Trucul la care apelează Irina Loghin ca să doarmă bine: "Îmi dă un somn liniştitor, e nemaipomenit"

 Dumitrache Laura
.

Trucul la care apelează Irina Loghin ca să doarmă bine. Irina Loghin este una dintre cele mai cunoscute și apreciate interprete de muzică populară din România. Artista în vârstă de 84 de ani arată foarte bine și are mare grijă de imaginea sa. Recent, solista a dezvăluit ce plantă folosește pentru a avea un somn liniștit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Trucul la care apelează Irina Loghin ca să doarmă bine. Irina Loghin este o persoană foarte activă și demonstrează că vârsta este doar un număr. Interpreta de muzică populară continuă să urce pe scenă și să-i încânte pe fanii săi, iar pentru asta are nevoie de multă odihnă. Multi s-au întrebat ce folosește solista pentru a avea un somn liniștit. Ei bine, Irina Loghina a dezvăluit ce plantă folosește pentru a-i reda energia necesară.

irina loghinirina loghin

Irina Loghin a descoperit multe trucuri de-a lungul anilor, iar printre acestea se numără și unul care o ajută să aibă un somn liniștit. Artista a dezvăluit pe rețelele de socializare cum reușește să se odihnească bine pe timpul nopții.

Citește și: Irina Loghin a avut probleme de sănătate și n-a putut rămâne însărcinată până la 36 de ani: „Am avut ambele sarcini toxice. Eram piele și os…”

Citește și:Irina Loghin a revenit pe scenă, la o lună după operația de hernie de disc. Gheorghe Turda: „Arată foarte bine, deși…'

Citește și:Florin Piersic Jr. a ironizat-o pe Anca Țurcașiu pe Instagram: „Eu am un astfel de tron la toaletă!”

Citește și:Ce semnificație au florile din buchetul Cristinei Spătar de la nunta cu Vicențiu Mocanu. De ce se spune că aduc ghinion

Trucul la care apelează Irina Loghin ca să doarmă bine

Irina Loghin nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind una dintre cele mai cunoscute și apreciate interprete de muzică populară de la noi din țară. Artista în vârstă de 84 de ani are grijă de sănătatea ei, iar de-a lungul anilor a descoperit numeroase trucuri, printre care și unul care o ajută să se odihnească. Irina Loghin a dezvăluit recent pe rețelele de socializare că a găsit o plantă care o ajută să aibă un somn liniștit. Este vorba despre lavandă, cunoscută ca un remediu pentru anxietare, insomnie, depresie și multe probleme de sănătate. „A venit și ziua bucurii, aceea de a culege lavanda. De-abia am aşteptat să înflorească, pentru că eu o folosesc des şi mă ajută extraordinar de bine la somn, pentru că fac o pernă din pânză de bumbac, pun floare de lavandă înăuntru şi o aşez aproape de perna pe care dorm noaptea. Este extraordinară.

Îmi dă un somn liniştitor, e nemaipomenit! Şi cu cele de tei la fel, mai ales că acum e vremea lor. Sunt niște zile frumoase! Când eram la ţară aveam pădure de tei aproape de casă, urcam dealurile și era un miros, un parfum, ceva extraordinar! Mi-aș dori să merg din nou acolo.

Tata, fiind basarabean, punea buruieni din astea pentru ceaiuri, îi plăcea. Lavanda era în prim plan la tata. Presăra câteva rânduri și toată curtea era parfumată. Îți dau energie.', a spus Irina Login, pe pagina sa de Facebook.

Cum se menține în formă Irina Loghin la 84 de ani

Irina Loghin se poate declara o femeie împlinită. Solista are o familie fericită, iar în urmă cu câteva luni a devenit bunică pentru prima oară, după ce fiica ei a adus pe lume o fată.

Multi se întreabă cum se menține în formă Irina Loghin și a spus care unul dintre secretele sale. „Fructe, legume şi cereale – asta e scara mea de hrană. Şi un vegetal din avocado. Este destul de dificil, dar eu îl prefer', a spus îndrăgita artistă de muzică populară Irina Loghin.

Fiica Irinei Loghin a născut în secret

Irina Loghin a devenit bunică pentru prima oară, anul trecut. Fiica sa, Irinuca, a adus pe lume o fetiță. Apropiații au preferat să rămână discreți cu privire la sarcina Irinucăi. În urmă cu ceva timp, Irina Loghin a declarat cum arată viața ei de când a devenit bunică.

„În fiecare dimineață când mă trezesc îi mulțumesc Lui Dumnezeu pentru această mare bucurie din viața mea. Mi-am dorit atât de mult nepoți. Pot spune că este cea mai mare bucurie din viața mea, după ce i-am adus pe lume pe Ciprian și Irinuca. Nepoțica mea, Ana, a împlinit ieri 3 luni. Este nepoțica din partea Irinucăi. De când a venit pe lume parcă am uitat de toate necazurile și relele, că nici noi nu suntem scutiți de astea… Nu locuiesc cu ei, dar merg în fiecare zi să o văd pe nepoțică', a spus mare artistă.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton