Trupa Phoenix, noi detalii despre starea de sănătate a lui Nicu Covaci: "Realitatea este că lucrurile nu se îndreaptă deloc spre bine. Tratamentul postoperatoriu nu s-a putut finaliza din cauza complicațiilor..."

 Dumba Gabriela
.

Nicu Covaci este în stare gravă, iar colegii de la Phoenix au revenit în mediul online cu vești despre starea de sănătate a artistului. În urmă cu o lună, liderul formaţiei Phoenix, Nicu Covaci, a fost internat în Secţia ATI a Spitalului Judeţean Timişoara, la finalul şedinţelor de radioterapie după operaţia pe creier din luna martie 2024. Din păcate, veștile nu sunt foarte bune!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Informațiile despre starea lui de sănătatate au fost, în general, foarte puține, motiv pentru care au apărut speculații dintre cele mai grave. Chiar a apărut știrea falsă, luna trecută, că Nicu Covaci s-a stins din viață și colegii de la Phoenix au apărut în spațiul public pentru a dezminți totul.

27867345_1327118254056656_3714936368504952332_n27867345_1327118254056656_3714936368504952332_n

Nicu Covaci este în stare gravă. Mesajul colegilor din trupa Phoenix

Într-o postare pe rețelele sociale, reprezentanții trupei Phoenix au dat vești nu tocmai bune despre starea de sănătate a lui Nicu Covaci. Potrivit acestora, tratamentul postoperatoriu al lui Nicu Covaci nu a avut efectul dorit și că au apărut complicatii care împiedică finalizarea acestuia.

„Salutare, oameni frumoși! Spuneam, acum puțin timp, că vom reveni cu detalii despre starea lui Nicu de îndată ce vom avea vești bune. Și am tot așteptat. Și așteptat…”, a scris trupa în mesajul lor.

Reprezentanții trupei au subliniat că tratamentul postoperatoriu al lui Nicu Covaci nu a putut fi completat din cauza unor probleme neașteptate. „Realitatea este că lucrurile nu se îndreaptă deloc spre bine. Tratamentul postoperatoriu nu s-a putut finaliza din cauza complicațiilor, iar asta ne ține conectați și cu emoții. Mari emoții!”, au mai adăugat aceștia.

Deși situația este dificilă, trupa Phoenix și Nicu Covaci rămân optimiști și apreciază suportul primit de la fani. „Noi vă mulțumim pentru sutele de mesaje și pentru că ne sunteți aproape în această perioadă dificilă! Conform dorinței Sfântului Nicolae de a continua, cu fiecare întâlnire ne dați forța de-a rămâne uniți și la rândul nostru foarte aproape de voi! Ne revedem curând!”

Trupa Phoenix a promis că va reveni cu actualizări de îndată ce situația se va schimba. „Fie să renască!”, au încheiat aceștia mesajul.

Citește și: Anisia Gafton este extrem de mulțumită de rezultatul operației la nas, în ciuda numeroaselor critici: „Mă întinerește cu 10 ani. Eu m-am plăcut și înainte, mă plac și acum. Serghei îmi spune…'. Cum a reacționat logodnicul ei când a văzut-o imediat după intervenție / EXCLUSIV

Citește și: Ioana State a atacat-o și ea pe Livia Eftimie, fosta soție a lui Cătălin Bordea: „Nu după divorț ai început altă relație, ci cu mult înainte'. Reacția acidă a Liviei, cele două sunt în scandal

Nicu Covaci a fost operat, pe creier, în martie 2024

Problemele de sănătate ale lui Nicu Covaci au apărut la începutul lunii martie, atunci când liderul Phoenix a început să simtă că îi amorţeşte faţa. Apoi a început să aibă probleme de vedere, iar atunci a hotărât să îşi facă un RMN, iar rezultatele indicau o tumoră pe creier.

La 76 de ani, Nicu Covaci a ajuns la Spitalul Judeţean Timişoara, în 22 martie 2024, unde a fost supus operaţiei pe creier, făcută de echipa medicului Horia Pleş.

După intervenţia din primăvară, starea de sănătate a artistului a evoluat bine, iar în ultima perioadă, acesta a fost interat de către familie într-un centru de îngrijiri din localitatea Săcălaz. Ulterior, în luna iunie, după ce a terminal şedinţele de radioterapie, Nicu Covaci a fost internat în Secţia ATI a Spitalului Judeţean Timişoara.

Luna trecută, Cristi Gram, chitaristul Phoenix, spunea că Nicu Covaci se află într-o situație foarte delicată: „Acum, după operația pe creier, și după externare, pentru Nicu Covaci urmează o perioadă mai delicată, în care învață din nou să meargă cu pași mari, câteva luni cu asta va rămâne. Dar, o să-și revină, e un luptător, așa cum îl știu eu!’, a declarat Cristi Gram pentru Playtech Știri.

foto: Facebook Nicu Covaci

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton