Anca Țurcașiu are o siluetă impecabilă, la 54 de ani, dar și un ten perfect. De la ce regulă nu se abate niciodată: „Am învățat de la medicii dermatologi"

 Tudorache Simona
.

Anca Țurcașiu arată spectaculos la 54 de ani. Vedeta are un trup frumos conturat și un ten lipsit de riduri care ar face pe oricine invidios. Pe lângă un regim sănătos de viață pe care îl respectă cu sfințenie de ani buni, artista are niște principii de la care nu se abate și care o ajută să rămână sănătoasă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Actrița a recunoscut că nu expune la soare în intervalul 9:00-17:00, atunci când soarele este cel mai puternic, iar razele UV pot avea efecte dăunătoare asupra sănătății pielii și că a învățat acest lucru de la dermatologii cu care s-a consultat. Anca Țurcașiu face asta indiferent de locul în care se află în vacanță.

anca-turcasiu-22-1anca-turcasiu-22-1

Trucul la care apelează Anca Țurcașiu pentru o piele și un ten perfect

Anca Țurcașiu le-a dezvăluit urmăritorilor ei un truc care o ajută să aibă o piele catifelată și să țină anumită afecțiuni la distanță. Artista nu stă oricând la plajă, ci doar între anumite ore.

„Am învățat un lucru foarte important de la specialiști, de la medicii dermatologi care spun că e bine să ieși la soare, să te vadă soarele doar atunci când umbra ta este mai mare decât corpul tău. Niciodată mai devreme de ora 17:00 și niciodată mai târziu de ora 09:00 nu stau la soare. Contează foarte mult să ai grijă de sănătatea ta. Să vă arăt umbra. Ea este cam de 2 metri și ceva, în condițiile în care eu am doar un metru și 72. Încercați și voi să vă jucați cu asta pentru că o să vă ajute. O să vă ajute pentru sănătate', a declarat Anca Țurcașiu, într-un video pe TikTok.

Citește și: Miki de la K-pital a fost susținută necondiționat de părinți, în carieră: „Ai mei au plătit meditații la muzică, în loc să plătească…”. Ce amintiri are cu regretata Mihaela Runceanu, care i-a fost profesoară de canto / EXCLUSIV

Citește și: Cum i s-a schimbat viața Adrianei Antoni de când a redus consumul de carne și zahăr: „Viața noastră e pe drumuri, dar eu măcar am control la mine acasă”. Ce sfat le dă artista celor care vor să-i ia exemplul

Citește și: Andi Vasluianu și soția lui, Laura, se bazează pe sinceritate în educația copiilor: „E o relație adevărată, nu e mincinoasă deloc și se simte asta. Nu e numai lapte și miere, cum și-ar dori unii, dar…”. Pentru binele Maiei și al lui Toma au decis să se mute la țară / EXCLUSIV

Citește și: Bianca Drăgușanu își dorește ca Victor Slav să fie un tată implicat pentru fiica lor și îl compară cu Gabi Bădălău: „El este foarte relaxat pentru că eu am tot și îi ofer ei o viață bună. Gabi face lucrurile astea cu copiii lui, mereu îi sună'

Citește și: De ce Monica Gabor nu a însoțit-o pe Irina Columbeanu în România. Sora ei, Ramona, a dat-o de gol: „E prinsă acolo. Nu a putut să…'

Anca Țurcașiu a divorțat după un mariaj de 23 de ani

Anca Țurcașiu a divorțat de soțul ei, medicul Cristian Georgescu, după un mariaj de 23 de ani . Artista a admis că a greșit în timpul căsătoriei că a pus pe primul loc fericirea altora și s-a neglijat pe ea.

„N-am avut grijă de mine, să știi… până la divorț, eu nu am avut grijă de mine. Eu am fost căsătorită 23 ani, nu am avut grijă decât de ei. M-am lăsat întotdeauna pe ultimul loc și îmi pare rău, e singurul meu regret. Că n-am avut grijă pentru că munceam îngrozitor de mult… veneam acasă noaptea, găteam, căram, fugeam, ziceai că sunt nebună, că trebuie eu să le fac pe toate. Dar, de la momentul acela, vreau să-ți spun că viața mi s-a schimbat radical. Eu sunt cred că 80% sunt altă persoană', a mărturisit Anca Țurcașiu, în podcastul Adinei Alberts.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton