Trupa Guns N’ Roses va susține un concert, la București, în luna iulie. Când se pun biletele în vânzare

 Radulescu Ruxandra
.

Trupa Guns N Roses va susține un concert, la București, pe Arena Națională, în luna iulie. Legendara trupă Guns’N’Roses va susține un concert la noi în țară, la data de 16 iulie, pe Arena Națională din București. Este pentru prima dată când renumiții muzicieni vor cânta în România, în formula originală, vocalistul Axl Rose, chitaristul Slash și Duff McKagan la chitară bas. Trupa a concertat la Romexpo în urmă cu mai mulți ani, însă, la vremea aceea, doar solistul Axl Rose mai făcea parte din lineup-ul inițial.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Trupa Guns N Roses va susține un concert, la București, pe Arena Națională, în luna iulie. Renumită trupă Guns N Roses va concerta la București pe 16 iulie, pe Arena Națională, marcând primul spectacol în formula clasică consacrată de la noi din țară. Fanii vor avea ocazia să-i vadă pe solistul Axl Rose, chitaristul Slash și pe basistul Duff McKagan, reuniți pentru prima dată pe scena din România. Trupa Guns’N’Roses a a fost înființată în 1985 și s-au despărțit oficial în 1994. Ulterior Axl Rose a încercat să refacă trupa într-o formulă diferită, în timp ce lucra la albumul „Chinese Democracy”. Noua formulă nu a rezistat decât câțiva ani, dar au susținut câteva concerte, dintre care unul a avut loc la noi în țară, în București pe scena Romexpo.

Axl Rose And David BowieAxl Rose And David Bowie

Trupa Guns’N’Roses vine pentru prima dată în România în formula originală, la aproape 40 de ani de la înființare. Solistul Axl Rose, chitaristul Slah și basistul Duff McKangan se vor reuni pe Arena Națională, la data de 16 iulie, au anunțat organizatorii. Biletele vor fi disponibile începând de pe 24 februrie, ora 10:00.

Trupa Guns’N’Roses este una dintre cele mai de formații muzicale ale tuturor timpurilor, cu vânzări de peste 100 de milioane de albume în lumea întreagă, de-a lungul a doar 9 ani de activitate. Sound-ul lor care a îmbinat stilul hard-rock cu muzica clasică a devenit reprezentatic și a inspirat multe generații de muzicieni.

Citește și: Al Bano cântă din nou la București! Când și unde va avea loc concertul artistului italian

Citește și: Cât au plătit Diana și Adrian Enache ca să-l vadă pe Bruno Mars, la concert. Artistul și fiica lui sunt în turneu în SUA: „Ne bucurăm de toți românii care…' / EXCLUSIV

Citește și: Beyonce va susţine un turneu mondial în 2023. Care sunt țările din Europa în care va concerta și cât costă biletele

Slash l-a acuzat pe Axl Rose că l-ar fi constrâns să semneze un contract

În august 1995, Rose a părăsit legal trupa și a creat un nou parteneriat cu alți muzicieni folosind numele trupei. Rose a declarat mai târziu că a făcut acest pas „pentru a salva Guns’N’Roses'. Rose a cumpărat toate drepturile asupra numelui Guns N’ Roses în 1997.

Slash a susținut că el și colegii de trupă au semnat sub constrângere: „Axl a refuzat să urce pe scenă într-o seară, în timpul turneului Use Your Illusion din 1992. A spus că va cânta doar dacă trupa va renunța la dreptul legal asupra numelui trupei. Din păcate, am semnat-o. Dacă nu am fi semnat, nu cred că ar fi urcat pe scenă altfel.' Rose a negat afirmația, spunând „Nu s-a întâmplat niciodată, totul inventat, eroare și fantezie. Nici un singur fir de adevăr în ea.”

McKagan a fost ultimul din formație care a plecat, demisionând din funcția de basist în august 1997. McKagan devenise recent tată și a scris despre decizia de a pleca în autobiografia sa:

Guns plătea chirie la studiouri de trei ani încoace — din 1994 până în 1997 — și încă nu avea o singură melodie. Întreaga operațiune a fost atât de haotică, că nu părea să se potrivească cu speranțele mele de a fi părinte și de stabilitate.'

FOTO: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton