Totul despre povestea de dragoste dintre Anastasia Lazariuc și tatăl fiicei sale, Ileana: "Erau Romeo și Julieta"

 Dumitrache Laura
.

Anastasia Lazariuc a trăit o poveste de dragoste specială alături de tatăl copiilor ei. Elena Răileanu a scris o carte despre viața și activitatea artistică a solistei, ieșind la iveală secretre suprinzătoare despre relația cu Gheorghe Crigănuță, tatăl Ilenei Lazariuc. Deși acesta s-a stins din viață în 2013, Anastasia a rămas cu amintiri și regrete.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Autorea cărții 'Privighetoarea din vis' relatează momentele de suferință pe care Anastasia Lazariuc le-a avut în copilărie, dar și despre începuturile sale în cariera artistică. Cartea se găsește în Republica Moldova, iar câteva volume se află și la Librăria Mihai Eminescu și București.

Anastasia LazariucAnastasia Lazariuc

Anastasia Lazariuc s-a căsătorit cu Gheorghe Crigănuță în 1975, iar împreună au avut doi copii, Ileana și Andrei. 15 ani mai târziu, cei doi au divorțat. Tatăl Ilenei Lazariuc s-a stins din viață în 2013, din cauza unor probleme grave de sănătate. În carte apar imagini rare cu Anastasia și fostul soț, dar și detalii neștiute despre relația lor.

Citește și: Cum a reacționat Anastasia Lazariuc când a aflat că fiica ei Ileana divorțează de Țiriac Jr:”Totul e să rămână în relaţii civilizate”

Citește și: Drama care a marcat-o pentru totdeauna pe Anastasia Lazariuc. Tatăl ei a murit după o operație nereușită:'Aveam 14 ani…'

Citește și: Antonia, declarație de dragoste pentru Alex Velea:„Ești ca o poezie…'

Citește și: Cum și-a testat Ruby iubitul, pentru a vedea dacă o înșală:„Am ieșit noaptea în pijamale și…'

Totul despre povestea de dragoste dintre Anastasia Lazariuc și tatăl fiicei sale, Ileana

Părinții Ilenei Lazariuc au fost colegi la școală, în satul Băcioi, din Republica Moldova. Potrivit artistei, între cei doi a fost dragoste la prima vedere. La vârsta de 14 ani, Anastasia a rămas fără tată, cerându-i directorului școlii un loc de muncă, pentru a-și ajuta mama. Ulteriorr, l-a cunoscut pe tatăl copiilor săi, cu care a trăit o poveste de dragoste ca-n filme.

Într-o zi, după lecții, pe când Nastea (alint de la Anastasia) luase căldarea cu apă ca să-și îndeplinească munca, cineva o ajunse din urmă și apucă de căldare. Ea s-a întors brusc și când a văzut cine-i, mai n-a scăpat căldarea din mână. Era Ghiță Crigănuță, cel mai frumos și cel mai deștept băiat din școală, care învăța în clasa paralelă. Ghiță îi luă căldarea cu apă și o duse spre clasa unde urma să facă curățenie Nastea. Fata și-a dat seama că băiatul știa despre munca ei', așa a fost întâlnirea lor, povestește autoarea, potrivit Click.ro.

Ghiță a fost mereu alături de Anastasia

Potrivit autoarei, Ghiță a rămas alături de Anastasia și a ajutat-o constant. Cu timpul, artista și-a dat seama că este îndrăgostită de acesta, iar satul mereu vorbea despre relația lor.

Nastea și Ghiță erau mereu în gura satului. Satul ba îi însura, ba îi despărțea, apoi iar îi împăca. Așa o frumusețe de flăcău ca Ghiță Crigănuță și o fată ca Nastea Lazariuc, frumoasă, talentată și cumsecade nu puteau să nu fie luați în seamă de săteni. Ei erau un fel de Romeo și Julieta ai Băcioiului, pe care dragostea i-a unit de când erau copii. Își trăiau povestea lor de dragoste cu toată pasiunea caracteristică tinereții.', relatează autoarea în carte, potrivit sursei de mai sus.

Anastasia Lazariuc cânta pentru soțul ei

Când și-a început cariera artistică, Gheorghe Crigănuță a fost mereu alături de ea, iar când era pe scenă, Anastasia cânta pentru iubitul ei. Artista era preocupată de cariera sa și nu se gândea la căsătorie, așa cum o făcea Ghiță. Cu toate astea, într-o zi de octombrie, în anul 1975, cei doi au decis să se căsătorească.

După 15 ani de căsnicie, Anastasia divorța de tatăl copiilor săi. Aceasta a vorbit într-un interviu despre despărțirea de Ghiță, prima ei iubire.Conform acesteia, Ghiță avea probleme grave cu alcoolul  „Nu i-am dat niciodată motive să fie gelos. Iar el era înalt, frumos și deștept… Înțelept n-a fost, pentru că dacă era, nu ne despărțeam. L-am iubit. Eram din același sat, am învățat în aceeași clasă. Am fost o soție cuminte și o mamă prezentă în viața copiilor mei. Am făcut tot posibilul să mă împart corect între profesie și familie. Dar, probabil, nu poți obține totul de la viață. Undeva trebuie să pierzi. Iar eu mi-am pierdut soțul, a declarat Anastasia într-un interviu pentru mamaplus.md.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton