TJ Miles are planuri de căsătorie cu Francisca, după ce s-a întors de la Survivor all Stars: "Îmi doresc să avem familie, copii!" / Când va avea loc nunta 

 Oana Pantazi
.

TJ Miles, planuri de căsătorie cu Francisca după ce s-a întors de la Survivor all Stars. TJ Miles ar fi ratat la mustață calificarea în finala Survivor All Stars, potrivit zvonurile apărute recent în presă, însă revenirea acasă, alături de iubită, l-a făcut, cu siguranță, să uite de înfrângere. TJ Miles are planuri mari pentru viitorul apropiat, pentru că se vede nu doar soț, ci și tată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

TJ Miles, planuri de căsătorie cu Francisca după ce s-a întors de la Survivor all Stars. Revenit recent din Republica Dominicană, unde lupta pentru marele premiu de 100.000 de euro se va da, pe 30 mai, între Zanni, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu, conform informațiilor apărute în presă, influencerul spune că departarea de iubită l-a făcut să o iubească și mai mult. Așadar, influencerul a decis să-și ducă relația la un alt nivel, așadar urmează să bată clopotele de nuntă în viitorul apropiat.

francisca-tj-miles-2francisca-tj-miles-2

TJ Miles, planuri de căsătorie cu Francisca după ce s-a întors de la Survivor all Stars

Recent, TJ Miles a revenit din Republica Dominicană, aproape de finalul competiției, unde, pe 30 mai, urmează să-și dispute marele premiu Zanni, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu, conform celor mai recente informații apărute în spațiul public. Departarea de Francisca i-a priit Faimosului, în sensul că l-a convins că are alături femeia potrivită. Drept urmare, TJ Miles mărturisește că își iubește partenera mai mult ca niciodată și că e decis să se însoare cu ea în viitorul apropiat. Mai mult, TJ Miles își dorește și să devină tată.

Citește și: Cine este TJ Miles de la Survivor All Stars. A locuit în Canada și e iubitul artistei Francisca

Citește și: Francisca, după ce TJ Miles a plecat la Survivor All Stars: „Nu mai știu nimic de el, am fost prima care l-a încurajat'

'Îmi doresc să facem planuri pe viitor. Nuntă, familie, copii… Nunta nu va fi anul acesta, pentru că e nevoie de timp pentru pregătiri și nu vrem s-o facem în grabă. Cred că anul viitor va fi, așa văd eu, șanse 90 la sută.

Și dacă spun că vom face nunta anul viitor, gândește-te ce înseamnă anul ăsta?! Trebuie să se întâmple anul ăsta ceva! Va trebui s-o cer anul ăsta! Dacă ne iubim și suntem loiali, haide să mergem la pasul următor. Eu prevăd o schimbare mare anul ăsta, iar la anul, nunta. Acum, depinde și de Francisca, și de mine, de timpul potrivit, timpul perfect, știi ce zic', a spus TJ Miles pentru Cancan.ro.

Francisca: 'Dar fă-mi o surpriză, nu-mi spune'

În aprilie 2023, TJ Miles și cântăreața Francisca au recunoscut că formează un cuplu. TJ Miles, și Francisca au venit atunci la emisiunea lui Măruță, unde au dat cărțile pe față despre relația lor. Acum, artista și influencerul urmează să-și ducă relația la un alt nivel, iar TJ Miles a recunoscut că are de gând să-și ceară iubita de soție.

'Dar fă-mi o surpriză, nu-mi spune', a spus iubita lui TJ Miles, mai în glumă, mai în serios.

'Suntem prinși amândoi și cu filmările, și cu muzica, și cu tot. Dar lucrurile astea le lăsăm să vină natural! Adică, poate să se întâmple luna viitoare, poate la anul!', a completat ea.

TJ Miles a confirmat că are planuri serioase cu partenera sa de viață și mai mult, că se vede inclusiv în postura de soț.

 'Îmi doresc să fiu cu ea, ea știe, este lângă mine, îmi doresc să avem nuntă, familie, copii!', a mai spus influencerul pentru sursa citată.

Francisca nu a divorțat de soț din cauza lui TJ Miles

Artista a recunoscut că între ea și TJ Miles a existat o chimie specială, însă spune că actualul ei iubit nu are nicio legătură cu divorțul său de soț, luptătorul MMA Bogdan Lățescu, ci că relația lor s-a construit într-o manieră firească.Cei doi au recunoscut însă faptul că, atunci când s-au cunoscut, cântăreața era măritată.

O chimie între noi a existat întotdeauna. E un personaj din showbiz cu care am avut o chimie foarte bună.

Ea a fost întrebată: „Motivul divorțului tău a fost faptul că te-ai îndrăgostit de TJ?.

Artista a negat și a menționat că povestea de iubire dintre ea și TJ s-a întâmplat în mod firesc.

„În niciun caz. Dacă undeva e foarte bine, nu este loc de altcineva. Lucrurile s-au întâmplat natural‘, a spus Francisca la emisiunea lui Măruță.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton