Tudor Chirilă a dezvăluit motivul pentru care concurenții de la Vocea României nu ajung cunoscuți: "Există o iluzie". Artistul spune ce se întâmplă în culisele emisiunii

.

Tudor Chirilă este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de la noi din țară. Solistul trupei Vama Veche este cel mai vechi jurat de la Vocea României, iar recent a dezvăluit ce se întâmplă în culisele emisiunii. De asemenea, cântărețul a mărturisit de ce concurentii din emisiune nu ajung cunoscuți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Tudor Chirilă e antrenor la Vocea României, și a câștigat cinci sezoane ale emisiunii. Artistul a pregătit zeci de piese alături de aceștia, și a petrecut multe ore la antrenamentele. Recent, cântărețul a mărturisit că în culisele show-ului există multă muncă, depusă de o echipă foarte mare.

tudor chirila vocea romanieitudor chirila vocea romaniei

Tudor Chirilă a făcut dezvăluiri inedite despre emisiunea Vocea României. Artistul a pregătit zeci de concurenti de-a lungul tuturor sezoanelor. Mai mult, solistul trupei Vama Veche a mărturist și care este motivul pentru care multi dintre concurenti nu ajung faimoși.

Citește și: De ce nu se căsătorește Tudor Chirilă cu iubita sa, Iulia Mîzgan: „Căsătoria nu poate garanta respect, nu poate garanta iubire nesfârșită”

Citește și:Cum o afectează, de fapt, pe Irina Rimes schimbul de replici cu Tudor Chirilă de la Vocea României: „Mai mult mă provocă, deci totul e…”

Citește și:Alex Ashraf, primele declarații după împăcarea cu Oana Zăvoranu: „I-am promis că voi fi fidel. Când am realizat gafa imensă făcută, am…”

Citește și:Tavi Clonda a aflat ce salariu are Gabriela Cristea după ce s-au căsătorit: „El nu știa cât câștig. A aflat întâmplător, pentru că eu trebuia să mă duc la o renegociere' / A avut salariu și 20.000 de euro pe lună

Tudor Chirilă a dezvăluit motivul pentru care concurenții de la Vocea României nu ajung cunoscuți

Tudor Chirilă se numără printre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. De asemenea, este cel mai vechi antrenor de la Vocea României, iar recent a făcut dezvăluiri din culisele emisiunii de la Pro Tv. Artistul a mărturisit ce se întâmplă cu toti concurentii în spatele camerelor, dar și de ce nu ajung cunoscuți în showbiz. Tudor Chirilă a explicat că e nevoie de foarte multă muncă ca aceștia să devină faimoși după ce participă la o emisiune.

E important de menționat că există o iluzie… Cum că dacă ai venit la Vocea României și ai avut succes, ai succesul asigurat şi după show. De fapt, nu este așa. Vocea României este o producție uriașă, care te pune în valoare într-un timp scurt, într-o lumină de superstar. Dar după aceea te întorci la viața adevărată. E ca şi cum viața ta se transformă pentru o lună într-un show frumos, dar apoi trebuie să revii cu picioarele pe pământ și realizezi că lucrurile nu merg chiar atât de simplu cum au mers la Vocea României.

Acolo există o echipă întreagă care este cu ochii pe tine şi este concursul. Emisiunea e difuzată la ore la care ai un public numeros pe care nu-l vei mai avea niciodată. Două milioane de oameni se uită la tine. Iar apoi, concurenții cred că lucrurile pot merge tot așa. Noi nu putem să ținem echipele astea în continuare după Vocea României.Mai ales că unii dintre concurenți nu au performat la nivelul emisiunii. Sunt câteva excepții. Dar sunt şi mulți cei care nu înțeleg că nu depinde doar de producător, de compozitor sau de manager să ia avânt cariera ta. Depinde mai ales de tine. Așa că da, poți să înveți să lucrezi în echipă, dar apoi trebuie să încerci să-ți construiești tu singur o echipă. ', a încheiat Tudor Chirilă pentru fanatik.ro.

Tudor Chirilă: „Lucrul meu cu concurenții e partea care m-a ținut atât de mult în show-ul ăsta”

Tudor Chirilă a câștigat cinci sezoane ale emisiunii Vocea României. Artistul a pregătit zeci de piese alături de aceștia, și a mărturisit că în culisele show-ului există foarte multă muncă. Conform artistului, zilnic de filmează aproximativ 12 ore și susține că este deloc ușor să fie în postura de jurat.

„Vocea României este o producție impresionantă, complexă. Lumea poate nu-și dă seama de nivelul de muncă, de ce se întâmplă într-un termen foarte scurt. Zilele noastre de filmare durează în jur de 12 ore, chiar mai mult.Pentru tot ce se vede acum în desfășurare, la televizor, s-au terminat audițiile pe nevăzute, care se filmează în două sau trei zile, se iau decizii rapide şi foarte complexe. Nu este simplu să te afli în scaunul ăla, încercând să fii tot timpul echitabil şi corect vizavi de tine, de întoarcerile tale', a mai spus Tudor Chirila.

De asemenea, antrenorul de la Vocea României a mai spus că trebuie să formeze anumite strategii pentru a-și ajuta concurentii să meargă mai departe. „Pe de altă parte, e nevoie să faci o strategie care să-i ajute pe toți concurenții tăi. E un volum de muncă mare. De exemplu, într-o perioadă foarte scurtă, concurenţii trebuie să învețe foarte multe piese. Fiecare echipă are șapte piese, iar tu, ca show, ca producţie, trebuie să faci 28 de piese într-un timp foarte scurt.Lucrul meu cu concurenții e partea cea mai frumoasă de la „Vocea României', a mai adăugat artistul.

Sursa foto: Facebook


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton