Îl mai ții minte pe Toni Ionescu, alias Mârlanul, fostul coleg al lui Florin Călinescu, la ”Chestiunea Zilei”? Iată cum arată și cu ce se ocupă acum

 Radulescu Ruxandra
.

Îl mai ții minte pe Toni Ionescu, alias Mârlanul, fostul coleg al lui Florin Călinescu, la 'Chestiunea Zilei'? Actorul Toni Ionescu sau 'Mârlanul', din 'Trăsniți în NATO' (Prima TV), serial care figurează și în Cartea Recordurilor, prin numărul uriaș de episoade, peste 1.000, a făcut senzație la TV. Iată ce se întâmplă cu Toni Ionescu, de când s-a retras din lumina reflectoarelor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Îl mai ții minte pe Toni Ionescu, alias Mârlanul, fostul coleg al lui Florin Călinescu, la 'Chestiunea Zilei'? Toni Ionescu, 54 de ani, a devenit cunoscut prin colaborarea cu Florin Călinescu, în cadrul show-ului Chestiunea Zilei. Ulterior acesta a jucat în serialul TV „Trăsniți în NATO”. Acesta a dispărut din viața publică și a preferat să se concentreze pe familie. Recent, Toni Ionescu, alias „Mârlanul”, a vorbit despre relația cu Florin Călinescu, dar și suferințele care-l încearcă, din vreme-n vreme.

toni-ionescu-129721l-576×0-w-cc9eae69toni-ionescu-129721l-576×0-w-cc9eae69

Îl mai ții minte pe Toni Ionescu, alias Mârlanul, fostul coleg al lui Florin Călinescu, la 'Chestiunea Zilei'?

Toni Ionescu, alias Mârlanul, fostul coleg al lui Florin Călinescu, la 'Chestiunea Zilei', se declară dezamăgit de stadiul în care se află, la acest moment, televiziunea și este de părere că nu mai este loc pentru veteranii micului ecran.

Toni Ionescu este strigat și acum pe stradă 'Mârlanul', după numele personajului interpretat în serialul 'Trăsniți în NATO' (PRIMA TV), ale cărui filmări s-au încheiat în pandemie.

Citește și: Liviu Vârciu nu-i mai dă bani fiicei sale, Carmina: „Noi suntem din neamul «muieți îs posmagii», am fost niște putori toți”

Citește și: „Da, îmi mai doresc copii. Iubita mea este foarte calmă, asta apreciez cel mai mult la ea”. Cum a început relația dintre Marius Elisei și noua lui parteneră

Citește și: A murit Mircea Eugen Burada, unul dintre scenariștii filmului Nea Mărin miliardar. Avea 77 de ani

Citește și: Cine este Cristina Dănilă de la Casa Iubirii. Este virgină și studiază la Facultatea de Drept

Lumea mai mă strigă pe stradă Mârlanul, după rolul din Trăsniți în NATO, însă nu-s mârlan, oamenii confundă adesea omul cu personajul din serial. Mai mă știe lumea și de la 'Chestiunea Zilei' (PRO TV) (n.r.- serial difuzat în perioada 1996-2000), unde am fost coleg cu Florin Călinescu. Din păcate, nu am mai păstrat legătura cu el, a trecut mult timp de atunci, fiecare a fost cu traseul lor profesional.

Florin a mai avut câteva show-uri tv, dar văd că nu mai prind astfel de emisiuni. De fapt, nu prea mai avem loc în televiziune, noi, cei vechi. Acum, se difuzează mai mult reclame și știri. S-a dus vremea televiziunii', susține Toni Ionescu, exclusiv pentru Playtech Știri.

Cu ce se ocupă acum actorul Toni Ionescu din „Trăsniți în NATO”

Actorul de comedie, Toni Ionescu, a cochetat cu televiziunea vreme de 20 de ani, perioadă în care a colaborat cu Florin Călinescu și a jucat în serialul „Trăsniți în NATO”. După ce s-a retras de pe micile ecrane a început să activeze în zona online.

'Vă spun sincer, eu m-am mutat în zona online, aici este acum totul la putere, postez glumițe, filmulețe interesante, merg peste tot. Lumea îmi postează comentarii, încercăm să mai rezolvăm din problemele străzii, este interesant ce fac acum.

O vreme am făcut și stand-up comedy, în cluburi, m-am cam retras însă și din zona aceasta. Iar în următoare zile voi filma pentru un scurt-metraj, e un proiect cu niște regizori tineri, îmi place scenariul, mi se potrivește. Chiar acum îmi fac bagajele ca să plec la Timișoara. Fiica mea nu mi-a moștenit pasiunea pentru actorie. A jucat, ce-i drept, un pic cu mine, dar nu este atrasă de scenă, deși tare mi-ar fi plăcut', a mai declarat actorul, exclusiv pentru Playtech Știri.

Toni Ionescu vrea să refacă mormântul lui Puiu Călinescu

Recent, Toni Ionescu a filmat și în cimitirul Bellu și a fost impresionat de locul de veci al lui Puiu Călinescu.
Toni Ionescu a cerut ajutorul internauților, ca să îi refacă mormântul și a primit ajutor din partea unei persoane, care

'Am dori să îi facem lui Puiu Călinescu un mormânt, pe măsura valorii avute, are unul mult prea modest, situat undeva la marginea cimitirului Bellu. E curat, dar pare uitat de lume. Însă, ca să construim un cavou, avem nevoie de acordul fiicei lui, Carmen. Așteptăm', a mai spus Toni Ionescu, exclusiv pentru Playtech Știri.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton