Tristan Tate și Flori Olar de la Insula Iubirii, surprinși împreună la un restaurant de lux! Milionarul a dat apoi o petrecere în curtea casei, alături de ispită

 Matei Bianca
.

Tristan Tate și Flori Olar de la Insula iubirii au fost surprinși împreună la un restaurant de fițe din București. După ce au luat cina în oraș și s-au bucurat de compania pe care au avut-o, milionarul britanic a dus-o la el acasă pe ispită. Cei doi s-au distrat de minune, iar acest lucru se poate observa din imaginile pe care ispita le-a publicat pe rețelele de socializare. Iată ce s-a întâmplat când au ajuns în curtea casei lui!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Tristan Tate și Flori Olar de la Insula iubirii par să se înțeleagă foarte bine unul cu celălalt și nu doar noi spunem acest lucru, ci și imaginile care au apărut pe rețelele de socializare. Ispita de la Insula iubirii și milionarul britanic au fost surprinși împreună la un restaurant de lux din București. După cină, fratele lui Andrew Tate a dus-o la el acasă pe tânăra în vârstă de 26 de ani, iar de acolo a început distracția.

tristan1tristan1

Citește și: Andrew și Tristan Tate, reținuți de DIICOT într-un nou dosar, după șase ore de audieri. Milionarii sunt acuzați de act sexual cu un minor, trafic de persoane și spălare de bani / Peste 30 de victime ar fi implicate în acest caz

Citește și: Frații Andrew și Tristan Tate au fost reținuți de Poliție, pentru 24 de ore, după solicitarea autorităților din Marea Britanie. Ce acuzații li se aduc

Citește și: Cât de mult s-a schimbat Adrian Boțoc de la „Insula Iubirii„ după ce s-a căsătorit. Fostul iubit al Denisei Jurcan este complet schimbat fizic și a fost la un pas de închisoare

Citește și: Rareș Petre a dezamăgit-o pe Daiana Prodan, la Insula iubirii! Concurentul și ispita Flori Olar s-au atins în timp ce dansau: „S-a apropiat atât de tare. Cred că atunci când bea are mai mult curaj. Îmi punea mâna pe fund…'

Tristan Tate și Flori Olar de la Insula iubirii, surprinși împreună la un restaurant

Tristan Tate a fost surprins recent în compania lui Flori Olar, celebra ispită de la Insula Iubirii. Cei doi au fost văzuți la un restaurant de lux din București, unde au luat cina împreună și s-au bucurat de timp de calitate.

Întâlnirea a decurs fără probleme, cei doi părând extrem de relaxați și bine dispuși. După cină, Tristan Tate a invitat-o pe Flori Olar la el acasă, unde lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Nu doar că cei doi au mers împreună la el acasă, dar ispita a ajuns la locația impresionantă a lui alături de un grup de prietene, transformând întâlnirea într-o mega petrecere.

În curtea casei, atmosfera a fost una incendiară. Tristan Tate i-a prezentat lui Flori Olar și prietenelor sale câinele pe care îl are, iar ea a fost imediat cucerită de farmecul patrupedului.

Flori Olar a publicat imagini din locuința fraților Tate

Flori Olar nu s-a ferit să posteze imagini din interiorul locuinței fraților Andrew și Tristan Tate. Prin intermediul rețelelor de socializare, ispita de la Insula iubirii le-a arătat urmăritorilor săi cum se distrează alături de noile sale cunoștințe.

De altfel, frații Tate sunt renumiți pentru petrecerile extravagante pe care le organizează, iar acest eveniment nu a fost o excepție. După o perioadă agitată, marcată de probleme cu legea, cei doi par să fi revenit la vechile lor obiceiuri și distracții, iar această seară petrecută în compania lui Flori Olar și a altor domnișoare a fost doar o confirmare a acestui lucru.

Frații Tate au fost amendați

Nu în urmă cu foarte mult timp, frații Andrew și Tristan Tate s-au filmat în timp ce aruncau cârnați din mașină către un urs aflat pe marginea drumului, fapt care a atras atenția autorităților. Aceștia s-au autosesizat și i-au sancționat pe cei doi milionari britanici, deoarece hrănirea animalelor sălbatice este strict interzisă în România.

Astfel, oamenii legii au intervenit din proprie inițiativă și i-au amendat imediat pe cei doi, după ce au hrănit animalul sălbatic de pe marginea drumului.

„În urma imaginilor publicate recent în spațiul public, în care se pot observa doi cetățeni care hrănesc intenționat un exemplar de urs prin fereastra autovehiculului, Garda Forestieră Ploiești s-a autosesizat și a aplicat ambilor contravenienți câte o sancțiune în valoare de 1.500 lei.

Prin astfel de acțiuni, cetățenii se supun pe ei sau pe însoțitori unor riscuri majore. În același timp, hrănirea exemplarelor de urs le modifică acestora comportamentul, făcându-i mai toleranți cu prezența omului. Astfel de exemplare ajung, inevitabil, obiectul unor acțiuni de intervenție. Astfel de acțiuni ale autorităților competente vor continua în perioada următoare. Pentru a evita atacuri cu consecințe grave, pentru a proteja specia și pentru a evita sancțiunile contravenționale, facem apel la toți cetățenii să se abțină de la hrănirea urșilor sau a altor animale sălbatice', a transmis Ministerul Mediului.

Sursa foto: Facebook/ Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton