Tristan Tate, prima reacție după ce a fost trimis în judecată, alături de fratele lui, Andrew: "Aceste 15 luni au fost un iad"

 Dumba Gabriela
.

Tristan Tate a avut o primă reacție pe pagina personală de Twitter, după ce a aflat că a fost trimis în judecată alături de fratele său, Andrew. De asemenea, DIICOT a cerut confiscarea mai multor terenuri, maşini şi ceasuri de lux care aparțin milionarilor britanici.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Tristan Tate, prima reacție după ce a fost trimis în judecată, alături de fratele lui, Andrew. După câteva luni bune petrecute în spatele gratiilor, în Arestul Central al Capitalei, milionarii britanici au fost plasați în arest la domiciliu. Astăzi, procurorii DIICOT au decis să îi trimită în judecată pe frații Tate pentru trafic de persoane şi alte fapte de criminalitate organizată.

fratii-tate-1fratii-tate-1

Ce spune Tristan Tate după ce a a fost că a fost trimis în judecată

Tristan Tate a vorbit, pe Twitter, despre ultimele luni petrecute în arest și despre decizia procurorilor de a-l trimite în judecată pe el și pe fratele lui, Andrew.

Au terminat „ancheta”!
Progres, în sfârșit!
Aceste 15 luni au fost un iad pentru toți cei la care țin.
Dacă aș fi fost poliția, aș fi încheiat „ancheta' după o săptămână în care cele două fete au fost surprinse lăudându-se, mințind și discutând despre viitoarele beneficii financiare și de faimă pe care le-ar obține făcând asta. Cu toate acestea, acest „dosar' va fi acum, în sfârșit, în mâinile unui judecător.”
, a fost mesajul scris de Tristan Tate pe Twitter, mesaj care a strâns rapid mii de aprecieri.

Tristan Tate a revenit cu un alt comentariu, după câteva minute, în care explică de ce se bucură că procurorii au luat această decizie, de a-i trimite în judecată.

„Acest lucru înseamnă că dovezile vor fi, în sfârșit, revizuite. Până în prezent, niciun judecător nu a analizat dovezile și chiar a încercat să ia o decizie de „vinovat' sau „nevinovat'. Cazul era în mâinile anchetatorilor care se luptau să mă țină în închisoare, astfel încât să poată „continua să investigheze'. Îngrozitor, știu. Dar partea bună începe acum.”, a fost mesajul scris de acesta.

Citește și: Cum au fost așteptați acasă Theo Rose, Anghel Damian și fiul lor, Sasha, de familia artistei, după naștere: „Ne-a făcut aici frumos, nașa a pregătit…’

Citește și: Cum arată Anca Țurcașiu în costum de baie, la 53 de ani: „Cred că nicicând nu am fost mai bine!'

Citește și: Ce îi reproșează Jorge fostei sale soții, Alina Laufer, la 11 ani de la divorț: „Au fost doi ani în care nu eram om. Cel mai dureros lucru. Parcă știa că mă afectează și…’

Andrew Tate neagă ultimele acuzații privind traficul de persoane, în formă continuată

Andrew Tate neagă acuzațiile privind traficul de persoane în formă continuată. Acesta consideră că nu există nicio probă, iar totul s-ar fi întâmplat în urmă cu 9 ani, dosarele din Marea Britanie fiind clasate, după acea vreme.

Andrew Tate neagă categoric veridicitatea acuzațiilor aduse de către avocatul persoanelor anonime din UK. Este evident că discutăm despre oportunism, având în vedere că demersul celor 4 este unul colectiv, demarat prin aceeași casa de avocatura, debutând în presă și nu în fața instanței de judecată. Un fapt esențial ce se omite frecvent în mass media este că 3 dintre aceste persoane au formulat plângeri penale pe care autoritățile din UK le-au soldat cu soluție de clasare, motivat de faptul că nu exista probe care să susțină acuzațiile. Se naște întrebarea legitimă: dacă acum 9 ani nu a existat niciun mijloc de probă care să susțină acuzațiile, ce probe ar fi putut apărea 9 ani mai târziu care să răstoarne soluția de clasare?

Mai mult, deși toate persoanele pretind că aceste evenimente ar fi avut loc în anul 2014, niciuna dintre ele nu au făcut timp de nouă ani niciun demers judiciar de acoperire a pretinselor prejudicii suferite și niciuna dintre acestea nu a comunicat vreo dovada a pretinselor pagube suferite până în acest moment.

În esența, ne raportăm la pretenții materiale care nu au la bază mijloace de probă, împotriva unor persoane de notorietate internațională, cercetate pentru fapte similare. Nu vom da curs acestor acțiuni de intimidare ce folosesc că unic instrument presa și manipularea opiniei publice', se arată comunicatul lui Andrew Tate, prin echipa de comunicare.

DIICOT cere confiscarea mai multor terenuri, mașini și ceasuri de lux

Potrivit DIICOT, prin rechizitoriul din 15 iunie, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus trimiterea în judecată în stare de arest la domiciliu a 4 inculpaţi, două persoane cu dublă cetățenie, britanică și americană, și doi cetățeni români, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane în formă continuată (față de fiecare inculpat în parte au fost reținute astfel: patru acte materiale, trei acte materiale, şase acte materiale și, respectiv, cinci acte materiale raportat la numărul de persoane vătămate), viol în formă continuată (două acte materiale), acces ilegal la sistem informatic, alterarea integrității datelor informatice, instigare la lovire sau alte violențe și lovire sau alte violențe.

Suse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că este vorba despre frații Andrew și Tristan Tate și despre Georgiana Manuela Naghel şi Alexandra-Luana Radu, complicele fraţilor Tate.

Prin rechizitoriu s-a solicitat confiscarea mai multor bunuri mobile şi imobile (indisponibilizate și sechestrate): 15 terenuri şi clădiri situate pe raza judeţelor Ilfov, Prahova şi Braşov, 15 autoturisme de lux, 14 ceasuri de lux, două lingouri şi o medalie, părţile sociale deţinute în cadrul a patru societăţi comerciale, sumelor de 86.580 lei, 52.650 euro, 17.430 USD şi 10.370 lire sterline şi sumei de 21.080508 BTC, existentă în portofele de criptomonedă (aproximativ 384.904,789 USD), precum și obligarea inculpaților la plata unor cheltuielile judiciare avansate de stat în cuantum de 300.000 lei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton