Delia a șocat Internetul, iar! A purtat o ținută cu cizme gigantice, din cauciuc și cagulă cu coarne: „Lumea zice că-s Satana. Îmi place să vă scormonesc...”

 Calin Maria Bianca
.

Ținuta cu care Delia a șocat Internetul. Cagula cu coarne și cizmele gigantice au stârnit un val de reacții printre marea comunitate de fani de care se bucură artista pe rețelele de socializare. Delia nu mai are nevoie de vreo descriere fiind cunoscută de toată lumea drept una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artista de la noi din țară. Ei bine, deși are un public larg, în ultima vreme a tot stârnit numeroase comentarii acide, cum s-a întâmplat și recent din cauza ținutei sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Delia a reușit în ultima vreme să intre în atenția tuturor, fie prin faptul că a ținut primele pagini din Nepal, fie că a mers pe muntele Everest, însă de cele mai multe ori subiectul discuției este legat de outfit-urile artistei. Știm că are un stil mai nonconformist și de multe ori nu este pe gustul tuturor, însă apariția ei de data aceasta alături de sora ei, Oana Matache, nu a putut trece neobservat și necriticat.

whatsapp-image-2023-11-15-at-11.46.43-1whatsapp-image-2023-11-15-at-11.46.43-1

Citește și: Delia și Dorian Popa și-au cumpărat cizmele care au scandalizat internetul. Costă peste o mie de euro sunt din cauciuc și le au multe vedete de la Hollywood: „Nu cred ca am văzut ceva mai urât!”

Citește și: Delia a ajuns pe prima pagină a presei din Nepal: 'Mare vedetă sunt…'. Cum a atras atenția jurnaliștilor în vacanța cu soțul ei, Răzvan Munteanu

Citește și: Like Creața este însărcinată cu al treilea copil și s-a căsătorit religios cu soțul ei: „Peste câteva zile se mărește familia'. Primele imagini cu burtica de gravidă, de la nunta vedetei

Citește și: Laura Giurcanu și Aris Eram, o nouă apariție în public, după ce au fost văzuți sărutându-se. În ce ipostază apropiată s-au afișat concurenții de la America Express

Delia a șocat Internetul, iar! A purat o ținută cu cizme gigantice, din cauciuc și cagulă cu coarne

Recent, surorile Matache au cântat live și în premieră „Jimmy Samurai', prima lor colaborare, o piesă de pe albumul „Flex', pe care Delia îl va lansa oficial pe 21 noiembrie. Ei bine, în timp ce piesa fie a fost pe gustul fanilor, fie nu, ținuta Deliei a stârnit un val de reacții și a șocat pe toată lumea. Nimeni nu se aștepta să o vadă cu o cagulă cu coarne, iar în același timp și cu mult comentatele cizme „Big Yellow Boots', cu care ea și Dorian Popa au atras atenția fanilor în luna septembrie.

„Doamne ferește, Delia, ce porcărie de piesă, și ce vestimentație urâtă ai! Păcat că prima ta piesă împreună cu sora ta sună așa. ORIBILĂ! În ultimi doi ani numai porcării de piese scoți, să fie la număr, păcat!', sunt câteva dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat la postarea Deliei.

Cagula cu coarne și cizmele gigantice au stârnit un val de reacții

Ei bine însă, dacă cizmele ei gigantice de 1.177 euro au mai tot fost văzute, combinația făcută de data aceasta au șocat pe toată lumea. Cagula mov, cu coarne, la care Delia a accesorizat o pereche de ochelari cu auriu, extravaganți, cât și tricoul verde, cămașă albastră, în carouri, și jeanși trei sferturi, au intrat în atenția fanilor. Ce-i drept, un astfel de outfit nu putea trece neobservat.

Papucii lui Tweety', „Gumarii lui Mickey Mouse', „pufuleți' sunt doar câteva dintre apelativele pe care le-au primit cizmele Deliei, din partea internauților.

Cum a reacționat Delia când a citit comentariile

Nu este pentru prima dată când Delia se confruntă cu numeroase comentarii răutăcioase și pline de hate, astfel că de-a lungul anilor, artista a învățat cum să gestioneze astfel de momente. Relaxată și cu umorul la ea, așa cum este de fiecare dată, Delia a avut un mesaj dur pentru cei care o urmăresc pe rețelele de socializare. În stilul ei autentic, a îmbinat ironia cu sarcasmul, astfel că le-a dat o replică neașteptată celor care i-au comentat atât de dur și aspru ținuta.

„Suntem date dracului, suntem șmechere rău, Oana, nu știu de unde atâta talent. Să ai atâta haz, te epuizezi, adică n-ai cum. Mai sunt și bolnavă. Și bolnavă, și obosită, și proaspăt coborâtă de pe munte. În numele întregii echipe vreau să-mi cer scuze că, în această dimineață, la radio, nu mi-am chemat make-up artistul și nu s-a ocupat nimeni de păr, de hair-style și nu mi-am pus rochiță cu paiete.

Vă recomand să citiți comentariile din feed, de la ultima postare, de la live-ul de azi. Deci este cevaaa. Și când te gândești că totul a plecat de la faptul că n-am avut chef să-mi fac părul. Între timp, l-am spălat. Să ne bucurăm de partea bună, îmi place să vă scormonesc suflețelele. Îmi place…', a spus Delia, pe Stories.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton