De ce nu le-a permis Tudor Chirilă organizatorilor Festivalului Mamaia 2024 să-i transmită concertul pe TVR2: ”Nu a fost din cauza trustului...” Ce spune producătorul evenimentului / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Tudor Chirilă nu le-a permis organizatorilor Festivalului Mamaia 2024 să-i transmită concertul pe TVR 2. The Motans au fost de acord cu difuzarea a trei piese, în timp ce Horia Brenciu n-a avut nicio problemă și și-a dat acordul pentru difuzarea întregului show. De spectacolul trupei Vama s-au bucurat însă doar cei în jur de 1000 de spectatori prezenți în Piațeta Perla din Mamaia.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Tudor Chirilă nu le-a permis organizatorilor să-i transmită concertul de la Mamaia pe TVR 2. Decizia liderului trupei Vama nu are nicio legătură cu clauzele impuse de trustul din Pache Protopopescu, așa cum s-a speculat la început.

DF1_3108DF1_3108

Citește și: Ce sacrificii au făcut părinții lui Cristian Faur pentru cariera compozitorului: 'Ne-am băgat în datorii să îți cumpărăm pian și tu…' Artistul a câștigat marele trofeu al Festivalului Mamaia 2024 / EXCLUSIV

Citește și: Ce a povestit Connect-R, la Festivalul Mamaia 2024, despre Smiley și Marius Moga: 'Fata a plecat, între timp, cu…' Cei trei au încercat să cucerească aceeași femeie / EXCLUSIV

Citește și: Tudor Chirilă, discurs-manifest despre corupția din România pe scena de la UNTOLD 2024: „Țara noastră are parte de două chestii: sclavii și barosanii. Fiecare român se naște cu 300 de euro în minus. După 20 de ani de…'

Citește și: Marina Almășan susține că despărțirea de Victor Socaciu a apropiat-o foarte mult de fiul lor: „Deși a avut o adolescență marcată de plecarea părintelui său, Victor a reușit să țină cârma drept, s-a pregătit…”. Cu ce se ocupă el în Dubai și ce relație are prezentatoarea cu fiica ei, Marinuș / EXCLUSIV

Horia Brenciu a permis transmiterea întregului său show la TVR2

Telespectatorii TVR 2, postul care a transmis ediția din acest an a Festivalului Mamaia, nu au putut vedea pe micul ecran și recitalul trupei Vama, care a încheiat ultima seară a evenimentului de la malul mării.

Transmisia în direct a postului TVR 2 s-a încheiat însă înainte să apară pe scenă Tudor Chirilă și colegii lui de la trupa Vama, iar telespectatorii nu au înțeles ce s-a întâmplat. Mulți au dat vina pe niște neînțelegeri mai vechi dintre Tudor Chirilă și Dan Manoliu (TVR). Și totul pe motiv că solistul trupei ar fi vorbit urât în direct la TVR, în timpul unui concert, cu ani în urmă.

Tudor Chirilă: 'Nu e nimic de lămurit…'

Cu toate că mulți s-au gândit la acest moment, totuși solistul trupei Vama a declarat că pur și simplu nu a dorit să acorde drepturile de difuzare a concertului postului TVR 2. Acest lucru a fost confirmat și de Alex Tomulescu, reprezentantul firmei care a organizat Festivalul Mamaia 2024.

'Nu e nimic de lămurit. Vama nu a acordat drepturile de televizare ale recitalului de aseară.', a declarat artistul. El a ținut să precizeze că decizia lor nu are legătură cu nicio clauză din contractul lui cu Pro TV.

Acest lucru e dovedit și de faptul că recitalul din prima seară al lui Horia Brenciu, coleg la același post cu Tudor Chirilă, a fost transmis la TVR 2. În schimb, The Motans le-a dat dreptul organizatorilor de a difuza doar trei piese din concertul lor de la Festivalul Mamaia 2024.

Tudor Chirila pe scena Festivalului Mamaia 2024

'A fost decizia trupei de a nu permite transmisia show-ului nici pe tv, nici pe platformele online. Nu a fost din cauza trustului. A mai fost o excepție, trupa The Motans a dat dreptul de transmisie pentru maxim trei piese', a spus Alex Tomulescu referitor la concertele susținute de trupele Vama și The Motans.

Foto: Mamaia 2024.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton