"A sfârșit prin a lua o bacterie, sunt plină de revoltă". Tora Vasilescu nu a reușit să-și revină după moartea surorii ei

 Radulescu Ruxandra
.

Tora Vasilescu, copleșită de dorul surorii ei, la aniversarea a 72 de ani. Actrița Tora Vasilescu, una din marile doamne ale scenei românești, celebrează pe 22 martie, împlinirea a 72 de ani. Tora Vasilescu are în spate o carieră extrem de bogată și apreciată în teatru, film și televiziune. Totuși, artista este marcată de o mare dramă, și anume moartea surorii sale, care și-a găsit sfârșitul din cauza unei bacterii nosocomiale, contactate în spital. Tora Vasilescu a vorbit despre experiența dureroasă prin care a trecut.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Tora Vasilescu, copleșită de dorul surorii ei, la aniversarea a 72 de ani. Actrița Tora Vasilescu celebrează pe 22 martie ziua sa de naștere, când împlinește 72 de ani. Acest moment este unul în care îi vin în minte o mulțime de amintiri, căci îi lipsește enorm una dintre cele mai dragi ființe din viața ei, pe care a pierdut-o pentru totdeauna, în urmă cu câțiva ani. Este vorba de sora mai mică cu 13 ani, Hermini, care suferea de o boală gravă, dar care a murit din cauza unei infecții cu o bacterie nocomială contactată în spital. Tora Vasiilescu a rămas profund de acest episod, care și în prezent îi generează suferință și revoltă.

89413274_2862692347141904_1044221508752244736_n89413274_2862692347141904_1044221508752244736_n

Tora Vasilescu, copleșită de dorul surorii ei, la aniversarea a 72 de ani. A murit din cauza unei bacterii din spital

Pentru Tora Vasilescu, ziua de 22 martie, este celebrată cu recunoștință pentru viață, dar și cu durere în suflet din cauza surorii ei, pe care nu o va mai vedea niciodată. Actrița Tora Vasilescu păstrează vie amintirea surorii ei, Hermini, și nu poate uita modul absurd în care aceasta și-a aflat sfârșitul.

Ce mi-aș dori, de ziua mea? Să pot uita durerea pierderii surorii mele mai mici, Hermini, sau măcar să pot să accept ceea ce nu pot schimba! Era diagnosticată cu o boală autoimună, ținută sub control, se simțea foarte bine până la vaccin. După un an de suferințe, două operații, a sfârșit prin a lua o bacterie din spital, binecunoscutele nosocomiale, din cauza cărora și Ion Caramitru și-a găsit sfârșitul, după cum am citit în presă. Sunt plină de mânie și revoltă pentru lobby-știi' protocolului de turmă!„, a declarat Tora Vasilescu pentru Fanatik.

Citește și: Cu ce se ocupă Tora Vasilescu la 71 de ani, după ce s-a retras de pe scenă: „Toată lumea dorește să trăiască până la adânci bătrâneți, dar…”

Citește și: Tora Vasilescu, șocată de factura uriașă la curent: „Am o pensie de rușine, nu pot să plătesc”

Citește și: Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu au avut aceeași ținuță și coafură la Tribunal, la procesul pentru defăimare. Trenciul iubitei lui Gabi Bădălău costă 4500 de euro

Tora Vasilescu: „Mamei i-au murit toți cei trei soți”

Tora Vasilescu a avut o viață foarte grea, provenind dintr-o familie sărmană crescută de o mamă singură, căci toți cei trei soți i-au murit.

„Mamei i-au murit toți cei trei soți cu care a făcut patru copii. Și nu vreau să-i provoc alte suferințe întrebînd-o despre tată. Ea, muncitoare, frumoasă foc, a lucrat cîțiva ani cît a fost singură, după ce a murit tatăl meu, iar pe mine m-a dus pentru o perioada la bunici. S-a căsătorit apoi de încă două ori. Lui Wagner, cel de-al doilea soț, îi făceam eu morfină, cînd aveam 14-15 ani, dar uneori mai uităm și eu, și apoi alergăm înnebunită pe la farmacii să iau rețeta.”, a declarat Tora Vasilescu în trecut.

Tora Vasilescu: „Am plecat dintr-o familie foarte săracă”

Privind în urmă, Tora Vasilescu realizează cât de departe a ajuns. Actrița a declarat că și-ar fi dorit să fi studiat mai mult, dar este împăcată cu gândul că a făcut tot ce i-a fost posibil la acel moment.

Câteodată mi-e milă de mine ce copilărie am avut… Am fost un copil drăguț. Am făcut tot ce-am putut. Am plecat de foarte departe, dintr-o familie foarte săracă. Și poate trebuia să învăț mai mult, la mintea bună pe care am avut-o, în perioada de îndrăgosteala și fugareala hormonala., a dezvăluit ea acum câțiva ani, pentru revista Tango.

FOTO: Facebook


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton