Tudor Chirilă, despre noul sezon Vocea României: "Am sesizat că..."

 Raiciu Adriana
.

Tudor Chirilă, despre noul sezon Vocea României. Vocea României revine la Pro TV din această toamnă. Cel de-al zecelea sezon e unul plin de surprize, dar și de schimbări la masa juriului. Ce spune Tudor Chirilă despre noul sezon, dar și ce sfaturi prețioase le dă concurenților.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI

Tudor Chirilă, despre noul sezon Vocea României. Emisiunea Vocea Românie revine cu cel de-al 10-lea sezon și, pentru prima dată, doi antrenori, Smiley și Theo Rose, vor sta pe același scaun. Echipa este întregită de Tudor Chirilă, Irina Rimes și Denis Roabeș. Totodată, Vocea României, sezonul 10, începe pe data de 9 septembrie, de la ora 20.30, și va fi difuzat în fiecare vineri.

vocea-romaniei-chirilavocea-romaniei-chirila

Celebrul show, în care întoarcerea scaunelor reprezintă pașaportul spre o carieră în muzică pentru fiecare aspirant la celebritate, promite multe surprize anul acesta, de la o componență nouă a juriului la un scaun dublu. Iată ce spune Tudor Chirilă despre noul sezon!

Citește și: Ce spune Smiley despre Theo Rose, noua colegă de la Vocea României:’Pare foarte…’

Citește și: Cum va apărea Tudor Chirilă în noul sezon Vocea României. Artistul și-a schimbat look-ul

Citește și: De ce s-au căsătorit Alina Pușcaș și soțul ei după cinci ani de relație. Cum gestionează gelozia în cuplu:„Am mai avut câte o reacție prin vreun club…’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum se simte Narcisa Suciu la o lună după ce a fost operată de urgență:'Mi-a spus doctorul că nu era niciun loc fără puroi'

Tudor Chirilă, despre noul sezon Vocea României

După doi ani de pauză, perioadă în care fanii au așteptat cu înfrigurare reluarea show-ului, iată că Vocea României revine la PRO TV, cu un număr cu cifră rotundă – sezonul 10. Tudor Chirilă, unul dintre jurați, este pregătit pentru noul sezon și așteaptă să cunoască concurenții.

Eu mă întorc la o voce care mă inspiră pentru o alegere muzicală. Ca un procesor funcționez. E foarte important să te conectezi cu imaginea unei voci sau cu cântece potențiale pe care le-ai vedea în momentul acela. Am sesizat că concurenții care sunt mai organizați au șansa să meargă mai departe și cei care știu bine ce vor.', a declarat Tudor Chirilă, notează Pro TV.

Juratul de la Vocea României a mai ținut să precizeze faptul că orice concurent trebuie să lupte până la capăt pentru visul său.

Poți să visezi, e foarte mișto, și visele tale trebuie să fie cele mai mari, dar între vise și între două reprize de somn trebuie să muncești.', a adăugat solistul trupei Vama.

Cum va apărea Tudor Chirilă în noul sezon de la Vocea României

Artistul a postat pe rețelele de socializare mai multe filmulețe și poze în care apare cu părul lung, creț și cu un început de barbă.  El face parte din juriul de la Vocea României, de la PRO TV, care se va difuza în toamnă.

Mie mi-a fost foarte dor de Vocea României, pentru că mi se pare că este un show de televiziune unde am reușit să îmi găsesc locul. Am privilegiul să mă bucur de atâta emoție care vine de la concurenți, iar eu doar trebuie să stau pe scaun și să fiu expus la această emoție, ceea ce este foarte tare. După care am posibilitatea să îmi exersez competențele pedagogice (râde).

Și să lucrez cu ceea ce eu numesc o echipă, chiar dacă show-ul presupune, de multe ori, adversitate. Cred că este unul dintre cele mai importante show-uri de televiziune din România și este făcut la un nivel înalt. Îmi este dor de sezoanele trecute, îmi este dor de fiecare atmosferă din fiecare sezon în care am fost în concursul acesta și mă bucur că Pro TV și publicul consideră că sunt o parte mișto din echipa acesta.

Iată, sunt și în sezonul acesta de revenire. Dacă este să ne uităm la partea pozitivă din această pauză forțată de pandemie, vedem că s-au adunat mai multe voci bune în toți anii aceștia, poate mulți copii care aveau 14 ani au făcut 16 ani, mulți adolescenți care nu au apucat să intre în momentul acela în show intră acum. Cred că avem de două ori mai multe voci bune, ceea ce este un câștig pentru noi și pentru public’, a spus Tudor Chirilă, în urmă cu câteva luni.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton