Tragedie în familia Ginei Gogean: mama ei a murit într-un accident rutier provocat de sora sportivei. Maricica Gogean ar fi adormit la volan

 Dumba Gabriela
.

Gina Gogean este în stare de șoc după ce mama ei a murit, ieri dimineață, într-un grav accident rutier provocat de sora fostei gimnaste. Cele două femei mergeau la Galați, în jurul orei 5 dimineață și, potrivit primelor date, ar fi adormit la volan și a intrat cu mașina într-un tir care venea pe sensul celălalt. Mama Ginei Gogean a murit pe loc.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Un grav accident rutier a avut loc, sâmbătă, pe DN 25, la intrare în comuna Piscu dinspre comuna Tudor Vladimirescu, județul Galați. Tragedie a avut loc în jurul orei 5:30, când sora Ginei Gogean a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, chiar în momentul în care se apropia un TIR.

222707_467910313269844_1209607887_n222707_467910313269844_1209607887_n

Gina Gogean, în stare de șoc: mama i-a murit în accidentul rutier cauzat de sora ei

Cumplitul acccident de mașină a avut loc duminică, 26 mai, în localitatea Piscu, din județul Galați. Se pare că sora gimnastei, care era la volan, ar fi adormit în timpul ce conducea și a intrat cu mașina într-un tir.

La locul accidentului au sosit imediat mai multe echipe de salvare, care au încercat să dea primul ajutor, dar le-a fost dificil, din cauza faptului că ambele femei erau încarcerate.

„Anica Gogean avea 72 de ani și mergea la Galați. La volan se afla fiica ei, Maricica, sora Ginei Gogean. Sora fostei gimnaste a suferit leziuni grave și este internată la un spital din Galați. Este tratată de colegii ei, aceasta fiind medic pediatru la aceeași unitate spitalicească. Tatăl gimnastei, în vârstă de 75 de ani, a primit teribila veste acasă, la Câmpuri', a scris și site-ul local de știri vrancea24.ro.

Accidentul s-a produs sâmbătă dimineață, pe DN 25, la intrare în comuna Piscu dinspre comuna Tudor Vladimirescu, județul Galați.

„Din verificările efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați, s-a stabilit faptul că o femeie în vârstă de 50 de ani, domiciliată în municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 25, având direcția de deplasare dinspre municipiul Tecuci, în zona kilometrului 46, ar fi pătruns pe sensul opus de mers unde ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară prevăzută cu semiremorcă (TIR), care era condusă de un bărbat, de 34 de ani, din localitatea Roman, județul Neamț. În urma impactului, pasagera aflată pe bancheta dreapta față, o femeie în vârstă de 72 de ani, a decedat, iar conducătoarea auto a rămas încarcerată', a transmis sâmbătă IPJ Galați.

Citește și: Sfaturile lui Dorel Vișan pentru o viață sănătoasă: „Trebuie să scoatem toate alimentele distructive. Cum trăiește actorul, la 86 de ani

Citește și: Dorel Vișan este văduv de 30 de ani. De ce nu s-a mai recăsătorit: „Eu am avut cu nevasta-mea o relaţie specială

Citește și: Cum l-a schimbat pe George Ivașcu divorțul de soție: „Cel mai trist într-o familie este…’. Actorul nu are copii, dar susține că ar fi fost un tată foarte iubitor

Sora Ginei Gogean este internată în stare gravă

Dan Cristian Ionașcu, purtătorul de cuvânt al ISU Galați, a anunțat că accidentul s-ar fi produs din cauza faptului că Maricica Gogean a adormit la volan.

„Conducătorul unui autoturism, o femeie de 49 de ani, care, probabil, a adormit la volan, a pierdut direcția de mers și a intrat într-un autotren', a declarat Dan Cristian Ionașcu.

Sora fostei gimnaste a suferit leziuni grave și este internată la Spitalul de Urgență Galați. Maricica lucrează ca medic pediatru la Spitalul de Urgență pentru Copii Sf. Ioan din Galați și la o zi după accident a împlinit vârsta de 50 de ani.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere şi vătamare din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea incidentului.

Gina Gogean a adunat de-a lungul carierei cinci medalii olimpice la ediţii ale JO, Barcelona 1992 şi Atlanta 1996. La Campionatele Mondiale a strâns 15 distincţii, dintre care nouă de aur, iar la Europene – 10 medalii, dintre care cinci de aur.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton