Cum arată ținuta de aproximativ 30.000 de euro purtată de Raluca Bădulescu la ”Bravo, ai stil”. E altfel decât stilul ei obișnuit

 Calin Maria Bianca
.

Cum arată ținuta de aproximativ 30.000 de euro purtată de Raluca Bădulescu la 'Bravo, ai stil', cu care a întors toate privirile. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că jurata de la celebra emisiune de fashion a trecut în ultimii ani printr-o schimbare majoră. Ei bine, a slăbit considerabil, astfel că acum cucerește cu ținutele sale. Recent, a pășit în platoul 'Bravo, ai stil' cu o ținută care costa în jur de 27.000 de euro. Iată cum arată piesa vestimentară, dar și accesoriile alese!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Raluca Bădulescu face furori de când a ajuns la silueta mult visată și râvnită. Are mare grijă la ceea ce consumă și are un program alimentar foart bine pus la punct, tocmai pentru a se menține în formă. Încă de când a slăbit, îmbracă ținute care de care mai speciale și mai atrăgătoare, fiind din ce în ce mai sexy. Fanii au observat acest lucru, însă și colegii de breaslă ai juratei de la 'Bravo, ai stil'.

whatsapp-image-2023-04-20-at-16.26.46-4whatsapp-image-2023-04-20-at-16.26.46-4

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai stilate femei din România și în același timp o iubitoare a frumosului și a eleganței, astfel că, făcând parte din juriul emisiunii 'Bravo, ai stil' trebuie să arate impecabil în fiecare ediție și să arate tuturor stilul ei unic și cu adevărat inconfundabil, chiar dacă uneori suma investită este de ordinul zecilor de mii de euro.

Citește și: Raluca Bădulescu, apariție excentrică la „Bravo, ai stil!'. Peruca juratei a stârnit un val de reacții: „E prea mult'

Citește și: Cum se înțelege Raluca Bădulescu cu fiul ei și iubita acestuia: „Nu îmi cere sfaturi. Cuvântul soacră nu mă caracterizează…'. Ce spune vedeta despre adopție / EXCLUSIV

Citește și: Oana Matache s-a afișat iar în compania lui Radu Siffredi, după zvonurile despărțirii. Ce a postat pe Internet sora Delia Matache

Citește și: „Am venit direct la spital, la camera de gardă'. Oana Roman și-a luat urgent fiica de la școală, după ce i s-a făcut rău

Cum arată ținuta de aproximativ 30.000 de euro purtată de Raluca Bădulescu la 'Bravo, ai stil'

Raluca Bădulescu a atras privirile tuturor în cea mai recentă ediție de la 'Bravo, ai stil', asta după ce și-a făcut apariția în platoul emisiunii cu o rochie midi, cu mâneci bufante și un accesoriu floral uriaș din pietre străluciotare, în partea din față. Așa cum era de așteptat, rochia purtată de celebra jurată este a unui brand de renume, mai concret, este semnată LouLouthebrand și costă nici mai mult, nici mai puțin de 7.686 lei.

Ei bine însă, prețul rochiei este unul minor în comparație cu bijuteriile cu care și-a accesorizat ținuta. Raluca Bădulescu a optat pentru trei inele cu diamant și o pereche de cercei, tot cu diamante de la Karadiamond.

Raluca Bădulescu a făcut furori cu accesoriile alese

Inelul albastru purtat de Raluca Bădulescu la această ținută este cu diamante și tanzanite și are un preț de 60.000 lei, în timp ce inelul rotund cu diamante costă 26.080 lei, iar cel în formă de floare este tot cu diamante și are o valoare de 40.000 lei.

Mai mult decât atât, pe lângă prețul superbei rochii, al accesoriilor cu diamante prețioase, jurata de la 'Bravo, ai stil' a ales să poarte o pereche de pantofi marca Enzo Bertini, în valoare de 599 lei. La un simplu calcul, ținuta și cu toate cele menționate mai sus are o valoare totală de 134.365 lei, adică 27.249 euro, la care se mai adaugă prețul cerceilor cu diamant purtați de vedetă.

Cum reușește Raluca Bădulescu să se mențină în formă

Raluca Bădulescu are 48 de ani, însă vârsta este doar un număr pentru ea, astfel că are un corp demn de invidiat. Totuși, nu întotdeauna a arătat atât de bine, dar acum are grijă să se mențină în formă și să rămână la această siluetă.

'Mi se pare că am ajuns la niște kilograme și o siluetă de care sunt foarte mulțumită și că, într-adevăr, la înălțimea mea, mă pot califica la categoria fotomodele. Repet, să nu creadă oamenii că mă cred vreo Bella Hadid, mă refer aici strict la dimensiuni. De menționat că este o luptă continuă, mănânc puțin si des, deși recunosc că mai mănânc dulce din când în când. Mă străduiesc să fiu atentă la ce și cât manânc, apelez și la suplimente și vitamine, când e cazul. (…) Nelipsite din poșetă îmi sunt fardurile, creionul negru de ochi, rujul nude, un lip gloss și ceva dulce, musai.', a declarat Raluca Bădulescu într-un interviu acordat Kanald.ro.

Sursă foto: Instagram / captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton