Transformarea radicală a călugăriței de la Vocea Italiei. Ce face după ce a lucrat ca ospătăriță într-un restaurant: „Am ales să-mi urmez inima fără să mă gândesc la ce vor spune oamenii despre mine"

 Tudorache Simona
.

Cristina Scuccia, călugărița care a făcut spectacol la Vocea Italiei, are un cu totul drum astăzi. Ea a renunțat la viața monahală, a fost chelneriță într-un restaurant și a locuit o vreme în Spania, dar acum își încearcă din nou norocul în muzică și are toate șansele să urce din nou în top.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Cristina Scuccia a suferit o transformare radicală și la nivel de look. Nu mai poartă ochelari, are cercel în nas, se machiază și își vopsește părul, iar ținutele ei nu mai au nimic în comun cu viața de mânăstire pe care a dus-o. După succesul de la The Voice, ea a produs un album pe care i l-a dăruit Papei Francisc, care includea o versiune a piesei Like a Virgin a Madonnei.

cristina-scuccia-89cristina-scuccia-89

Cristina Scuccia nu mai e călugăriță și se poartă altfel

Cristina Scuccia a uimit pe toată lumea atunci când a intrat în competiția de la Vocea Italiei, se întâmpla în 2014. „Am un dar și am vrut să-l împărtășesc cu voi', a declarat atunci sora Cristina, care a și câștigat concursul „Vocea Italiei'. Ea a interpretat atunci piesa What a Feeling', din filmul „Flashdance'.

De ce a vrut Cristina Scuccia o schimbare

Atunci când a decis să plece pe un alt drum nu s-a mai gândit la nimic. A vrut o schimbare și a obținut-o.

„Am ales să-mi urmez inima fără să mă gândesc la ce vor spune oamenii despre mine. Cred că trebuie să îți asculți inima cu curaj. Schimbarea este un semn de evoluție, dar este întotdeauna dificilă, deoarece este mai ușor să te ancorezi în propriile certitudini decât să îți pui întrebări. Există un bine sau un rău?', a spus ea, potrivit The Guardian. Cristina Scuccia a reușit să depășească această schimbare cu ajutorul unui terapeut.  „Am riscat și mi-am făcut griji că voi ajunge sub un pod. I-am repetat mereu acest lucru psihologului meu', mărturisea ea.

Citește și: Cum a descoperit Diana Dumitrescu că suferă de sindromul intestinului iritabil. Medicii i-au pus un diagnostic greșit: „Am avut două crize, dureri crunte. Au vrut să mă opereze și…'

Citește și: Andreea Marin și Adrian Brîncoveanu, pentru prima dată împreună pe coperta unei reviste, în VIVA! de iunie! Interviu la dublu: „Ne știm dorințele reciproc. E o încredere care s-a consolidat în timp”

Citește și: Cum s-a schimbat relația Oanei Roman cu Petre Roman, după decesul mamei ei: „Mi-aș dori să fie și fizic prezent mai mult în viața Izei”

Citește și: Cum se menține în formă Lavinia Pîrva, la aproape 40 de ani, deși nu ține dietă: „Nu îmi este ușor. Nu accept ideea ‘grasă și frumoasă’, am mereu în minte…” Ce spune acum despre operațiile estetice și ritualurile de frumusețe / EXCLUSIV

Citește și: Mihai Mitoșeru, mesaj tulburător la 8 ani de la moartea tatălui său: „Vă rog pe toți cei norocoși să deschideți telefonul și să apăsați acum acolo unde scrie Tata!” / Deși l-a părăsit când era mic, i-a fost alături părintelui său în ultima parte a vieții

Cum a început Cristina Scuccia să viseze la celebritate

Cristina, care a crescut într-un orășel din afara Palermo, a prins gustul celebrității la vârsta de 17 ani, când i s-a oferit rolul principal într-un musical organizat de un ordin de călugărițe și fondatoarea lor, Sfânta Ursula.
„Totul a început ca o distracție, ca să intru în rol, dar cu fiecare reprezentație mi-am dat seama că viața mea se schimba', spunea ea pentru o revistă italiană.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton