Toni Iuruc, despre strategia de apărare a Simonei Halep în scandalul de dopaj: „Ea este singura care poate să...”

 Ifrim Georgiana
.

Toni Iuruc, despre strategia de apărare a Simonei Halep în scandalul de dopaj. Vineri, 21 octombrie, Agenția Internațională de Integritate a Tenisului a anunțat că a suspendat-o pe Simona Halep pentru doping. Miercuri, faza de investigație a luat sfârșit, iar sportiva are la dispoziție 20 de zile pentru a contesta actul de acuzare sau a încheia un acord de recunoaştere. Iată ce spune fostul ei soț despre planul sportivei în acest proces amplu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu două zile, agenția Sport Resolutions a anunțat că Simona Halep a fost acuzată oficial de dopaj cu Ruxodustat, la US Open 2022. Se pare că sportiva are la dispoziție 20 de zile pentru a contesta această acuzație. În cazul în care tenismena hotărăște să încheie un acord de recunoștere, sancțiunea standard ar putea fi redusă de la 4 ani la 3 ani. Toni Iuruc a făcut câteva dezvăluiri despre planul de apărare al Simonei Halep, având în vedere complexitatea unui astfel de proces.

toni-1toni-1

Toni Iuruc, despre strategia de apărare a Simonei Halep în scandalul de dopaj. Imediat după ce sportiva a fost depistată pozitiv la controlul anti-soping, fostul ei soț a declarat că nu crede așa ceva, având în vedere că aceasta a mizat întotdeauna pe corectitudine.

Citește și: Andreea Răducan o apără pe Simona Halep și face o comparație cu cazul său de dopaj:”Poți plăti pentru greșelile altora”

Citește și: Patrick Mouratoglou, prima reacție după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj:”Am încredere în ea 100%”

Citește și: Ioana Tufaru reacționează după ce a fost criticată că nu are grijă de fiul ei:”Mi-e silă de cei care se cred perfecți…”

Citește și: Cum arăta Gabriela Cristea acum 9 ani, după divorțul de Marcel Toader:”Cea mai șmecheră versiune a mea”

Toni Iuruc, despre strategia de apărare a Simonei Halep în scandalul de dopaj

Deși au divorțat în urmă cu puțin timp, Toni Iuruc a apărat-o vehement pe Simona Halep, implicată în scandalul de dopaj. Acesta s-a arătat șocat de faptul că sportiva a fost testată pozitiv pentru o substanță inclusă pe lista substanțelor interzise a Agenției Mondiale Anti-Doping din 2022.

Tenismena a susținut că va lupta până în pânzele albe pentru a-și demonstra nevinovăția, chiar dacă verdictul l-ar putea afla peste un an. Toni Iuruc, fostul soț al acesteia, a ținut să facă câteva precizări legate de strategia de apărare a Simonei Halep.

„Oamenii au o strategie de apărare. Este un caz destul de complex. Are o echipă de avocaţi, ea este singura care poate să răzbată”, a spus Toni Iuruc, potrivit observatornews.ro.

Ce spune tatăl sportivei despre cazul de dopaj

În apărarea campioanei, a intervenit și tatăl acesteia, Stere Halep. Acesta a mărturisit că indiferent de verdictul care se va pronunța și de anii de suspendare, Simona Halep nu a intenționat niciodată să consume substanțe interzise, pentru a-și îmbunătăți performanța sportivă.

Aceasta este și singura declarație făcută de tatăl sportivei în scandalul de dopaj, asigurându-i pe fanii Simonei Halep că aceasta este nevinovată.

„Indiferent cum, şi 20 de ani să dea, noi suntem curaţi. Simona e curată 100%. Poate să dea şi 100 de ani suspendare. Noi suntem curaţi ca lacrima în faţa Domnului', a mărturisit Stere Halep pentru aceeași sursă menționată anterior.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton