Trupa RO-MANIA se reunește la MasterChef! Sorin Mitrea vine în calitate de concurent: „Gătitul este pentru mine o extensie a ceea ce simt, e despre a aduce oamenii împreună" / EXCLUSIV

 Oana Pantazi
.

Trupa RO-MANIA, reunită la MasterChef! Celebrul show de cooking debutează în forță azi, 10 septembrie, iar fanii vor avea parte de multe surprize… Una dintre ele este reunirea membrilor trupei RO-MANIA, doar că de data asta în scop culinar. Sorin Mitrea va încerca să-i uimească pe cei trei chefi cu preparatul său, în timp ce colegii săi îl vor seconda.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Fondată în 2006, trupa etno-dance RO-MANIA a dominat topurile muzicale în anii 2000, bucurându-se de un succes incredibil. Printre hiturile lor s-au numărat „Au, inimă, au', „Dulce-i vinul', „Lasă-mă să beau', „Fost-am dus”, „Ah! Ce-aș vrea…”, „Leliță Ioană”, „Mocăneața” și „Undeva, cândva”, piese care încă se mai aud la petreceri. Fanii RO-MANIA vor avea ocazia în această seară să-și vadă artiștii preferați, pentru că Sorin Mitrea va participa la MasterChef în calitate de concurent. Rămâne de văzut în ce măsură îi va impresiona pe chef Cătălin Scărlătescu, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu cu preparatul său. Sorin va avea și ajutoare, doi dintre colegii săi de trupă.

436259770_827054809458016_7996589264018051583_n436259770_827054809458016_7996589264018051583_n

Trupa RO-MANIA, reunită la MasterChef!

Sorin Mitrea, fost membru al trupei și actual skipper pasionat, a reușit să îmbine două mari pasiuni: muzica și navigația, iar acum este pregătit să-și demonstreze și talentul culinar, la MasterChef! Foștii săi colegi de trupă vor veni să îl susțină, atunci când va ajunge în fața celor trei chefi… iar dacă preparatul său va fi la fel de „spicy” ca muzica pe care o cânta cu RO-MANIA, sunt mari șanse să treacă mai departe în competiție.

Citește și: Monica Anghel a dezvăluit cine i-a descoperit, de fapt, talentul: „Ea a zis că sigur o să fac ceva în zona aceasta, se ocupa de toate toaletele mele de scenă’. Ce spune despre rivalitatea din showbiz și despre dezavantajele celebrității / EXCLUSIV

Citește și: Cornelia Patrichi, văduva lui Cornel Patrichi, și-a îndeplinit marele vis! Sala de balet a Teatrului Constantin Tănase va purta numele regretatului artist: ‘Le sunt recunoscătoare lui Vasile Muraru și Valentinei Fătu… / EXCLUSIV

Cu toate că succesul în muzică i-a adus recunoaștere și faimă, la un moment dat Sorin Mitrea a simțit că acest capitol al vieții sale trebuie închis. În 2013, dezamăgit de industria muzicală și de cea a publicității, Sorin a luat o decizie surprinzătoare: el a ales să-și schimbe direcția vieții și să urmeze o carieră care să îi ofere libertatea pe care o căuta de mult – cea de skipper.

Sorin Mitrea, de la muzică la gastronomie

E greu de ghicit ce l-a adus pe Sorin Mitrea la MasterChef, însă în viața artistului lucrurile s-au împletit perfect după ce a decis să se retragă din muzică. Povestea lui este una despre reinventare și curajul de a-ți urma pasiunile, indiferent de riscuri. Călătoria pe un catamaran în Grecia i-a aprins lui Sorin dorința de a explora mările lumii. A urmat toate cursurile necesare pentru a deveni skipper profesionist și, în scurt timp, a transformat acest hobby într-o carieră. Iar fiecare loc nou în care ajungea, fiecare cultură întâlnită îl inspira gastronomic.

Astfel, Sorin Mitrea a dezvoltat și o dragoste profundă pentru gătit. Pentru el, gătitul nu este doar un hobby, ci o formă de a oferi bucurie și confort celor din jurul său. „Îmi place să gătesc pentru că îmi place să hrănesc oamenii, să le văd bucuria când se delectează cu ceea ce am pregătit', ne-a mărturisit Sorin.

„Gătitul este pentru mine o extensie a ceea ce simt atunci când sunt pe mare. Este despre a aduce oamenii împreună și a crea amintiri frumoase', a mai spus el.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton