Triunghi amoros la Love Island. Concurenta Nargi, în pat cu Răzvan, sărutări fierbinți cu Kiprianos: „Nu mai înțelege nimeni cu cine e. Nu știu dacă ea știe...„

 Calin Maria Bianca
.

Triunghi amoros la Love Island. Concurenta Nargi, în pat cu Răzvan, sărutări fierbinți cu Kiprianos. Spiritele s-au încins la Love Island, iar Nargi a fost la un pas să plece acasă. Este una dintre cele mai controversate concurente, care pune pe jar bărbații din cadrul emisiunii. De asemenea, deși are doar 23 de ani, se pare că știe cum să se joace cu mințile lor, încât toți sunt cuceriți de atitudinea ei. Iată ce s-a întâmplat și de ce a răbufnit!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Love Island, show-ul care a cucerit telespectatorii din peste 25 de țări, a ajuns și în România. Formatul a fost cumpărat de Pro TV, care a anunțat în vară începerea filmărilor, emisiunea de dating fiind difuzată atât pe TV, cât și online. Ce-i drept, a cucerit încă de la prima ediție, iar acum telespectatorii sunt la curent cu fiecare noutate, comentând în mediul online pe baza a ceea ce se petrece în cadrul show-ului.

bdabdb31-376c-4855-9aee-5459a5a1cc03bdabdb31-376c-4855-9aee-5459a5a1cc03

Citește și: Cine sunt cei 10 concurenți care vor participa la Love Island România. Premiul este de 50.000 de euro

Citește și: Alina Ceușan prezintă Love Island la ProTV – Câți bani câștigă

Citește și: Gabriela Cristea a împlinit 49 de ani. Ce surpriză i-a făcut Tavi Clonda, la miezul nopții: „O s-o duc undeva, iar ea nu știe unde'

Citește și: A murit femeia de 60 de ani peste care a căzut o altă femeie de la etajul 5, în București. Contabila de 45 de ani a scăpat cu răni ușoare

Triunghi amoros la Love Island. Concurenta Nargi, în pat cu Răzvan, sărutări fierbinți cu Kiprianos

Încă de când a intrat la Love Island, Nargi a provocat controverse destul de serioase. În prima seară a sărutat doi băieți, explicând decizia ei: 'Nu știu ce era în mintea băieților, dar am văzut ce era în ochii lor', iar acum moldoveanca de 23 de ani, cu origini arăbești, continuă să îi joace pe degete pe băieți, într-un stil la care nimeni nu se aștepta.

După mai multe încercări eșuate, Nargi și Kiprianos formau un cuplu, asta până când bruneta a început să se plângă de uriașul ei partener, cu care împărțea patul. În emisiune a intrat Răzvan, tânărul care a complicat lucrurile privind relația lui Nargi și prezența ei în emisiune.

Nargi: „A fost o seară de neuitat„

Răzvan nu a ezitat și imediat cum a venit în emisiune și-a recunoscut atracția față de Nargi. Văzând că ea se tot plânge de Kiprianos, a decis să se bage în relația lor și să o 'salveze'. Se pare că Nargi a fost deranjată de intervenția lui Răzvan și insistențele lui, dând de înțeles că ea îl place pe Kiprianos și spunea acele lucruri despre el doar pentru a fi 'în centrul atenției'.

Totuși, Răzvan nu s-a lăsat și a scos-o la un date, unde el a crezut că poate merge mai departe, deși Nargi i-a precizat, suficient de clar, că mai mult de o posibilă amiciție, nu ar putea fi nimic. Lucrurile se complică în ediția de azi, 26 octombrie, când Răzvan o cere pe Nargi drept parteneră de cuplu.

Nargi a vrut să își facă bagajele și să plece acasă

Nargi și-a ieșit din minți când a auzit propunerea lui Răzvan, astfel că aplecat în cameră, unde și-a scos toate hainele, cu gândul să plece acasă. Colegele ei de pe insulă au intervenit, astfel că bruneta s-a calmat și a renunțat să mai plece din emisiune. Ba mai mult, a acceptat decizia lui Răzvan, iar ce a urmat întrece orice așteptare: 'A fost o seară de neuitat', recunoaște Nargi, în emisiune.

Nargi, cea care le-a pus inima pe jar băieților de pe insulă, fiind la acest moment râvnită de Kiprianos și Răzvan, i-a cerut noului ei partener de cuplu, dacă tot a acceptat să doarmă în pat cu el, câteva lucruri esențiale pentru ea: omletă 'cu dragoste', printre ingrediente, să facă patul cinci din cele șapte zile în care vor împărți așternuturile, cât și să nu încerce prea multe.

 'Dormi pe partea ta, împărțim patul pe jumătate', i-a spus Nargi.

Nargi, în continuare cu mintea la Kipiranos

Deși a acceptat să doarmă în același pat cu Răzvan, Nargi l-a sărutat, cu foc, de câteva ori pe Kiprianos, partenerul ei de pat de care a fost despărțită fără voia sa.

'Te bagi în relația mea?', l-a întrebat, râzând, Nargi pe concurent, după care l-a mai sărutat o dată. Iar apoi l-a trimis la culcare, pe canapea. 'Îmi pare foarte rău, nu eu am hotărât asta, doar știi', l-a consolat ea pe bărbatul căruia i-a demonstrat că îl place.

Deși se luptă doi bărbați pentru ea, Nargi nu vrea să-l lase liber pe niciunul dintre ei, deși în emisiunea a intrat o nouă concurentă, astfel că reacțiile celorlalți participanți sunt destul de dure la adresa ei.

'Nu mai înțelege nimeni cu cine e Nargi. Nu știu dacă ea știe cu cine e. Formează un fel de triunghi amoros, e amuzant', recunoaște Călin.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton