Topul celor mai buni concurenți de la Survivor. Zanni se îndreaptă spre ultimul loc

 Mirea Roxana
.

Topul celor mai buni concurenți de la Survivor. Lupta devine din ce în ce mai strânsă în Republica Dominicană, iar fiecare concurent își dorește să ajungă acasă învingător. Zanni este unul dintre cei mai iubiți și controversați concurenți de la Survivor, însă este pe locul 6 în topul celor mai buni concurenți din emisiunea difuzată de Kanal D.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Topul celor mai buni concurenți de la Survivor România suferă schimbări de la o săptămână la alta. Cu toții își doresc să ajungă acasă cu premiul cel mare, însă, din punct de vedere sportiv, unii dintre cei mai buni concurenți se întreaptă cu pași ușori spre ultimele locuri ale clasamentului. Unul dintre concurenții care se găsește în această situație este Zanni, care a fost depășit de Sebastian Chitoșcă. Dacă Zanni era, săptămâna trecută, pe locul 5, acum a ajuns pe locul 6.

z-3z-3

Cea care se menține pe poziții este Maria Chițu din echipa Războinicilor, care se află tot pe primul loc în topul celor mai buni concurenți de la Survivor. Aceasta este urmată tot de Ștefan Ciuculescu de la Faimoși, iar următoarea în clasament este Elena Marin, care l-a detronat pe Marius Crăzciun de pe locul 3.

Citește și: De la ce a pornit conflictul dintre Cătălin Moroșanu și Zanni la Survivor:„Nu poți călca pe cadavre ca să atingi succesul'/ EXCLUSIV

Citește și: Primele imagini cu Alex Nedelcu și iubita lui:„Mulți bărbați și-ar dori s-o cunoască'

Citește și: Mihai Albu, despre fosta soție:„Poate e cool să zici că s-a dat Borcea la fina'. Iulia Albu a reacționat dur

Citește și: Ce rol are Denis Ștefan în filmul Mihai Viteazul.Maia Morgenstern este mama lui

Topul celor mai buni concurenți de la Survivor

 Pe ultimele locuri în topul celor mai buni concurenți de la Survivor România se află Raluca Dumitru de la Faimoși cu 32 de victorii și 43 de înfrângeri, iar pe penultimul loc se află Albert Oprea de la Războinici, cu 79 de victorii și cu 99 de înfrângeri, potrivit wowbiz.ro. Iată cum arată clasamentul celor mai buni concurenți de la Survivor România, până la data de 10 iunie 2021.

1. Maria Chițu(Războinici) 109 meciuri, 67 victorii, 42 înfrângere, 61,5% eficacitate

2. Ștefan Ciuculescu (Faimoși) 62 m, 36 v, 26 î, 58,1%

3. Elena Marin (Faimoși) 156 m, 90 v, 66 î, 57,7%

4. Marius Crăciun (Războinici) 145 m, 83 v, 62 î, 57,2%

5. Sebastian Chitoșcă (Faimoși) 135 m, 74 v, 61 î, 54,8%

6. Zanni (Faimoși) 181 m, 99 v, 82 î, 54,7%

7. Andrei Dascălu (Războinici) 171 m, 87 v, 84 î, 50,9%

8. Cosmin Stanciu (Faimoși) 155 m, 78 v, 77 î, 50,3%

9. Albert Oprea (Războinici) 178 m, 79 v, 99 î, 44,4%

10. Raluca Dumitru (Faimoși) 75 m, 32 v, 43 î, 42,7%

Ultimul concurent eliminat de la Survivor

Adelina Damian a fost eliminată săptămâna trecută de la Survivor România pentru că a avut cele mai puține voturi din partea publicului. Aceasta a declarat că se simte mai câștigată după această experiență și că a încercat să se bucure de tot ce a însemnat competiția aceasta pentru ea.

„Se simte bine, sunt ok. De când am aterizat în Republica Dominicană sunt pe plus cu tot, cu tot ce s-a întâmplat aici. Prima lecție, cea mai importantă, carpe diem. Cred că asta ne învață consiliile astea de eliminare, să trăim fiecare clipă pentru că nu știm cât mai stăm pe aici. Asta am încercat în fiecare zi de când am venit la Survivor, să mă bucur de tot ce înseamnă competiție, trasee, până la licuricii din junglă și cerul înstelat care m-a fermecat.

Foarte multe lecții am învățat aici la Survivor. Este o lecție pentru toate fetele de aici și toate femeile de acasă, pentru că am lăsat tot confortul de prințese și am venit aici să luptăm cot la cot cu băieții. Sunt foarte recunoscătoare pentru tot, le mulțumesc tuturor din producție care fac posibil acest show, le mulțumesc Faimoșilor și colegilor mei’, a declarat Adelina Damian, după ce a fost eliminată de la Survivor

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton