Tudor Chirilă, mesaj emoționant în memoria tatălui său, la 24 de ani de la moartea lui Ioan Chirilă: "Sunt norocos că..."

 Dumitrache Laura
.

Tudor Chirilă a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Artistul a trecut prin momente dificile în urmă cu 24 de ani,când și-a pierdut tatăl. În urmă cu o zi, Tudor Chirilă a postat pe Facebook un mesaj, în memoria părintelui său, declarând că se consideră norocos pentru că este fiul său. Ioan Chirilă a fost unul dintre cei mai apreciați jurnaliști sportivi de la noi din țară.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Tudor Chirilă este unul dintre cei mai apreciați artisti de la noi din țară și are o carieră de succes. Este solistul trupei Vama Veche, iar de aproximativ 10 ani este jurat la Vocea României. Tudor Chirilă este mândru de tot ce a realizat până acum, deși a trăit o dramă în urmă cu 24 de ani.

tudr chirila mesajtudr chirila mesaj

Recent, artistul a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant, în memoria tatălui său, celebrul jurnalist sportiv Ioan Chirilă. Cântărețul și-a pierdut tatăl în 1999, iar marți, 22 noiembrie 2023 s-au împlinit 24 de ani de la moartea acestuia.

Citește și: Tudor Chirilă a dezvăluit motivul pentru care concurenții de la Vocea României nu ajung cunoscuți: „Există o iluzie”. Artistul spune ce se întâmplă în culisele emisiunii

Citește și:De ce nu se căsătorește Tudor Chirilă cu iubita sa, Iulia Mîzgan: „Căsătoria nu poate garanta respect, nu poate garanta iubire nesfârșită”

Citește și:Cum se menține Cristina Cioran în formă, după ce a devenit mamă. Ce preferințe culinare atipice are: „Știu, sună ciudat, dar îmi place…'/ EXCLUSIV

Citește și:Dani Oțil, declarații surprinzătoare despre Aris și Alexia Eram, concurenți la America Express: „Mi s-a spus să nu spun răutăți. Acum, copiii Andreei Esca sunt…”

Tudor Chirilă, mesaj emoționant în memoria tatălui său, la 24 de ani de la moartea lui

Tudor Chirilă se numără printre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. Cântărețul are o carieră de succes, iar de aproximativ 10 ani face parte din juriul emisiunii Vocea României, alături de Horia Brenciu, Theo Rose, Smiley și Irina Rimes. Deși apare întotdeauna cu zâmbetul pe buze, putini știu că artistul a trecut printr-o dramă. Tudor Chirilă și-a pierdut tatăl în 1999, iar marți, 21 noiembrie, s-au împlinit 24 de ani de la moartea părintelui său. Artistul a postat un mesaj emoționant pe Facebook, iar la scurt timp, postarea lui a devenit virală pe internet. Tudor Chirilă a precizat că este recunoscător părintelui său pentru persoana care a devenit astăzi.

Las mesajul ăsta aici pentru cei care i-au citit cărțile sau articolele, poate pentru cei care îi vor mai citi cărțile și vor descoperi scriitorul care a fost. Astăzi se împlinesc 24 de ani de când tata nu mai e. Pentru mine tata, pentru alte sute de mii de oameni unul dintre cei mai mari jurnaliști sportivi români: Ioan Chirilă. Dintre cele 29 de cărți pe care le-a scris preferata mea rămâne „Viața la puls 200”, dar sunt mulți alți împătimiți de „Răsucind fusele orare”, „Finala se joacă astăzi”, „Argentina 78”, „Espana 82”, „Nadia” și „Glasul roților de tren”, „Șepcile roșii” și lista poate continua. Mă bucur că mai există oameni care își mai aduc aminte de scrisul lui. Sunt norocos că mi-a fost tată', a scris Tudor Chirilă pe pagina sa de Facebook.

Fanii artistului au reacționat imediat și au comentat la postarea lui Tudor Chirilă. „Părinții meu i-au citit cărțile, soțul meu îi citește cărțile. Mama mea îmi citea „Nadia” că pe o poveste înainte de a ști eu să citesc. Mi-am dat seama de acest lucru doar când, mai mare fiind, am citit cartea eu însami și îmi aduceam aminte pasaje întregi, așa că un „deja ecoute”.Cărțile acelea se sorb, nu se citesc. Să aibă parte de drum luminat!', „Frumoasă omagiere! Așa tată, așa fiu! Respect și prețuire!', „Am citit multe dintre cărțile dânsului, tata le avea în bibliotecă, am și eu din ele..ar trebui reeditate…sunt foarte bune, minuțios documentate cu lucruri inedite despre sportivi și evenimente sportive….le recomand cu căldură….mulțumesc Ioan Chirilă', au fost doar câteva dintre comentariile de la postarea lui Tudor Chirilă.

Ioan Chirilă s-a stins din viață la vârsta de 74 de ani

Ioan Chirilă a fost unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti sportivi de la noi din țară. S-a stins din viață în anul 1999,la vârsta de 74 de ani, iar Tudor Chirilă nu a apucat să își ia rămas bun de la tatăl său. În trecut, Tudor a rememorat cele mai frumoase momente petrecute alături de părintele său.

„După ce am devenit părinte am înțeles mai profund că un copil își va privi tatăl diferit, la vârste diferite. Aici unde sunt eu acum e mai importantă istoria mea personală cu tata decât nevoia orgolioasă de a aminti unei lumi întregi că el a fost Ioan Chirilă. Astăzi el e tata, care deschidea ușor ușa camerei mele doar ca să verifice dacă citesc și o închidea imediat, la fel de încet, cu delicatețe și un zâmbet satisfăcut pe față. Bărbatul care m-a ținut strâns în brațe în timpul cutremurului din 77 (poate de la strângerea aia puternică nu mi-e mie frică de cutremure).Același tata care cobora din bloc cu pașii ușor târșâiți douăzecișidoi de ani mai târziu ca să vadă mașina formației, să schimbe două vorbe cu colegii mei din Vama Veche și să-i spună drum bun lui fisu. Pe tata nu am apucat să-l văd cum moare. Nu l-am ținut de mână, nu ne-am luat rămas bun. Și cred că e mai bine așa. De puțin timp am început să mă gândesc că pentru tatăl care pleacă e infinit mai greu decât pentru fiul care rămâne', este pesajul publicat de juratul de la Vocea României.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton