Toboșarul Răzvan Gorcinski a fost înmormântat pe ritmuri de tobe. Mesajul copleșitor al soției: "Drum line, iubirea vieții mele..." / A murit la doar 42 de ani

 Radulescu Ruxandra
.

Fostul toboșar al trupei Proconsul, Răzvan Gorcinski, a fost înmormântat pe ritmuri de tobe. Răzvan Gorcinski a fost condus pe ultimul drum, marți, 5 septembrie, la Cimitirul Ghencea. Familia acestuia și, mai ales, soția lui, Mădălina Gorcinski, nu și-au putut stăpâni lacrimile de durere, în timp ce își luau „adio” de la muzician. Soția toboșarului nu s-a dezlipit de mormânt și a transmis un mesaj cutremurător.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Fostul toboșar al trupei Proconsul, Răzvan Gorcinski, a fost înmormântat pe ritmuri de tobe. Răzvan Gorcinski, fostul toboșar al trupei Proconsul, s-a stins din viață la vârsta de numai 42 de ani. Acesta s-a stins din viață, subit, în urma unei septicemii, după ce tocmai avusese un concert la Suceava. Familia este profund îndurerată, iar marți, 5 septembrie, l-au condus pe ultimul drum, la Cimitirul Ghencea, unde Răzvan Gorcinski a fost înmormântat pe ritmuri de tobe. Tânăra lui soție, Mădălina Gorcinski, solista trupei Amore Band, a izbucnit în lacrimi la mormântul muzicianului. Aceasta a transmis un mesaj în memoria soțului ei.

15352275062311535227506231

Fostul toboșar al trupei Proconsul, Răzvan Gorcinski, a fost înmormântat pe ritmuri de tobe

Răzvan Gorcinski a fost înmormântat, fostul toboșar al trupei Proconsul, a fost înmormântat pe ritmuri de tobe, marți, 5 septembrie, la Cimitirul Ghencea. Familia și cei apropiați sunt încă șocați de moartea fulgerătoare a muzicianului, care s-a stins din viață din cauza unei septicemii. Imediat după înmormântare, soția sa, Mădăline Gorcinski a transmis un mesaj de adio, în memoria bărbatului iubit:

Citește și: Marina Voica a împlinit 87 de ani: „Cum am petrecut? Cu telefonul în mână și…'. Artista cântărește 39 de kilograme și abia a reușit să țină trofeul câștigat la Festivalul Mamaia / EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Bordea, prima declarație după ce au apărut pozele cu Livia, fosta lui soție, și Spike sărutându-se: „Viitorul e schimbător al dracu” / EXCLUSIV

Citește și: Fosta soție a lui Cătălin Bordea s-a cuplat cu Spike, prietenul comediantului, care le-a fost cavaler de onoare la nuntă. Reacția artistului după ce au fost surprinși sărutându-se: „Care este problema?'

Drum lin spre cer, iubirea vieții mele! Nu o să te putem uita vreodată! Te iubim veșnic și etern!', a avut Mădălina putere să scrie pe Facebook.

Impresara Florența Martin, despre moartea toboșarului Răzvan Gorcinski

Impresara Florența Martin îl plânge pe toboșarul Răzvan Gorcinki, a cărui dispariție a îndurerat-o profund.

Cu inimile pline de durere ne-am luat adio de la Răzvan, un artist talentat și iubit. Ne-am strâns într-un singur acord, nu doar ca prieteni, ci pentru a forma o mare familie muzicală, și momentul acesta a fost cu adevarat special. Am reușit să-i oferim lui Răzvan un omagiu demn de talentul și iubirea sa pentru muzică.

A fost o bucurie să ne numim colegi în această breaslă și să împărtășim împreună bucuriile și tristețile vieții.Răzvan nu ne-a părăsit cu totul, ci a ales să se alăture marilor artiști care au plecat înaintea noastră, pentru a continua să cânte într-un loc mai luminos, acolo unde muzica nu cunoaște limite.

În ceruri se va naște o orchestră angelică, iar muzica lor va răsuna veșnic, într-o lume plină de armonie și frumusețe. Răzvan va rămâne mereu în inimile noastre. Mulțumesc, pentru că astăzi am format împreună o simfonie de iubire și respect. Să păstrăm vie flacăra muzicii și să onorăm amintirea lui Razvan', a fost mesajul scris, pe Facebook, de impresara Florența Marin.

Cum au fost ultimele zile din viața lui Răzvan Gorcinski

Fosta lui impresară, Florența Marin, a vorbit despre ultimele lui zile de viață:

‘Sâmbăta trecută a avut un spectacol, la Suceava, dar, înainte de concert, nu se simțea prea bine. Spunea că are ceva probleme la stomac. Dar, a rezistat. A făcut probele, pe scenă, deși era foarte cald, a susținut concertul cu bine, părea că și-a mai revenit.

Apoi, fiecare artist s-a dus în camera lui, să se odihnească. Duminică dimineață, l-au găsit inconștient, în camera lui de hotel. Au chemat Salvarea, l-au dus la spitalul din Suceava.

Nu s-a mai putut transporta la București, pentru că i-au cedat toate organele, făcuse septicemie. A murit acum o oră. Se poate, uitați, să cânți, să cobori de pe scenă și să mori cu zile! El este încă la Suceava, la spital. Vom anunța când va avea loc înmormântarea’, a declarat Florența Marin pentru Playtech.ro.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton