Trăistariu a hotărât să participe iar la Eurovision: ”A fost un măscărici. Îmi doresc să reprezint țara și să câștig. Dau și 10.000 de euro...”

 Calin Maria Bianca
.

Trăistariu a hotărât să participe iar la Eurovision. Mihai Trăistariu nu a putut să nu își spună părerea despre Eurovision, la fel cum au făcut-o numeroase nume mari din România după ce au văzut cine ne-a reprezentat țara, dar și faptul că nu am primit nici măcar un punct. Ei bine, artistul a făcut o serie de declarații neașteptate, iar totodată nu a mai ținut pentru el dorința sa de a participa, din nou, la acest concurs.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Toată lumea știe că Eurovision 2023 a fost câștigat de Loreen din Suedia pentru a doua oară, urmată de Finlanda și Israel. În timp ce România a primit zero puncte, Republica Moldova s-a clasat pe locul 18, așa că Mihai Trăistariu nu a putut să nu aibă o reacție publică despre finala Eurovision 2023, mai ales că este la curent cu orice noutate despre acest concurs, încă de când a participat și el.

traist8traist8

Mihai Trăistariu susține că era convins că Suedia o să iasă câștigătoare, fiind extrem de bucuros pentru reușita lor, mai ales că Loreen a interpretat impecabil piesa „Tattoo' și a reușit să câștige simpatia publicului, obținând 583 de puncte. În același timp, se consideră dezamăgit de prestația României, explicând că a prins curaj pentru a face din nou un pas către Eurovision.

Citește și: Loreen a câștigat Eurovision 2023. Suedia a câștigat Eurovision a doua oară în cu aceeași solistă

Citește și: România, cel mai slab rezultat din istorie la Eurovision 2023. Theodor Andrei nu a primit niciun punct în semifinală

Citește și: O mai ții minte pe Ligi de la Puterea Dragostei, 'sosia' Biancăi Drăgușanu? Cum arată și cu ce se ocupă acum

Citește și: 'Cât de ușor puteți judeca greșit…'. Andra, mesaj tăios după ce fanii au contestat talentul lui Rareș Prisăcariu, câștigătorul Românii au Talent

Trăistariu a hotărât să participe iar la Eurovision

Mihai Trăistariu nu a comentat doar despre Loreen, care a câștigat Eurovision 2023, ci a vorbit inclusiv despre locul 2 de la concurs. Într-adevăr, așa cum chiar el a spus, a fost cu adevărat impresionat de către prestația artisteo din Suedia, însă nu și de Finlanda care a obținut locul 2. De asemenea, s-a bucurat foarte mult pentru interpretarea Italiei, considerând că a fost o piesă foarte bună și sensibilă, care a meritat cele 12 puncte ale României.

Eu am pronosticat-o încă de la început pe Loreen, de când a fost aleasă de Suedia acum două luni. Deci, ce am simțit eu s-a adeverit. Și mă bucur enorm. Chiar am urmărit jurizarea, juriul a ridicat-o foarte mult. Locul 2, Finlanda, a fost un tip măscărici, cu o piesă comercială. Foarte mulți îl preferau pe el, dar nu avea voce deloc, iar eu nu înghit astfel de lucruri. Atunci m-am bucurat că a câștigat Loreen. Italianul a fost foarte bun. O piesă foarte sensibilă. El a transmis foarte mult, a meritat cele 12 puncte ale românilor.', a spus artistul pentru Impact.ro.

Mihai Trăistariu: 'Îmi dă curaj. Îmi doresc să reprezint țara'

Mihai Trăistariu a ținut să precizeze că acum a prins curaj și se vede pregătit să participe din nou la Eurovision, însă de data aceasta să fie câștigător și să cucerească pe toată lumea cu prestația sa. Mai mut decât atât, nu s-a oprit aici cu dezvăluirile, ci a continuat să explice că o să facă tot ce-i stă în putință pentru a avea o piesă bună, demnă de Eurovision.

Da, asta îmi dă curaj să particip, căci Loreen este al doilea concurent din toate timpurile care a câștigat de două ori. Johnny Logan a câștigat de trei ori, iar Loreen, de două. Deci, eu îmi doresc să reprezint țara, să câștig, să fiu trimis acolo și să revin în glorie.!, a continuat artistul.

Mihai Trăistariu, dispus să plătească chiar și 10.000 de euro pentru o piesă de top cu care să participe la Eurovision

Mihai Trăistariu a explicat că este dispus inclusiv să scoată sume importante din buzunar pentru o piesă bună și demnă de Eurovision, cu care să se prezinte data viitoare. Artistul a ținut să precizeze că de obicei nu a cumpărat piese de la nimeni, însă pentru acest concures extrem de important, este pregătit să achite chiar și suma de 10.000 de euro, dacă consideră că are potențial și poate ajunge departe cu ea.

'Aș da cât e nevoie. Partea bună este că eu sunt un norocos și nu mi-am plătit în viața mea o melodie. Nu-mi amintesc să fi dat bani cuiva, pentru că am avut norocul să mă lansez cu trupa Valahia și atunci făceam piesele împreună cu Costi Ioniță și Dorin Topală.

După ce m-am desprins de trupă, eram deja vedetă și mă căutau compozitorii să-mi dea piese. Eu și în ziua de zi am piese primite gratuit. Nu înseamă că e rău sau bine, pentru că, uneori, piesele nu sunt cele mai cele, dar am învățat să triez în ultimii ani și nu mai iau chiar orice piesă. În general, nu am plătit nimic, dar dacă merită, vreau să o fac. Dacă merită și simt că e o piesă câștigătoare, sigur că o să scot bani din buzunar. Oricât e nevoie, chiar și 10.000 de euro.„, a concluzionat Mihai Trăistariu pentru sursa menționată.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton