„Ar fi vrut să se despartă și m-a întrebat mama cu cine mi-a plăcut să stau mai mult. Am spus tata. La 17 ani am întrebat-o pe mama: De ce ai stat?”. Trauma prin care a trecut Diana Dumitrescu, în copilărie

 Calin Maria Bianca
.

Trauma prin care a trecut Diana Dumitrescu în copilărie. Diana Dumitrescu nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind una dintre cele mai îndrăgite actrițe. S-a bucurat ani de zile de un succes colosal pe plan profesional, însă în ultima vreme s-a cam retras din lumina reflectoarelor și s-a axat pe viața de familie. Are tot ceea ce își dorește, însă cu toate acestea a făcut o serie de confesiuni neașteptate, mai ales despre copilăria ei. Iată la ce momente neplăcute a fost martoră!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Diana Dumitrescu este destul de reținută când vine vorba despre viața ei intimă și personală, astfel că nu dezvăluie prea multe lucruri legate de familia ei sau trecutul său. Totuși, invitată în cadrul unui podcast, aceasta a făcut o serie de mărturisiri neașteptate, unele dintre ele chiar dureroase, mai ales când a venit vorba despre copilăria ei.

dumitrescu-diana6dumitrescu-diana6

Citește și: Căsătoriți de 5 ani, Diana Dumitrescu și soțul ei nu mai dorm împreună: „Lucrurile nu mai merg în același ritm. Problema a fost că…”

Citește și: Diana Dumitrescu e dispusă să-i ierte orice soțului ei, inclusiv infidelitatea: „Importantă este familia, casa noastră și ce construim aici. Dacă sare pârleazul…'

Citește și: Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, a fost plasată în arest la domiciliu. Decizia este definitivă

Citește și: David Popovici, campion naţional, după ce a câștigat medalia de aur la 100 de metri liber: „Nu mă gândesc la medalii, ne pregătim pentru…”

Trauma prin care a trecut Diana Dumitrescu în copilărie. Părinții ei au avut probleme în căsnicie

Diana Dumitrescu trăiește viața la care visa încă din copilărie acum. Are un soț iubitor și o familie frumoasă, chiar dacă mai sunt momente, ca în orice cuplu, când trec prin diferite momente mai puțin plăcute și încercări grele. Totuși, cu toate acestea, actrița nu poate uita copilăria pe care a avut-o. Nu, nu i-a lipsit nimic din punct de vedere material din spusele ei, însă existau deseori certuri între părinții ei, ceea ce nu le aduce deloc zâmbetul pe buze, ci din contră.

„Am avut o copilărie în care chiar nu ne-a lipsit nimic, cu foarte multe momente frumoase, dar ca în orice familie de români le-am avut și noi pe ale noastre, care n-au fost chiar atât de roz și care ne-au impactat ca și copii, noi suntem 4, 3 fete și un băiat, și exact cum îți spuneam că încerc eu să gândesc ca și părinte, încerc să gândesc și despre părinții mei, că au făcut tot ce au putut ei mai bine și mai bun pentru noi, cu toate că multe dintre lucrurile care s-au întâmplat la noi în casă nu au fost benefice pentru niciunul dintre noi, copiii, și nici pentru mama.

Diana Dumitrescu nu doar că a povestit pe larg o serie de momente care au marcat-o din copilăria ei, ci a precizat că atunci când a crescut chiar a întrebat-o pe mama ei cum de a putut să îndure totul și nu a luat decizia de a divorța.

N-am fost familia ai chiar super zen, unde nu s-a întâmplat nimic, le-am avut și noi pe ale noastre, și unele rele. La un moment dat am întrebat-o pe mama, când aveam vreo 17 ani, „Dar de ce ai stat?„, știi că ajungi la o vârstă în care începi să-ți pui întrebări și poate n-ar fi trebuit.',a declarat Diana Dumitrescu, în cadrul podcast-ului Ilincăi Vandici.

Diana Dumitrescu: „Este un regret în sufletul meu'

Asta nu este tot! Diana Dumitrescu și-a deschis sufletul în fața Ilincăi Vandici și a povestit care este cel mai mare regret al ei când vine vorba despre copilărie. Pe lângă certurile pe care le aveau părinții lor, actrița a povestit că la un moment dat mama ei a plecat de acasă câteva zile, timp în care ea și frații eu locuit cu tatăl, iar lor li se părea mai bine cu el fiindcă nu-i punea la treabă. Acum, când privește înapoi și analizează lucrurile, regretă că a supărat-o pe mama sa cu răspunsuri pe care nu trebuia să le dea.

„Am o chestie în minte, care cumva este un regret în sufletul meu, un moment în copilăria mea pe care mi l-am amintit târziu, după un scandal din ăsta la noi în casă, mama a fost plecată vreo câteva zile și în perioada aia am stat cu tata foarte mult și știi cum era, mama îți spunea fă aia, strânge, spală vasele, în fine, cum făceau mamele, tata evident era mult mai permisiv, aveam vreo 8 ani.(…) Știu că s-a întors mama acasă și fusese o perioadă nasoală și cred că ar fi vrut să se despartă și m-a întrebat mama cu cine mi-a plăcut să stau mai mult și am spus tata. Deci, privirea pe care a avut-o mama atunci în ochi, nu o s-o uit niciodată.', a mai spus Diana Dumitrescu.

Diana Dumitrescu, dezvăluiri neașteptate despre viața de cuplu

Diana Dumitrescu și Alin Boroi formează un cuplu de aproape 10 ani și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Din rodul iubirii lor a rezultat și un băiețel, care s-a născut în anul 2019. Deși și-au dorit enorm un copil și sunt foarte fericiți că îl au, actrița recunoaște că s-au schimbat multe lucruri de când au devenit părinți, mai ales când vina vorba despre latura amoroasă sau timpul petrecut în doi. E clar că cea mai mare atenție se îndreaptă către copil, însă ea și soțul ei au ajuns inclusiv să nu mai doarmă împreună!

„Problema a fost că în momentul în care Carol a împlinit un an nu a mai vrut să doarmă singur și am zis noi să facem cu rândul. A ținut așa vreo 2 săptămâni, până când s-a îmbolnăvit copilul și a dormit doar mama cu el și pa la revedere, copilul are 4 ani, mama doarme cu copilul.

Acum înțelegi care e problema în toată relația noastră? De aia zic că lucrurile nu s-au așezat așa cum ar fi vrut Alin, că el își imagina că noi doi o să stăm liniștiți să dormim în patul nostru, să ne facem lucrurile noastre de cuplu și așa mai departe și copilul să doarmă liniștit în camera lui, lucru care nu se întâmplă și am încercat să fac trecerea de mai multe ori, dar se trezește noaptea și mă caută că sunt invizibilă pentru că vreo 2 nopți am încercat să nu mai dorm cu el în pat și negăsindu-mă s-a panicat foarte tare că sunt invizibilă și a avut niște trăiri foarte puternice.(…)

Ăsta e singurul minus din viața noastră, că eu și soțul meu nu dormim în același pat, dar nu este ceva peste care nu trecem și nu este ceva nemaivăzut, dar evident că lucrurile nu mai merg în același ritm’, a dezvăluit Diana Dumitrescu tot în cadrul podcastului Ilincăi Vandici.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton