Tudor Chirilă a mers la psiholog și la duhovnic pentru o perioadă îndelungată: „Am vorbit foarte mult timp la terapie despre părinţi şi despre copilăria mea”. De ce nu mai merge în Vama Veche

 Calin Maria Bianca
.

Tudor Chirilă a recunoscut că a mers la psiholog și la duhovnic pentru o perioadă îndelungată. De ce nu mai merge în Vama Veche. Tudor Chirilă este un nume extrem de sonor în showbiz-ul românesc, fiind cunoscut de toată lumea, mai ales de pe micile ecrane datorită carierei sale de mare succes. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, artistul a recunoscut faptul că nu o dată, ci de mai multe ori, a mers la psiholog, cât și la duhovnic. Iată care sunt motivele!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Tudor Chirilă este unul dintre artiștii de mare renume de la noi din țară, însă de mai multe sezoane ocupă rolul de jurat la Vocea României. Se bucură de un mare succes pe plan profesional, însă și când vine vorba despre viața privată o duce bine. A avut parte de un trecut mai tumultuos, însă acum trăiește viața la care a visat, ba chiar a declarat că nu mai merge la psiholog.

chirila8chirila8

Citește și: „Eșecul cel mai mare este Vama Veche”. Tudor Chirilă, dezvăluiri sincere despre destrămarea trupei și cearta cu foștii colegi

Citește și: „Ne-am certat foarte tare, am plâns, el era foarte nervos”. Irina Rimes și Tudor Chirilă s-au certat la Vocea României, de față cu toată echipa

Citește și: Mirela Vaida a dezvăluit ce se întâmplă cu Acces Direct, în următoarea perioadă: „Vă mulțumesc că ne-ați fost alături în tot acest timp!”

Citește și: Fiica Andreei Marin a fost acceptată cu bursă la o fundație renumită din SUA: „A a devenit singura adolescentă ce avea să plece din România spre America, pentru…”

Tudor Chirilă a recunoscut că a mers la psiholog și la duhovnic

Tudor Chirilă a fost recent invitat în podcastul lui Răzvan Exarhu, „Ac de siguranță', unde artistul a făcut o serie de confesiuni despre viața lui dincolo de carieră. A vorbit despre spiritualitate, dar și despre ședintele lui de terapie la psiholog. Deși nu pare genul de persoană care să își petreacă timpul în Biserică, Tudor Chirilă a dezvăluit că merge frecvent la biserică și că are duhovnicul lui la care merge de mai mulți ani. De asemenea, și legat de psiholog a făcut mai multe dezvăluiri.

„Nu mai merg la terapeut acum. Cred că la un moment dat trebuie să întrerupi, pentru că altfel nu îţi poţi da seama dacă funcţionează. Terapeutul e ca un duhovnic, nu o poţi lua de la capăt cu altul. La terapie eşti mult mai ajutat să găseşti singur nişte răspunsuri, în timp ce la duhovnic eşti mai subordonat. Duhovnicul e o figură morală şi superioară. Terapia la psiholog, însă, e o formă de a discuta mai mult cu tine. Am vorbit foarte mult timp la terapie despre părinţi şi despre copilăria mea. Am considerat mereu că am avut o copilărie fericită. Eu cu inteligenţa emoţională sunt destul de praf, trebuie să exersez empatia, recunosc. Am făcut terapie cu un psiholog', a spus el în podcastul lui Răzvan Exarhu.

De ce nu mai merge Tudor Chirilă în Vama Veche

Tudor Chirilă a declarat că nu mai merge pentru o vreme la psiholog, explicând că este în perioada de pauză, în care reflectă asupra ședințelor pe care le-a făcut. Totodată, a dezvăluit că nu mai merge nici în Vama Veche, cu toate că trupa din care a făcut parte 10 ani avea acest nume. Deși mulți s-au întrebat, ani la rând, care este secretul din spatele numelui ales pentru trupă, abia acum a dezvăluit Tudor Chirilă că a fost ales într-o seară în care erau toți în stare de ebrietate și și-au promis că acela o să fie numele.

Până am găsit Vama Veche am discutat multe nume: Verii lui Ştefan, Sarmalele calde, Căluţul de mare, La scoica nu-ştiu-ce. Eram foarte beţi în dimineaţa în care încercăm să dăm un nume formaţiei. Ne-a plăcut foarte mult Vama Veche, pentru că rezonează cel mai mult cu noi. Deşi şi în 2 mai ne plăcea. Când ne-am trezit din beţie ni s-a părut că Vama Veche e un nume de căcat, dar l-am păstrat, pentru că aşa ne-am promis în seara aceea', a zis artistul.

Tudor Chirilă nu s-a oprit aici cu declarațiile despre trupa Vama Veche și a explicat că deși atunci mergea mereu în această stațiune de pe litoralul românesc, acum nu mai vrea să pășească pe acolo, iar motivele sunt unele neașteptate. Artistul a explicat faptul că Vama Veche s-a stricat foarte mult de atunci și nu mai este ceea ce era cândva, astfel că nu-i mai face deloc plăcere.

„Formaţia a rămas zece ani, apoi s-a destrămat, atunci când s-a stricat şi localitatea… Între 1996 şi 2000 Vama Veche (staţiune, n.r.) mi s-a părut foarte ok. Apoi, din 2002-2004, a început să se construiască foarte mult şi n-a mai fost ok. Făceam nudism, toată lumea făcea. Nu mai trec prin Vamă. A fost mişto în pandemie când am făcut Vama la răsărit şi Vama la apus. Atunci era Vama goală. Acum e multă lume şi multă bagabonţeală de tot felul', a mai explicat artistul.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton