Trupa Animal X se reunește după 8 ani. Șerban Copoț: "Vom lansa piese noi, va fi în stilul nostru..."

 Raiciu Adriana
.

Trupa Animal X se reunește după 8 ani. Animal X, înființată în anul 1999, a cunoscut un real succes până în anul 2015, atunci când membrii trupei au decis să se despartă. Într-un interviu recent, Șerban Copoț a vorbit despre relansare, dar a postat și o imagine pe contul său de socializare alături de colegii săi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Animal X a fost o trupă românească de muzică pop/dance, înființată în anul 1999, și desființată în 2015. Trupa s-a bucurat de un real succes, fiind și prima din țară care a fost premiată la MTV Europe Music Awards. De-a lungul timpului, aceștia au lansat 8 albume de studio și mai multe hit-uri printre care: „N-am crezut', „Iubirea mea', „Pentru ea', „Fără tine', „Să pot ierta', „Mai mult ca oricând', „Băieți derbedei', „Balada', „Nisip purtat de vânt'.

Recent, pe contul său de socializare, Șerban Copoț a postat o imagine în care apare alături de colegii lui din trupa Animal X. Aceștia au sărbătorit 24 de ani de la lansarea trupei, iar în fotografie se observă Laurențiu Penca, George Belu și Lazăr Cercel. „Pentru că… 24 de ani de Animal X. Cheers! Mulțumim pentru urări!' a scris Șerban Copoț în dreptul imaginii.

Citește și: Șerban Copoț, despre perioada Animal X și traumele din comunism: „Ne scuipau prin tramvai' / „Familia mea era urmărită de securiști'

Citește și: Florin Chilian a fost diagnosticat greșit cu cancer și a fost suspect de paralizie: „Nu aveau nicio legătură cu meseria lor. Acum sunt într-un program de recuperare'

Citește și: Ce a spus Cătălin Botezatu despre stilul vestimentar al Vioricăi Dăncilă: „Nu trebuie să-ți sfidezi electoratul'

Trupa Animal X se reunește după 8 ani

Totodată, în cadrul unui interviu, Șerban Copoț a vorbit despre revenirea pe scenă a trupei Animal X. Acesta a mai ținut să precizeze că nu s-au despărțit, ci, de fapt, au decis să ia o pauză.

„Ieri am sărbătorit 24 de ani de la momentul înființării oficiale a trupei. Așa facem în fiecare an, ne întâlnim.. Evident că ne este dor de stat în studio, de scenă. Noi nu ne-am despărțit, doar am luat o pauză.

La un moment dat o să revenim. (n.r. revenirea) o să fie pur și simplu de hobby, cu muzică, care să ne placă în principal nouă, fără să mai căutăm niciun fel de topuri, niciun fel de radiouri, niciun fel de… Acum te ajută online-ul suficient de mult. Dacă lumea vrea să audă ce este de cântat, te poate găsi și aprecia, fără să mai fi nevoit să apelezi la clasicele metode de promovare. Deci, da! Va fi așa, o muzică de suflet. Nu vom mai căuta acel mainstream. Noi le reorchestrăm de când am trecut la varianta live, am reorchestrat piesele acestea', a spus Șerban Copoț, la Antena Stars.

Ce spune despre revenirea trupei Animal X

Șerban Copoț a mai mărturisit că vor lansa piese noi, dar vor scoate și un album.

”Noi am început treaba asta de acum mult timp. Și atunci când vom face această revenire, nu va fi în stilul în care este obișnuită lumea, nu ne luăm după nimeni, va fi în stilul nostru. Probabil că vom și lansa piese noi, o revenire fără un album nou mi se pare, așa, doar să mai faci niște bani.

Sunt trupe care au revenit foarte frumos, cu piese noi, și sunt trupe care au revenit doar cântând piese vechi., a declarat Șerban Copoț, în exclusivitate la Antena Stars.

sursă foto- Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton