Cum își va organiza Ioana Ginghină nunta: “Am avut două nunți, acum poate va fi un simplu grătar”/ EXCLUSIV

.

Ioana Ginghină este pe cale să își întemeieze o familie cu acte împreună cu iubitul ei, Cristi Pitulice. VIVA! a aflat detalii inedite despre nunta atipică pe care și-a doresc cei doi îndrăgostiți.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ioana Ginghină este fericită și pe punctul de a se recăsători. În urmă cu 4 ani începuse separarea de Alexandru Papadopol, tatăl fiicei sale, iar la 3 ani de la divorț, vedeta are parte de echilibru și armonie în viața personală.

Cum își va organiza Ioana Ginghină nunta. A fost cerută în căsătorie în urmă cu doi ani

De când am divorțat am susținut că o altă mare iubire mă așteaptă. N-am crezut nicidată că am terminat cu poveștile de iubire', ne-a spus Ioana, entuziasmată.

Și într-adevăr, iubitul ei, Cristi are intenții serioase, pe care i le-a mărturisit încă din 2020. Mai mult, la finalul anului trecut, cei doi au fost ceruți de nași de către un cuplu de prieteni care intenționează să se căsătorească. Prin urmare, Ioana și Cristi vor face și ei pasul cel mare în viitorul apropiat, doar că nunta nu va fi una tradițională, actrița mai trecând deja de două ori prin această experiență. Cum și iubitul ei își dorește un eveniment restrâns, se pare că nunta va fi una atipică.

ioana-ginghina-1ioana-ginghina-1

Citește și: Ce salariu are Ioana Ginghină la teatru și ce pensie alimentară plătește Alexandru Papadopol. „O luasem razna. Dădeam și 6.000 de lei lunar pe haine”

Citește și: De ce evită Ioana Ginghină să-și expună iubitul pe rețelele de socializare: „Cristi nu își dorește să…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum le-a spus Laura Cosoi fetițelor ei că e însărcinată a treia oară! Cum au reacționat Rita și Vera: „Asta a fost remarca'/ EXCLUSIV

Citește și: Andreea Berecleanu a pierdut procesul cu fostul soț, Andrei Zaharescu: „Lucrurile s-au schimbat'. Ce pierdere financiară a avut

La nuntă, nu vor exista pregătiri pentru că va fi totul într-o zi, poate la un simplu grătar. Nu rochie, nu petrecere cu spațiu închiriat, nimic din toate astea. Daca ne hotărâm, o facem și mâine, am avut două nunți nu mă mai pasionează să fac pregătiri și să cheltuiesc bani pe eveniment. Nunta restrânsă nu era gândită din cauza pandemiei, ci pentru că pur și simplu așa ne dorim, să fim doar cu cei foarte apropiați. Chiar aș vrea să fie o zi frumoasă și deloc complicată, fără mari responsabilități, a declarat, pentru VIVA!, Ioana Ginghină.

Se va mărita cu acordul fiicei sale

Ioana Ginghină are o relație foarte strânsă cu Ruxandra, fiica ei și a lui Alexandru Papadopol. Actrița este fericită că iubitule ei și Ruxi se înțeleg bine, iar copila nu s-a opus ca ea să se recăsătorească. Încă de acum doi ani, când Cristi i-a oferit inelul, actrița a vorbit deschis cu fiica sa despre planurile lor.

Rux s-a bucurat mult pentru noi. Este așa de fericită în formula asta, încât oficializarea relației nu poate decât să o facă fericită', a concluzionat Ioana Ginghină.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton