Tragedia care i-a schimbat viața lui Ciro De Luca. Artistul a lucrat la carabineri, la Roma, printre droguri și gloanțe: „A avut loc o spargere la o bancă, cu schimb de focuri" / A participat la Eurovision pentru România în 2007

 Tudorache Simona
.

Ciro De Luca a lucrat șase ani la carabinieri, dar după o întâlnire cu Alexandru Arșinel viața i s-a schimbat radical. Artistul se simte mai mult român decât italian, poate și pentru că de țara în care s-a născut îl leagă câteva amintiri triste. Deși a cochetat cu muzica și atunci când trăia la Roma, adevăratul succes l-a cunoscut în România.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Pe când activa la carabinieri, și-a pierdut doi colegi după ce mașina în care se aflau a fost acostată de traficanți. Acel moment l-a marcat pe viață și l-a făcut să își dorească să pășească pe alt drum, unul dominat de artă și muzică. Salvarea lui a venit de unde nici nu se aștepta, de la Alexandru Arșinel și de atunci e de neoprit, artistic vorbind.

ciro-de-luca-18ciro-de-luca-18

Ciro De Luca a lucrat la carabineri și a trăit printre droguri și gloanțe

Ciro De Luca a făcut timp de șase ani parte din trupele speciale din Roma. „Am activat 6 ani la ROS (Reparto Operativo Speciale, Roma), într-o zonă  rău famată. Acolo a avut loc o spargere la o bancă, cu schimb de focuri. Din fericire au fost doar doi răniți. În 1997, comandantul nostru a descoperit, într-o vilă, o cantitate mare de droguri și foarte mulți bani falși. La întoarcere spre sediu o mașină de-a noastră a fost acostată de traficanți și ne-au omorât doi colegi', spune el pentru Fanatik.

Chiar și când lucra la carabinieri colabora cu un teatru de Roma, dar după o întâlnire cu Alexandru Arșinel a decis că viața lui trebuie să continue în România, țara de origine a mamei sale. „Și când eram în cadrul Carabinierilor eu oricum aveam aprobare și colaboram cu Teatrul Avila din Roma condus de Enzo Mastroianni, vărul celebrul actor Marcello Mastroianni. Când actorul Alexandru Arșinel m-a văzut pe scena teatrelor de vară în 1999, m-a abordat și mi-a propus să colaborez cu teatrul de revista Constantin Tănase. Am acceptat cu bucurie, mi-am dat demisia și m-am mutat definitiv în Romania”.

Ciro de Luca a făcut parte din trupa Todomondo și a participat pentru România la Eurovision, în 2007, clasându-se pe locul 13.

Ciro De Luca, un bucătar iscusit

Atunci când nu cântă, Ciro De Luca își arată măiestria în bucătărie, pentru că gătește foarte bine. „Bucătăria, pentru mine, este o adevărată pasiune, ca și muzica. Atât de pasionat sunt încât am ținut neapărat să am o diplomă și în acest domeniu. Prepar foarte multe rețete italienești, românești, dar și internaționale.
Printre preferatele mele și ale familiei sau musafirilor, sunt: lasagna, gnocchi ai 4 formaggi, bucatini alla amatriciana, spaghetti alla carbonara (ricetta originale), spaghetti alle vongole sau ai frutti di mare, insalata marinara di polpo, frittura di pesce misto (barbun, calamar, creveți)
„, mărturisește artistul.

Citește și: Ibrahim Ibru, mesaj pentru fiica lui, după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit, în plin proces de divorț: „O voi învăța să nu-și abandoneze copiii și să nu rănească…'/ A fost în vizită la fetele lui Pepe

Citește și: Carmen Grebenișan, mesaje cu subînțeles pe Internet la o lună de la despărțirea de soțul ei, Alex Militaru: „Nu trebuie să mulțumești pe toată lumea. Așteptările mele sunt…' / Ce face după divorț

Citește și: Ce se întâmplă în relația Nicoletei Luciu cu soțul ei, Zsolt Cergo, după 12 ani de căsnicie: „Zvonurile divorțului ne afectează pe noi, dar mai ales pe familiile noastre. Este foarte deranjantă treaba asta…'

Citește și: Andreea Bălan a căzut pe scenă, în timpul unui concert. Cum a depășit artista momentul / VIDEO

Cum și-a cunoscut Ciro De Luca partenera de viață

Ciro de Luca formează, de 20 de ani, un cuplu cu Marilena. O inundație avea să îi aducă împreună. „Eu eram la etajul unu și ea la parter. Am avut o problemă la instalația din baie și am inundat-o. Ca să mă revanșez am invitat-o la o cină romantică preparată de mine. De atunci suntem împreună. În ianuarie 2024 am împlinit 20 de ani de relație', povestește solistul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton