Trucurile la care a apelat Kate Middleton la recenta ei apariție alături de Prințul William. Ce a observat un expert: „Acest look arată o prințesă încrezătoare"

 Tudorache Simona
.

Kate Middleton și Prințul William au ținut să îi felicite pe sportivii care au participat la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 din partea Angliei și au trimis un mesaj filmat. Clipul video a inclus și mesaje speciale de la Snoop Dogg, David Beckham, Emma Willis, dar și alte celebrități.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, emana fericire, semn că a primit vești bune de la medici. Prințesa de Wales duce o luptă cu cancerul și încearcă să stea la distanță, pentru o perioadă, de îndatoririle regale. Cu toate astea, nu a rezistat și a ținut să fie aproape cu un gând de cei care și-au reprezentat țara cu succes în Franța. Un make-up artist a remarcat trucurile pentru un look de senzație la care Prințesa a apelat.

Wimbledon Tennis Championships, Day 14, The All England Lawn Tennis and Croquet Club, London, UK – 14 Jul 2024Wimbledon Tennis Championships, Day 14, The All England Lawn Tennis and Croquet Club, London, UK – 14 Jul 2024

Kate Middleton și William i-au felicitat pe sportivii Marii Britanii care au participat la Jocurile Olimpice de la Paris

Prințul și Prințesa de Wales au surprins din nou publicul cu un mesaj video, care a fost postat pe contul lor oficial de Instagram. Cei doi au felicitat sportivii Marii Britanii pentru performanțele lor remarcabile la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

„Din partea noastră, a tuturor care v-am urmărit de acasă, felicitări!', a spus Kate. „Felicitări pentru tot ce ați realizat! Sunteți o inspirație pentru noi toți!', a adăugat Prințul William.

Citește și: Marina Almășan, adevărul despre infidelitatea din căsnicia cu regretatul Victor Socaciu, la 3 ani de la moartea lui: „A fost mai degrabă o salbă de minciuni, gravitând în jurul disperării ‘sinucigașului’ meu soț de a se întoarce la viața de dinainte de transplant” / EXCLUSIV

Citește și: Lidia Buble, revedere emoționantă cu frații ei la nunta surorii lor, Lorena: „Aici, toți 11, de la mare la mic'. Imagini rare cu familia artistei

Citește și: Daniela Nane și iubitul ei, tenorul Octavian Ene, formează un cuplu și în viața reală și pe scenă. Joacă împreună într-un spectacol: 'Și-a făcut loc în inima și mintea mea. Este momentul să continui visul…'

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a Iulianei Beregoi: „Având o imagine curată, uneori lumea încearcă să te tragă în jos. Cu cât ești mai sus, cu atât mai mult oamenii îți vor dori răul”. Ce spune despre legătura cu vloggerul Ceanu / EXCLUSIV

Citește și: De ce nu vrea David Popovici să știe câți bani are în cont. Cine se ocupă de finanțele marelui sportiv: „Îmi spune detaliile de bază pe care i le cer eu. Asta nu ar fi fost atât de ușor dacă plăteam pe cineva să fie managerul meu”

Machiajul lui Kate Middleton, analizat de un make-up artist

Joy Adenuga, de profesie make-up artist, crede că Prințesa și-a ales cu grijă machiajul și a reușit să facă senzație, pentru că a mizat pe un „look rafinat', extrem de potrivit pentru rolul pe care îl are.

„Părul ei pare ușor deschis, cu câteva șuvițe blonde, ce oferă un plus de strălucire', a precizat ea.

„Folosirea unui fard de pleoape neutru și subtil, cu o notă de strălucire, atrage atenția asupra ochilor ei fără a-i copleși, în timp ce un strat ușor de blush adaugă un aspect sănătos obrajilor. Buzele ei sunt păstrate într-o nuanță rozalie și subtilă, care nu doar că echilibrează aspectul, dar întărește și o atitudine relaxată și accesibilă', a adăugat Joy. „Per ansamblu, acest look arată o prințesă încrezătoare, calmă și relaxată, chic fără prea mari eforturi'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton