Tudor Chirilă l-a atacat pe Horia Brenciu, colegul său de la Vocea României: "Tu trăiești din cover-uri, nu din muzică originală"

 Dumba Gabriela
.

Tudor Chirilă l-a atacat, recent, pe Horia Brenciu, colegul său de la Vocea României. Aflat pe scena unui local din București, unde susținea un concert cu trupa Vama, Tudor Chirilă a lăudat performanțele prietenilor săi și a criticat repertoriul lui Horia Brenciu, bazat în mare parte de cover-uri și nu piese originale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Jurații de la Vocea României obișnuiesc să se atace reciproc în timpul emisiunii de la Pro TV, dar iată că ironiile lor depășesc sticla, uneori. Tudor Chirilă este recunoscut pentru replicile sale acide la adresa celorlalți jurați și uneori chiar a concurenților, însă fanii emisiunii au considerat mereu că este o regie și jurații nu se atacă reciproc cu adevărat.

chirila-brenciuchirila-brenciu

Ce a spus Tudor Chirilă despre Horia Brenciu

Trupa Vama a susținut un concert, pe data de 20 septembrie, la Berăria H din Capitală. Tudor Chirilă și-a prezentat formația, după care a făcut o remarcă dură la adresa lui Ştefan Bănică Jr. şi Horia Brenciu care ar propriile lor formaţii.

„De multe ori, solistul vocal e vedeta, deși ei au muncit poate mai mulți ani să își stăpânească instrumentele. Noi suntem trupa Vama, nu cum ne-au prezentat la un concert Tudor Chirilă și Vama. Nu sunt Ștefan Bănică sau Horia Brenciu să am bandul meu: Brenciu and band. Dar noi cântăm muzica noastră, nu a altora', a spus Tudor Chirilă pe scenă, potrivit Ziare.

Solistul trupei Vama obișnuiește să aibă astfel de replici la adresa lui Horia Brenciu chiar şi în emisiunea Vocea României. Tudor Chirilă îl consideră pe colegul său lipsit de originalitate.

„Horia, tu trăiești din cover-uri, nu din muzică originală. Cânți la nunți și la botezuri? Da! Atunci lasă-mă în pace! Cover-urile nu sunt sursă de progres. Care e proporția de cântece originale în spectacolul tău de la Sala Palatului?', s-a exprimat Tudor Chirilă.

Citește și:Ce mesaj i-a trimis Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf, de ziua lui: „Dumnezeu să îți lumineze drumul spre succes!' / Corina Caciuc e însărcinată a doua oară

Citește și:Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la întâlnirea din SUA cu Joe și Jill Biden. Prima Doamnă a României a purtat o curea de peste 800 de euro

Citește și:Ce l-a întrebat Dana Roba pe Daniel Balaciu, soțul care a bătut-o cu ciocanul, când s-au văzut față în față: „A mai spus că eu i-am cerut să nu chem ambulanța'

Tudor Chirilă s-a certat și cu Irina Rimes, la Vocea României

Irina Rimes și Tudor Chirilă s-au certat la Vocea României, de față cu toată echipa, în vară. Irina Rimes a devenit nu numai o artistă apreciată, ci este și unul dintre cei mai îndrăgiți jurați de la show-ul de talente „Vocea României'.

Artista și Tudor Chirilă sunt doi artiști, care de câțiva ani, se află la masa juriului, în cadrul emisiunii. De multe ori cei doi s-au tachinat, în direct, însă artista tocmai a dezvăluit, în podcastul lui Morar, că au avut o ceartă în toată regula, iar Irina a izbucnit în lacrimi.

Mihai Morar: „Deci nu Tudor Chirilă te-a făcut să plângi, ci tu singură?

Irina Rimes: „Ba da și el m-a făcut să plâng .'

Mihai Morar: „Și n-ați avut o discuție parte-n parte vreodată?

Irina Rimes:Am avut-o față de toată lumea. Odată ne-am certat foarte tare și am folost niște cuvinte care nu trebuiau folosite, având în vedere că toată lumea era acolo, și producția, dar și oamenii din public. M-am dus afară, eu am plâns un pic, m-am liniștit. El s-a dus afară, s-a liniștit un pic, nu cred că a plâns, dar cred că era foarte enervat și el, după care am ajuns în platou, ne-am cerut scuze și-am continuat. Secretul la Vocea României este să uiți. Poți s-o iei personal dar după 5 minute trebuie să uiți tot.

Știi care-i cel mai mare bully al meu? Eu. O fac în continuare și am făcut-o tot timpul. Mi-am dat seama că, în tot parcursul, dacă au fost oameni care au făcut chestia asta cu mine a fost pentru că i-am lăsat pentru ca nu am avut încredere în mine. În continuare lupta cea mare este cu încrederea mea. Eu îmi dau seama că am avut doar oameni care m-au respectat și m-au iubit, poate unii în mod particular, cum ar fi Tudor, dar eu știu că Tudor mă respectă și mă iubește într-un fel .Cum pot să mă supăr atunci când mă tachinează? Nu pot. Dacă mă tachinează e pentru că eu l-am lăsat să mă tachineze.' a spus Irina Rimes în podcastul lui Morar.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton