc o impresionantă poveste de dragoste de mai bine de zece ani, însă cu toate astea și, deși sunt admirați de foarte multe persoane, puțini știu cum s-au cunoscut, dar și cum au ajuns să fie împreună. Nu, nu a fost dragoste la prima vedere! Iată cum s-au întâmplat, de fapt, lucrurile între ei, dar și cine a făcut primul pas!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Tinu Vidaicu, detalii surprinzătoare despre începutul relației cu Roxana Ionescu. Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu se iubesc la cote maxime și nu se sfiesc să arate acest lucru în fața tuturor! Sunt mereu cu zâmebetul pe buze și pozează în cuplul perfect, însă de-a lungul timpului, cei doi au trecut și prin momente mai puțin plăcute. De asemenea, relația lor nu a început deloc ușor și nici dragoste la prima vedere nu a fost. Ba mai mult decât atât, la mijloc a fost vorba despre o întâlnire de afaceri.

ionescu-1-1ionescu-1-1

De la întâlnirea de afaceri, Roxana Ionescu nu și-a mai luat gândul de la Tinu Vidaicu. Este clar că destinul i-a vrut împreună, astfel că de la prima întâlnire au mai tot găsit pretexte ca să se vadă. Fără a ezita, soțul vedetei a recunoscut că nu el a făcut primul pas, ci din contră, frumoasă blondină. Au început să formeze o relație, însă primii doi ani au tras mult ca să nu se despartă și să rămână împreună. Iată cum s-a întâmplat totul pas cu pas!

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Roxana Ionescu din cauza sânilor mari: „Și acum mi se spune Mama Natură”

Citește și: Ce sacrificii a făcut Roxana Ionescu pentru relația cu soțul ei: 'Nu i-am dat șanse din prima'

Citește și: Cum arătau Florin Dumitrescu și soția lui când s-au căsătorit. Sunt împreună de 13 ani

Citește și: Mihai Găinușă va fi scenarist de film: „Celor care se duc cu gândul la mine și Șerban Huidu le transmit că…'

Tinu Vidaicu, detalii surprinzătoare despre începutul relației cu Roxana Ionescu

Invitat în cadrul podcastului găzduit de Codin Maticiuc, Tinu Vidaicu a vorbit pe larg despre începutul poveștii lui de dragoste cu Roxana Ionescu. Fără a se sfii, a explicat faptul că inițial ea a fost trimisă drept 'momeală' de către un reprezentat pentru a-l convinge pe actualul ei soț să semneze pe atunci pentru publicitatea clubului. Ei bine, lucrurile nu au ieșit așa cum trebuia, însă Roxana Ionescu nu a putut să-l uite pe Tinu Vidaicu. Nu a fost dragoste la prima vedere, însă clar atracția era una comună.

Tinu Vidaicu: Nu am vrut să semnez (nr. pentru publicitatea clubului) cu nimeni. La un moment dat, reprezentatul zonal de acolo a trimis la Timișoara un suport de la București, în 2013, o vedetă. Și atunci a apărut Roxana Ionescu acolo, care era momeala.

Codin Maticiuc: Deci ți-a trimis nevasta acolo? Ia-l pe ăsta de bărbat, dar bagă portofoliul acolo.

Tinu Vidaicu: Da, a apărut în club. S-a și supărat că na, eu eram ocupat acolo cu tot felul de chestii și mă si gândeam: „Ce naiba mi-au trimis ăștia tot felul de momeli?'. Eu eram focusat pe drumul meu.

Codin Maticiuc: Te-ai îndrăgostit de Roxana în prima seară?

Tinu Vidaicu: Nu, a durat lupta ei în a-mi intra în grații undeva la un an, doi. Nu m-am lăsat!

Tinu Vidaicu: 'Am vrut să fiu șmecher. Ne-am tatonat puțin'

Tinu Vidaicu nu a vrut să o abordeze pe Roxana Ionescu pentru ca ea să nu-și schmbe părerea despre el, însă ea a insitat să vorbească mai mult cu el. S-au tatonat puțin, așa cum a explicat soțul vedetei, iar apoi s-a 'semi-autoinivitat' la Revelion, moment în care cupidon a sosit. Acesta a fost punctul culminant și au început să formeze un cuplu. Nu, nu le-a fost deloc ușor din cauza distanței, însă orice sacrificiu a meritat fiindcă acum se iubesc cu mare foc.

Codin Maticiuc: A luptat să te cucerească?

Tinu Vidaicu: Glumesc, mă… Da, am vrut să fiu șmecher. Glumesc. Nu a fost așa, dar nici în prima seară. Ne-am tatonat puțin. Până la urmă s-a semi-autoinvitat cu o invitație pe care și-a făcut-o singură. A venit de Revelion. Atunci am început relația, care a fost cu scântei în primii doi-trei ani. Probabil și din cauza distanței. ', a concluzionat Tinu Vidaicu despre începutul relației lui cu soția sa.

Roxana Ionescu a trecut cu greu peste sarcina pierdută în 2019

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au fost greu încercați în anul 2019. Cei doi se pregăteau să devină părinți, iar minunea de a rămâne însărcinată a venit. Erau mai fericiți ca niciodată fiindcă vor avea un copil. Nu au ezitat și au făcut public în fața tuturor. Mai apoi însă, au aflat cea mai cruntă veste și anume că bebelușul nenăscut s-a oprit din evoluție. Sarcina nu a mai putut fi dusă la capăt, iar frumoasa vedetă a fost devastată de durere.

Cred că doi oameni care se iubesc și care au același scop și aceeași viziune în viață, vor reuși să treacă peste orice moment greu pe care îl vor întâmpina. Noi am reușit. Adică nimeni nu e pregătit. Nu am fost pregătiți nici noi. Am avut un mare noroc că Tinu este un om foarte echilibrat. Un om care a știut efectiv să readucă liniștea. Să readucă speranța, optimismul în sufletul meu. Sperăm data viitoare să fie bine. Să fie fără incidente neplăcute. Nu am ce sfat să dau celorlalți. Nu știu cum am reușit. Așa a fost să fie! Suntem bine. Suntem optimiști.’, a declarat, pentru Playtech Știri, Roxana Ionescu.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton