Toma Cuzin, alias Firicel din Las Fierbinți și-a adus famila la premiera filmului "BOSS": "Sunt mândru de copiii mei" / Cum arată soția lui

 Dumitrache Laura
.

Toma Cuzin i-a dat viață personajului Firicel din serialul de comedie Las Fierbinți, de la Pro tv. Recent, actorul a participat la premiera filmului BOSS, regizat de Bogdan Mirică. Toma Cuzin a mers însoțit de soția sa, Cristina, și cei doi copii ai lor, Meda și Nicodim. Iată imagine rare cu familia lui lui Firicel din Las Fierbinți!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Toma Cuzin este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România. A devenit celebru în ultimii ani datorită personajului Firicel, din Las Fierbinti. Povestea lui de viață este una impresionată și iubește aceeași femeie de la vârsta de 16 ani. Toma Cuzin este căsătorit cu Cristina, iar împreună au doi copii, Meda și Nicodim care au moștenit talentul tatălui lor.

toma cuzin familietoma cuzin familie

Recent, Toma Cuzin a participat la lansarea filmului BOSS, unde a mers însoțit de familia sa. Actorul din Las Fierbinți este discret cu viața sa personală și rareori apare alături de soția și copiii săi. Îndrăgitul actor are o familie minunată și se mândrește cu ea!

Citește și: Toma Cuzin a fost condamnat la 1 an de închisoare cu amânare. Firicel din Las Fierbinți a condus fără permis sub influența substanțelor interzise

Citește și:Toma Cuzin, alias Firicel din Las Fierbinți, vrea să-și deschidă o pensiune: „A lăsat totul și a venit la…'

Citește și:Cum arată vila în care locuiesc Răzvan și Irina Fodor. Au șapte camere și o grădină superbă

Citește și:Carmen Brumă a pozat topless la 45 de ani: „Cred că vârsta biologică este și alegerea ta”

Toma Cuzin, alias Firicel din Las Fierbinți, imagine de colecție cu familia sa, la premiera filmului „BOSS”

Toma Cuzin se numără printre cei mai cunoscuți și apreciați actori din România. A devenit celebru odată cu personajul Firicel din serialul Las Fierbinți, de la Pro TV. Actorul este discret cu viața sa de familie și rareori apare în compania soției sale. Ei bine, seara trecută, Toma Cuzin a participat la premiera filmului BOSS, și a mers însoțit de Cristina, soția sa, și cei doi copii, Meda și Nicodim. Actorul este extrem de mândru de cei doi copii ai săi care îi moștenesc talentul și deja au jucat în filmulComoara„.

Am venit cu soția Cristina și copii mei.(…) Au look-uri de artiști, pentru că sunt crescuți de mama lor, care este mai artistă decât mine, și pentru că au fost crescuți într-un mediu bun. Cântă la pian, cântă la chitară amândoi, fac canto, sunt crescuți, educați și cultivați în sensul ăsta. Sunt mândru de copii mei, Meda și Nicodim”, a declarat Toma Cuzin pentru Click!

Toma Cuzin și-a cunoscut soția la vârsta de 16 ani

Spre deosebire de Firicel din Las Fierbinți, Toma Cuzin are o poveste de dragoste frumoasă alături de soția sa, Cristina. Actorul a cunoscut-o pe mama copiilor săi la vârsta de 16 ani, iar de atunci sunt împreună. Cristina Toma este artist plastic și i-a dăruit actorului un băiat și o fată. În anul 2015, cei doi soți au jucat alături de fiul lor, Nicodim, în pelicula  Comoara', regizată de Corneliu Porumboiu.

Eu eram miner şi intrasem într-o familie de artişti, de oameni de cultură, mama ei era profesoară, tatăl ei era inginer, iar ea, artistă. Îţi dai seama cum eram eu… La întâlnirile cu ei nu trebuia să se vadă şi să se simtă… Cumva, am reuşit să-i păcălesc până n-a mai fost nevoie să mă prefac în faţa lor. Ei m-au plăcut oricum, am avut o relaţie foarte bună. Mama ei, fiind profesoară de Română şi Franceză, chiar m-a învăţat gramatică. Mă hotărâsem să dau la Sport şi mama ei m-a învăţat să vorbesc, să scriu cât de cât corect şi aşa am intrat la Facultatea de Sport, dar nu am terminat-o, pentru că în 2002 m-am apucat de Actorie', a povestit Toma Cuzin pentru Adevărul.

Toma Cuzin a lucrat ca miner

Toma Cuzin a jucat în numeroase filme românești, precum „Hârtia va fi albastră', de Radu Muntean, „Despre oameni și melci', de Tudor Giurgiu sau Comoara, film laureat cu Ursul de Argint la Berlin. Actorul a plecat de acasă la vârsta de 11 de ani, pentru a-și face rost în viață. Toma Cuzin a lucrat ca bucătar, dansator și miner. Spre surprinderea sa, destinul avea alt plan pentru el. În anul 2013 l-a interpretat pe Tedi, în București NonStop.A devenit cunoscut pentru publicul larg din România datorită personajului Firicel din serialul Las Fierbinți.

„Am fost dansator la «Doina Gorjului», miner, electrician, agent imobiliar, bucătar, gardă de corp și altele. Am lucrat miner un an și jumătate, după care m-am transferat ca dansator. M-am transferat în interes de serviciu, din funcția de miner, în funcția de balerin', a povestit Toma Cuzin.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton