Top 5 cupluri de vedete din România care s-au iubit în trecut, dar nu au rămas împreună

 Dumitrache Laura
.

Top 5 cupluri de vedete din România care s-au iubit în trecut, dar nu au rămas împreună. În prezent sunt la casele lor, au familie și copii mari. Puțină lume își mai aduce aminte de cuplurile care în anii trecuți erau în centrul atenției în showbiz-ul românesc. Ba mai mult, unii chiar au crezut că vor ajunge în fața altarului. Iată cinci cupluri vechi din România de care publicul a uitat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Top 5 cupluri de vedete din România care s-au iubit în trecut, dar nu au rămas împreună. Multe dintre vedetele autohtone din România au trăit povești de dragoste la începutul anilor 2000, dar relațiile lor s-au destrămat. Anii au trecut, iar oamenii au uitat de vedetele din România care s-au iubit cu artiști, actori sau prezentatori cunoscuți. Vi le amintim noi! Iată 6 dintre cuplurile uitate din showbiz-ul românesc!

robert turcescu si daciana sarburobert turcescu si daciana sarbu

Timpul a trecut, iar aceste cupluri au rămas doar o amintire. În lumea showbiz-ului, majoritatea vedetelor își găsesc parteneri tot din domeniul entertainment-ului. Sunt povești vechi, dar noi vi le amintim! Iată care sunt cele 5 cupluri uitate ale României! Vedeți și altele AICI!

Citește și:Cupluri de vedete care s-au despărțit cu scandal: „A fost mare tragedie că l-am înșelat”

Citește și:Ce a învățat Andreea Mantea din fosta relație de 5 ani: „Sunt un mic clarvăzător pentru multe cupluri'

Citește și:Cele mai longevive cupluri de vedete din România

Citește și:10 cupluri de vedete de la noi unde diferența de vârstă este mai mare în favoarea partenerei

Robert Turcescu și Daciana Sârbu

Robert Turcescu și Daciana Sârbu au trăit o poveste de dragoste în anul 2004. La acea vreme, Daciana Sârbu era o tânără deputată PSD, iar întâlnirea celor doi a avut loc pe un platou de filmare. Mai mult, Robert Turcescu i-a dat politicienei o „bilă neagră” pentru că nu a știut ce înseamnă NATO. Cu toate astea, prezentatorul tv a căutat-o pe Daciana Sârbu și ulterior au decis să formeze un cuplu. Însă, se pare că povestea de iubire nu a durat mult, iar cei doi s-au despărțit.

Sunt o persoană extrem de discretă în ceea ce priveşte viaţa mea personală. Nu am dat niciodată declaraţii, decât atunci când aveam o relaţie cu Daciana Sârbu, am confirmat acest lucru pentru că deja devenise enervant să văd în fiecare zi nişte paparazzi în faţa blocului meu„, declara în trecut Robert Turcescu, potrivit Click!

Tudor Chirilă și Dorina Chiriac

Tudor Chirilă a avut numeroase relații cu femei celebre de la noi din țară. Cu toate astea, puțini știu că artistul a început prima relație serioasă cu actrița Doina Chiriac. Chiar ea a fost cea care l-a determinat pe Tudor Chirilă să lanseze piesa 'Nu am chef azi'.  Cei doi au format un cuplu vreme de șapte ani și au rămas prieteni după ce s-au despărțit.

'M-am certat cu iubita mea de-atunci – Dorina Chiriac – într-o seară, după care m-am aşezat la masă şi am scris, în 20 de minute, Nu am chef azi. Prin ’96, oamenii o duceau foarte greu în România. Știu că există concepţia că oamenii trebuie să stea împreună pentru copiii lor; e o formă de ipocrizie pentru că relaţiile se deteriorează adesea, oamenii se înşală, îşi vorbesc urît, îşi subminează familia', declara Tudor Chirilă într-un interviu pentru Playboy.

Răzvam Fodor și Catrinel Menghia

Astăzi formează un cuplu minunat cu Irina Fodor și impreună au o fetiță. Însă, la începutul anilor 2000, Răzvan Fodor a avut o relație cu frumoasa Catrinel Menghia. Cei doi au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. El avea 26 de ani și activa cu trupa Krypton, iar Catrinel avea doar 16 ani și era manechin în București. Relația lor a durat trei ani, până în 2005, când actrița a decis să se stabilească în Italia.

Cosmina Păsărin și George Vintilă

Cei doi au început să formeze un cuplu în anul 2002, iar în 2005 au decis să se despartă. Cosmina Păsărin și George Vintilă au rămas în relații foarte bine, chiar dacă s-au despărțit.

Cea mai mişto vedetă masculină cu care am fost e George Vintilă. Am avut o relaţie foarte frumoasă de vreo 3 ani şi jumătate. Din păcate, toate relaţiile mele au fost complicate. Au început bine şi au devenit complicate pe parcurs. Mie îmi plac băieţii răi. (…) Mai puţin relaţia cu George. A fost altceva cu el. A fost o relaţie chiar liniştită. Relaţiile ulterioare au devenit mai agitate', a spus Cosmina Păsărin, în trecut.

Dana Nălbaru și Călin Goia

Cu siguranță, unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc a fost format din Dana Nălbaru și Călin Goia. Fosta solistă a trupei HI-Q și solistul trupei Voltaj au avut o relație timp de șapte ani, din 1998 până în 2005. În prezent, Dana Nălbaru este căsătorită cu actorul Dragoș Bucur, iar împreună au trei copii.

„Cred că cel mai important lucru pentru o relație este comunicarea. Asta nu a mers. Vedeam cu totul și cu totul altfel viața, în general. Am știut că nu e el jumătatea mea după prima jumătate de an de relație', a povestit Dana Nălbaru la 5 ani după despărțire.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton