Tori Spelling, despre conversația avută cu Shannen Doherty înainte să moară: "Am avut parte de o mulțime de morți în viața mea. Și nu cred în regrete, dar..."

 Oana Pantazi
.

Tori Spelling, despre conversația avută cu Shannen Doherty înainte să moară. Tori și Shannen au jucat împreună în Beverly Hills 902010, serialul-fenomen al anilor 1990 și, chiar dacă viața le-a despărțit, actrița s-a declarat recunoscătoare că au putut să vorbească și să depășească problemele din trecut.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Ziua de 13 iulie a fost, cu siguranță, una dintre cele mai negre pentru fanii serialului-fenomen „Beverly Hills 90210'… Shannen Doherty, alias Brenda Walsh, s-a stins din viață la doar 53 de ani, după ce s-a luptat cu una dintre cele mai boli teribile ale secolului – cancerul. Cu toate că viața le-a despărțit, Tori se declară recunoscătoare că a apucat totuși să aibă o ultimă conversație cu Shannen.

donna-1donna-1

Tori Spelling, despre conversația avută cu Shannen Doherty înainte să moară

Rolul care i-a adus consacrarea în toată lumea lui Shannen Doherty a fost însă cel al ingenuei Brenda Walsh, din „Beverly Hills 90210″. În viața reală însă, Shannen a fost o rebelă – a intrat în conflict cu Jennie Garth şi cu alţi colegi de distribuţie, părăsind serialul în al patrulea sezon, în 1994, iar timp de 6 ani nu a mai făcut parte din distribuție. Presa de peste Ocean a denumit-o atunci ”fata rea” a anilor 1990 și chiar actrița și-a exprimat ulterior regretul pentru comportamentul ei. Peste ani, Shannen s-a conciliat cu colegii de distribuție, așa că moartea ei i-a șocat și îndurerat pe toți…

Citește și: A murit Shannen Doherty, actrița din „Beverly Hills, 90210'. Avea doar 53 de ani și lupta cu cancerul din 2015: „După mulți ani de luptă cu boala…'

Citește și: De ce și-a amânat Otilia Bilionera nunta cu Bekir Ali: „Nu prea am simțit că sunt căsătorită, sincer. Am stat în România, departe de soțul meu'. Cum se înțelege cu soacra

Citește și: Nicole Cherry încă merge la psiholog, dar acordă mare importanță și credinței: „Nimic fără Dumnezeu. Nu mă culc niciodată fără să spun o rugăciune’

Recent, Tori Spelling a vorbit în podcastul său, „90210MG', unde a avut-o invitată pe Jenny Garth, aka Kelly din „Beverly Hills, 90210', despre ultima conversație pe care a avut-o cu Shannen, notează goodmorningamerica.com.

Am avut parte de o mulțime de morți în viața mea', a spus ea. „Și nu cred în regrete, dar am o mulțime de regrete că nu am avut acel timp pentru a avea o a doua șansă de a trece peste lucrurile din trecut și de a privi la toate lucrurile bune și de a vorbi cu adevărat și de a avea acea ultimă conversație. Și simt că ea și cu mine am avut asta și sunt foarte recunoscătoare pentru asta', a spus Tori în episodul intitulat „Remembering Shannen Doherty'.

Spelling, care nu a împărtășit prea multe despre ceea ce ea și Doherty au vorbit în ultima lor conversație împreună, a spus că „nu se simțea pregătită' emoțional să vorbească despre moartea prietenei sale, dar a vrut să facă episodul pentru fani.

Tori Spelling, despre momentele în care filmau împreună

Apoi, Tori spelling a rememorat momentele frumoase petrecute împreună pe platourile de filmare, subliniind impactul pe care l-a avut Shannen asupra fanilor serialului, care o adorau.

„Nu era doar prietena lor din copilărie pe care au crescut-o urmărind-o, ci era atât de puternică, atât de luptătoare și care trecea prin atât de multe încât, la un anumit nivel, se puteau raporta la ea', a spus Tori, referindu-se la fanii regretatei Shannen. „Ea a fost acea persoană pentru ei, acel mentor la care să se uite, să meargă mai departe.'

„Simt că am primit atât de multă putere doar din faptul că am cunoscut-o ca o tânără fată, crescând alături de ea', a continuat Jenny Garth despre Shannen. „Și am învățat multe, despre cum să mă apăr, cum să lupt pentru lucrurile în care cred', a încheiat actrița.

Tori a rememorat apoi și prima lor scenă din serial împreună, mărturisind că și-a dorit foarte mult să se integreze și să devină prietenă cu colegele ei de platou.

„Pot vedea chiar acum prima scenă Jenn și Shannen și am avut împreună la petrecerea lui Mary Ann Moore. A fost o scenă de noapte la acea casă', a spus ea.

„Asta este cea care îmi iese vine mai întâi în minte. Poate că nu a fost prima noastră scenă, dar a fost prima dată când îmi amintesc că noi trei ne-am unit cu adevărat și m-am gândit că vom fi cu toții prieteni. Ca și cum ar fi fost mai mult decât doar să fiu în fața camerei. Speram să mă integrez cu voi și amândouă m-ați acceptat atât de bine', și-a amintit Tori.

„Îmi amintesc că în noaptea aceea noi doar am râs', a continuat Spelling. „Am filmat toată noaptea până a răsărit soarele, ceea ce era mult pentru niște adolescenți. A fost emoționant', a completat Jenny Garth.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton