În ce ținută spectaculoasă s-a afișat Theodor Andrei la Liverpool, înainte de Eurovision 2023: "Tot ceea ce trăiesc acum este un vis devenit realitate"

 Oana Pantazi
.

Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023, a participat ieri, 7 mai, la Ceremonia „Turquoise Carpet' de la Liverpool. Tânărul artist, în vârstă de 18 ani a purtat o ținută îndrăzneață, accesorizată cu perle și metal, care a fost extrem de apreciată. Iată ce declarații a făcut Theodor despre concurs și despre spectacolul pe care îl va face pe 11 mai, când va urca pe scena Eurovision!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mai sunt doar trei zile până ce Theodor Andrei, reprezentantul României, va urca pe scenă, la Liverpool și tânărul artist a făcut deja furori cu o ținută specială, la ceremonia „Turquoise Carpet', care a avut loc ieri, înainte de Eurovision. Tânărul artist, care va împlini 19 ani pe 9 octombrie, a ales să poarte o ținută nonconformistă, care s-a bucurat de aprecierea publicului.

fb_img_1676358970539-683×1024-1fb_img_1676358970539-683×1024-1

În ce ținută spectaculoasă s-a afișat Theodor Andrei înainte de Eurovision 2023

Ceremonia de deschidere a concursului Eurovision 2023 a început duminică, 7 mai, la Muzeul Walker Art Gallery, din Liverpool. Delegațiile țărilor participante au defilat ulterior pe covorul turcoaz, până la Concert Room, din St Georges Hall, unde au răspuns întrebărilor jurnaliștilor prezenți la eveniment. Apoi, artiștii, jurnaliștii și invitaţii au sărbătorit împreună deschiderea Eurovision Song Contest 2023.

Citește și: Horia Moculescu, despre Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023: „Îl cunosc de când avea 15 ani și…”

Citește și: „Au votat de pe conturi fake…' Mihai Trăistariu, reacție dură după ce Theodor Andrei a fost ales reprezentantul României la Eurovision 2023

Citește și: Florin Ristei a criticat dur TVR, după ce Theodor Andrei a fost ales să reprezinte România la Eurovision 2023: „E jalnic ce se întâmplă'

Citește și: Mihai Trăistariu refuză să mai participe la Eurovision, la 16 ani de la succesul Tornero: „Am primit 40 de melodii, dar…'

Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023, a impresionat prin ținuta deosebită cu care s-a afișat la deschiderea Eurovision 2023. Tânărul artist a purtat un outfit alcătuit dintr-un sacou din material tip animal print şi pantaloni scurţi, accesorizat cu perle şi metal. Lookul lui Theodor, ca și prezența sa, în general, a fost apreciat de cei prezenți, dar și de fanii lui. Tânărul artist a făcut și declarații la „Turquoise Carpet' din Liverpool, mulțumindu-le fanilor și nu numai.

„Tot ceea ce trăiesc acum este un vis devenit realitate. Momentul cu care voi reprezenta România la Eurovision are o valoare conceptuală în care întâlnim o latură a poveştii diferită faţă de cea din Finala Selecţiei Naţionale. Dat fiind faptul că piesa prezintă această luptă între raţiune şi instinct şi este un rău necesar la care mă întorc indiferent de cât de tare mă afectează, eu sunt portretizat captiv, zbătându-mă, arzând prin toţi porii pentru această iubire, care rămâne doar ca o urmă în sufletul meu – totul înconjurat de energia de Rock’N’Roll.

Ca orice iubire de genul acesta, începe încet şi apoi devine un carusel emoţional care te ridică peste nori şi te lasă să cazi până te zdrobeşti. Dragostea e răspunsul la orice întrebare. Dragostea poate fi pentru oricine şi orice. Vă mulţumesc din suflet, vă iubesc în egală măsura pe toţi! Iubiţi liber! Make love, not war!', a declarat artistul.

Theodor Andrei a fost victima bullyingului în școală

Deși pare nonșalant și lipsit de inhibiții, în spatele siguranței pe care o afișează pe scenă Theodor Andrei se află și unele suferințe. Tânărul artist în vârstă de 18 ani, care va reprezenta România la Eurovision, a mărturisit că a fost victima bullyingului în școală.

Artistul este dezbrăcat de două ori pe scenă, mai întâi de dansatoare, apoi de dansatori. Tânărul spune că în mesajul său este vorba de un război și nu neapărat numai cel al dragostei, întrucât, spune el, oamenii sunt răi. Acesta și-a amintit că în copilărie, la școală, a fost agresat. Povestind despre coregrafia care va însoți piesa lui, Theodor Andrei a rememorat perioada când a fost victimă a bullyingului în școală.

Se poate redevea un moment, sunt câteva aspecte importante, două dezbrăcări, în momentul cu ‘Degete’. Cele două fete mă dezbracă de cămașă, apoi cei doi băieți. Un alt semnal de alarmă. Nu e vorba doar de războiul dragostei și de războiul între noi. Pentru că noi suntem răi între noi.

Eu am fost câțiva ani, în școală, victima bullyingului și nu o zic ca să mă victimizeze și mai tare… Au fost niște lucruri care pe mine m-au afectat foarte tare. Spun neironic. De aceea, am scris și un musical, care sper să aibă în curând premiera, Aripile jos’, a mai declarat Theodor Andrei, după ce a câștigat Selecția Națională Eurovision.

Cine e Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision

La doar 18 ani, Theodor Andrei activează ca solist vocal, compozitor, textier, orchestrator și actor. În total, tânărul a câștigat mai bine de 200 de premii în cadrul festivalurilor naționale și internaționale de muzică și în timp a adunat peste 100 de piese compuse.

Anul trecut, Theodor Andrei a bifat o altă mare reușită, după ce a câștigat Myosotis pentru cea mai bună creație a unui cantautor, cu melodia „Artist’, din cadrul albulumului „FRAGIL’. La fel ca multe alte piese, și aceasta a fost compusă de el.

Pe lângă asta, Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023, a primit și Marele Trofeu al Festivalului Mihaela Runceanu’ 2022. De asemenea, tot el a câștigat și Marele Trofeu al Festivalului Alexandria Pop Fest’ 2022.

Prin prisma pasiunii sale pentru muzică, Theodor Andrei s-a făcut, așadar, cunoscut publicului încă de la o vârstă fragedă. Telespectatorii îl cunosc datorită diverselor concursuri și show-uri TV la care a participat.

Acum 3 ani, în 2020, Theodor Andrei a participat și la X Factor, de la Antena 1. La acea vreme, tânărul reușea să-i impresioneze pe jurați și telespectatori cu vocea lui. Atunci, el a cânta melodia „If I Can Dream’, a lui Elvis Presley. Look-ul său era însă unul diferit, având atunci părul scurt. Și atunci purta ochelari de vedere, la fel ca în prezent.

Mai demult, în 2017, Theodor Andrei a fost concurent și la Vocea României Junior. Tânărul a ajuns atunci destul de departe în concurs, chiar până în seminifinală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton